Εμπειρία σοκ: Δείτε τι έπαθε ομάδα ερευνητών που μπήκε στο σπίτι του θρίλερ The Conjuring

Κοινοποίηση:
1

Η μαύρη μάζα που είδαν οι ερευνητές, οι νέοι ιδιοκτήτες και οι παράξενοι θάνατοι

Το Ghost Adventures είναι μία δημοφιλής σειρά του Travel Channel και δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε με τι ασχολείται: με φαντάσματα!

Η ομάδα που φτιάχνει τη σειρά έχει έρθει πολύ συχνά με περίεργες καταστάσεις. Ωστόσο υπήρξε μία φορά που θα τους μείνει αξέχαστη!

Ο δημιουργός της σειράς Zak Bagans αποφάσισε πρόσφατα να μιλήσει για την εμπειρία αυτή στο περιοδικό People.

Μαζί με την ομάδα του που απαρτίζεται από τους Aaron Goodwin, Billy Tolley και Jay Wasley πέρασαν χρόνο σε ένα σπίτι 300 ετών στο Rhode Island, που μόνο τυχαίο δεν ήταν. Πρόκειται για το σπίτι που κάποτε ανήκε στην οικογένεια Perron και ενέπνευσε την ταινία τρόμου The Conjuring.

«Αυτό το σπίτι με αρρώστησε και δεν συνήλθα παρά μόνο μετά από τρεις εβδομάδες. Με ρούφηξε. Το σώμα μου δεν λειτουργούσε κανονικά, ούτε η ισορροπία μου. Αυτό το μέρος νομίζω ότι είναι στοιχειωμένο από κάτι πολύ παλιό. Ως ερευνητής, σας λέω ότι αυτό είναι το απόλυτο μέρος για να πας, εξαιτίας της ιστορίας του. Το να μπορέσω να μπω μέσα σε αυτό το σπίτι, να ξανανοίξω τον φάκελο της υπόθεσης και να μάθω πράγματα που δε ήταν γνωστά ήταν απλώς συναρπαστικό».

Οι κάμερες της εκπομπής ήταν οι πρώτες που κατάφεραν να μπουν στο συγκεκριμένο σπίτι τα τελευταία 15 χρόνια. Τι είδαν όμως ο Bagans και η ομάδα του και ποια είναι η ιστορία του σπιτιού;

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: