Ελληνικό κράτος μπο#ρδ#λο! Άφησαν εκτός Πανελληνίων τον 17χρονο που μαχαιρώθηκε από συνομήλικό του στην Ακρόπολη!

Κοινοποίηση:
apeili-maxairiou

Στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες μίλησε ο 17χρονος Δημήτρης, ο οποίος βρέθηκε στην Ακρόπολη με την παρέα του και βρέθηκε στο νοσοκομείο από έναν συνομήλικό του παραβατικό.

“Είχα πάει με την παρέα μου  Ακρόπολη και ήρθε ένα παιδί να μου ζητήσει τσιγάρο. Μου έβαλε το μαχαίρι στην πλάτη. Δύο φίλοι μου πανικοβλήθηκαν και έφυγαν. Εκείνος τρόμαξε και μου έβαλε πιο έντονα το μαχαίρι στο λαιμό. Σηκώθηκα αλλά με  είχε γραπώσει από το τσαντάκι. Με μαχαίρωσε στον λαιμό και στη συνέχεια έστριψε το μαχαίρι στην κοιλιά μου” είπε ο 17χρονος Δημήτρης στον Στέφανο Χίο και πρόσθεσε:

“Δεν ξέρω αν ήθελε να ληστέψει. Ηθελε να σκοτώσει. Έτσι πιστεύω. Το τσαντάκι το πέταξε. Νοσηλεύτηκα για δύο εβδομάδες και συνέχισα θεραπεία από το σπίτι”.

Ο νεαρός που μαχαίρωσε και έστειλε ένα βήμα πριν τον θάνατο τον Δημήτρη, σύμφωνα με τον δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο “είχε συλληφθεί για παρόμοιες υποθέσεις και παραμένει ελεύθερος”.

Ο Δημήτρης μπορεί να ξεπέρασε το θέμα υγείας μετά από νοσηλεία δύο εβδομάδων στο νοσοκομείο και στη συνέχεια σπίτι του, όμως και πάλι χάρη σε ένα κράτος μπ#υρδ@λο, χάνει τα όνειρά του.

Όπως είπε στον Στέφανο Χίο ήθελε να δώσει Πανελλήνιες για να περάσει ΤΕΦΑΑ. Δεν μπόρεσε όμως, να το κάνει γιατί δεν υπάρχει κάποια διάταξη που να καλύπτει εξαιρετικές περιπτώσεις.

“Έχουμε ζητήσει ακρόαση από τον Υπουργό με τη μητέρα του” είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος που πρόσθεσε: “Το Υπουργείο λέει ότι δεν προβλέπεται κάποια ρύθμιση. Θέλει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα αλλά του το στερούν. Πώς γίνεται να του καταστρέφει τα όνειρα η πολιτεία, αφήνοντας ελεύθερο παραβατικό παιδί. Πώς γίνεται να νομοθετούν για σεισμοπαθείς και δικούς τους ανθρώπους και δεν υπάρχει μέριμνα για αυτό το παιδί. Τον αναγκάζουν να χάσει ένα χρόνο από τη ζωή του γιατί κάποιος παραβατικός τον… μαχαίρωσε! Θα καταθέσω αγωγή εναντίον του κράτους για τις παραλείψεις”.

ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Στεφανε μια ερώτηση έπρεπε να κάνεις στον νεαρό , τι ψηφίζουν οι γονείς σου ? Αυτός που διαλέγει τον τρόπο που τιμωρουντε αυτοί που κανουν αυτα τα εγκλήματα δεν εχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται ,
    και κατι που ακούω απο πολλούς να πάρουμε και αλλους στην αστυνομία κλπ , να τελειώνουμε με αυτο το παραμύθι , η αστυνομία κανει μια χαρα την δουλειά της η δικαιοσύνη ειναι τυφλή, κουφή, και με μεγάλες τσέπες .-
    ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ εχουμε τους περισσοτερους αστυνομικούς ανα 100.000 κατοίκους
    ΥΓ. μην λογοκριθεί το σχόλιο

  2. Κράτος δικαίου το μαχαίρι 🗡️ στο κόκαλα… χρόνια το ακούω αυτό

  3. Κράτος δικαίου το μαχαίρι 🗡️ στο κόκαλα… χρόνια το ακούω αυτό

  4. Όχι μόνο παραμένει ελεύθερος αυτός ο βρωμιάρης θα έδωσε και πανελλήνιες, θα μας τον παρουσιάζουν σαν καημένο μετανάστη που κατάφερε να περάσει στις πανελλήνιες.

  5. Εξαιτίας τους το παιδί έχασε τις εξετάσεις του. Να το φτάσει όσο ψηλά γίνεται, στην πουτάνα την Κεραμέως, ο δικηγόρος, να μη φοβηθεί.

  6. Η εθνική ασφάλεια, η ειρήνη μεταξύ πολιτών και η οικονομική ισορροπία, πάνε περίπατο.
    Στρατηγός της Μάχης των Θερμοπυλών, ψηφίστηκε από τον λαό, ο Εφιάλτης.
    Ο Ηλίας ξεχάστηκε στην φυλακή λόγω ιδεών και θάρρους.
    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί, σπαθιά κρατούσαν οι οχτροί.
    Κι εμείς γελούσαμε, σαν τα παιδιά, την πρώτη μέρα.

  7. Όταν αναλάβει μια εθνική κυβέρνηση, τα 4 χρόνια θα είναι πολύ λίγα για να διορθωθούν όλες οι μαλακίες και τα κακώς κείμενα που έχουν δημιουργήσει οι άχρηστοι τόσα χρόνια…

  8. Πείτε ρε ότι το κωλόπαιδο ήταν ΑΛΒΑΝΌΣ! Τα ίδια και εσείς πολιτική ορθότητα?

  9. ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗΣ

    ΟΧΙ ΣΕ ΕΒΕ-ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ!

  10. δεν ντρεπεστε ρε τσιρακια του συστηματος
    με ποιο δικαιωμα αποκλειετε κοσμο απο τις πανελλαδικες
    πουστρ@κι@

    1. Ή έμεινε από απουσίες (γτ έχουν όριο και οι δικαιολογημένες με χαρτί γιατρού) ή επειδή πέρασε όλο αυτό δεν μπόρεσε να διαβάσει. Και για ΤΕΦΑΑ που δίνουν και αθλήματα, πως να πάει να αγωνιστεί μαχαιρωμένο παιδί.

  11. Διαβάζω το άρθρο και δεν καταλαβαίνω. ““είχε συλληφθεί για παρόμοιες υποθέσεις και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ελεύθερος”.
    Το παραμένει ελεύθερος τι σημαίνει?

  12. Μην ξεχνάμε πως ο ανήλικος εγκληματίας ήταν αλλοδαπός (συγκεκριμένα αλβανός) και δεν θα έπρεπε να είναι καν στην Ελλάδα αλλά να είχε απελαθεί κλοτσηδόν πίσω στην μπουρδελοχώρα καταγωγής του!

  13. Το Κουλισταν είναι ένα μπουρδέλο…Λίστες Πέτσα, ΑΡΔ, ολιγάρχες- μαφιόζοι, Μωρή θείτσα Κεραμέως δεν μπορείς αυτό το παιδί που απο το κολοχανείο το κράτος σας μαχαιρώθηκε να το περάσεις στα ΤΕΦΑΑ χωρίς εξετάσεις…Θα μπορούσε να μην ζει σήμερα…Εδώ βρήκατε να επικαλεστεί τον νόμο;;;

    1. Μακάρι να μπορούσαμε να μάθουμε τι θα ψηφίσει αυτό το παιδί(ψηφίζει γιατί είναι 17) και οι γονείς του μεθαύριο.

Comments are closed.