Εμπρηστές Λαθρομετανάστες με το που πάτησαν πόδι στην Ελλάδα – Μητσοτάκη βάλε το καλό σου ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟ χαμόγελο και τράβα στα Βατερά και στα Γρεβενά που καίγονται. Έπεσε πολύ δουλειά. Μάζευε ΨΗΦΟΥΣ. Αυτό προέχει. ΔΕΝ μας ενδιαφέρουν συγκρίσεις πυρκαγιών ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

Κοινοποίηση:
unnamed

Έξι λαθρομετανάστες που ερχόταν από την περιοχή της μεγάλης φωτιάς η οποία καίει από προχθες στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Δαδιάς-Λευκίμης, συνέλαβαν χθες στο χωριό της Λευκίμης.

Πρόκειται για τα νέα άτομα που βλέπετε στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ φωτογραφία του evros-news.gr και ο εντοπισμός τους έγινε από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Αλεξανδρούπολης Ηλία Δαστερίδη, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή για να συνδράμει στις προσπάθειες που συνεχίζονται αμείωτες για έλεγχο της φωτιάς. Παράλληλα είναι και αστυνομικός στο επάγγελμα και συγκεκριμένα Συνοριοφύλακας.

unnamed

Ο κ.Δαστερίδης τους εντόπισε να κινούνται έξω από το χωριό, στο βουνό και μαζί με έναν κάτοικο τους σταμάτησαν. Ειδοποίησαν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, που ήρθε και τους συνέλαβε. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι έξι νεαροί, είναι μουσουλμάνοι από την Συρία.
Προφανώς οι συγκεκριμένοι δεν έχουν σχέση με την χθεσινή έναρξη της καταστροφικής πυρκαγιάς στην περιοχή του χωριού Λύρα, αλλά είναι επίσης γνωστό πως στα δάση που καίνε τώρα οι φλόγες πολλές φορές περνούν λαθρομετανάστες γιατί είναι πολύ πυκνή βλάστηση και δεν θα εντοπιστούν και φυσικά αποτελούν έναν τεράστιο κίνδυνο με τις φωτιές που ανάβουν για να ζεσταθούν ή να μαγειρέψουν.

evros-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ναι καλά.. οτι παραμυθι πει η αστυνομια.. με ανυπερασπιστους κομπαρσους σκηνοθετει οτι εργο θελει χωρις κανενας να την ελεγχει. φάτε σανό.

  2. Μα καλά δεν έχει κάνει σε κανένα χωροφύλακα εντύπωση ότι τα μούτρα αυτά, είναι σε σε ηλικία στράτευσης, κοντοκουρεμένα, περιποιημένα και σε άριστη φυσική κατάσταση.

  3. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΙΣΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΤΟΟΒΙΖΙΤΟΟΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ

  4. Δώστε σπίτια και λεφτά στα παιδιά ….
    Μουν@#@#π@@Να αλήτες….θα σας διαλύσουμε..

  5. Το οργανωμένο σχέδιο αφανισμού της Ελλάδας ρε παιδιά!

  6. ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΏΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

  7. Επιβάλλεται να σπάσουν τα κόκαλα ΟΛΩΝ και μετά να τους αφήσουν στον ήλιο χωρίς νερό. Η Ελλάδα κάθε χρόνο γίνεται κόλαση, καμία πρόληψη, καμία προστασία, βρήκανε μαλάκες οι Τούρκοι και ρημάζουν άνετα. Δείτε ύφος ο τρίτος και ο τέταρτος, μούρες για ξύλο, το ζητάει η μούρη τους το ξύλο.

    1. Μπραβο βρε Ντινα. Εγραψες το καλύτερο μηνυμα. Σπασιμο τα οστα και εκθεση στον ηλιο,αλλα οχι μονο αυτους. Τα πω-λητικα παρασιτα και ολους τους υποστηρικτες τους χρηματιζομενους και μη

  8. Στον Λιγνάδης και γρηγορα! Σ ενα ταξι και στον Λιγνάδη οι λαθραιοι για τα περαιτερω….ξερει αυτος

  9. Κατατρεγμενοι πρόσφυγες είναι δεν τους βλέπετε; οικογενειαρχες κτλ…

  10. Αυτά τα σκουπίδια με είκοσι ευρώ σκοτώνουν άνθρωπο!

  11. Μαυρογυπες να πατε αλλου. Ο βασιλαρος ο Gates εχει σχεδια για την περιοχη.

  12. Κανας ορθοδοξος μεταναστης απο Συρια? Ολη η χλεπα βαλτη του ισλαμ βρωμιζει τη χωρα και θιγει τους πραγματικους νοικοκυραιους Μουσουλμανους!

Comments are closed.