Ελληνική Λύση για υπόθεση Δημητρά: “Δικαιωθήκαμε για τα όσα φωνάζαμε για τις ΜΚΟ”

Κοινοποίηση:
velopoulos

Το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής καταπολέμησης μαύρου χρήματος σύμφωνα με το οποίο ο Παναγιώτης Δημητράς φέρεται να ελάμβανε χρηματοδοτήσεις για την υποστήριξη ΜΚΟ, αλλά τις διέθετε σε άλλους σκοπούς, αποτελεί ηχηρή δικαίωση για την Ελληνική Λύση και τον πρόεδρο της, Κυριάκο Βελόπουλο.

Η Ελληνική Λύση είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που είχε καταγγείλει ευθέως τον σκοτεινό ρόλο των ΜΚΟ ενώ ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε απαιτήσει την άμεση αναστολή λειτουργίας τους.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε αναφερθεί ρητά για τις ύποπτες χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ, ειδικά αυτών που με πρόσχημα το μεταναστευτικό και τις ανύπαρκτες εθνικές μειονότητες, συκοφαντούσαν συστηματικά την Ελλάδα. Για αυτή την διαχρονική δράση του με αποκλειστικό σκοπό την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος, ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε δεχθεί καταιγισμό μηνύσεων από τον κατηγορούμενο σήμερα, Παναγιώτη Δημητρά.

Όπως μάλιστα προκύπτει από το πόρισμα της Αρχής, το οποίο έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ο Παναγιώτης Δημητράς φέρεται να έχει διαπράξει αδικήματα κακουργηματικής φύσης και γι’ αυτό ζητείται να λογοδοτήσει για απιστία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ παράλληλα δόθηκε διαταγή δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων του όπως και των ΜΚΟ που βρίσκονται υπό τον έλεγχό του.

Πρόκειται για μία ιστορική δικαίωση της Ελληνικής Λύσης και του Κυριάκου Βελόπουλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: