Ελληνική Λύση: Ανακοίνωσε συνεργασίες με δύο κόμματα ενόψει των εκλογών

Κοινοποίηση:
4858829_17_0_type13265

Την συνεργασία του με δύο άλλα κόμματα ανακοίνωσε το κόμμα Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Πρόκειται για τα κόμματα Ελληνικό Όραμα και Νέα Ελλάδα, τα οποία εξέδωσαν και σχετικές ανακοινώσεις για τις συνεργασίες τους.

Η ανακοίνωση του κόμματος «Ελληνικό Όραμα» αναφέρει:

«Το Ελληνικό Όραμα αποδέχθηκε την έντιμη και πατριωτική πρόταση που είχε καταθέσει πριν λίγες ήμερες ο Πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση κ. Κυριάκος Βελόπουλος, για προεκλογική και μετεκλογική συνεργασία με στόχο την σωτηρία της πατρίδας από την λαίλαπα των Μητσοτάκηδων. Το Ελληνικό Όραμα που ασπάζεται τις αρχές του Κοινωνικού Ριζοσπαστικού Φιλελευθερισμού, τις Αρχές του  τέως Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ συνεχίζει με την Ελληνική Λύση με Όραμα για μια νέα Κοινωνική Ριζοσπαστική  Πατριωτική Φιλελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ.»

Η Νέα Ελλάδα

Με δική του ανακοίνωση το πολιτικό κόμμα ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ανέφερε ότι  κατόπιν συνεδρίασης των αρμοδίων οργάνων του αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, για συστράτευση όλων πατριωτικών δυνάμεων, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023. ολόκληρη η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει:

«Σήμερα, 04/05/2023 στα γραφεία του κόμματος στη Αθήνα, σε κοινή  συνεδρίαση των οργάνων του, ο πολιτικός φορέας ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, έχοντας ως υπέρτατο κριτήριο των αποφάσεών μας μόνο το συμφέρον της πατρίδας, αποφασίσαμε:  Να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα για εθνική συμπόρευση, του Προέδρου του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Κυριάκου Βελόπουλου.

Στο κάλεσμα αυτό δηλώνουμε παρόντες για  το ΕΘΝΟΣ,  την ΕΛΛΑΔΑ, τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Μοναχή έγνοια μας είναι η Πατρίδα μας και η Γλώσσα μας.  Καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, να υπερασπιστούμε μαζί το  δίκαιο, την αξιοπρέπεια, την ιστορία μας, την Πατρίδα μας. Με την ΕΛΛΑΔΑ δεν παίζουμε…!», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Ελλάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Μεγα λάθος που άφησε το Βόβολη να πάει αλλού. Επρεπε να το πάρει μαζί του. Σοβαρός άνθρωπος , επιστήμονας.

  2. …δυο Κατευναστικον, τρια Τελοπον, τρια βιβλια, ολα στα 29€

  3. Και εγώ μαζί σου αδερφέ μαζί με τη στοά μου

  4. ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!!Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ Ν.Δ. ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 86 ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ-30-11-2019!!!
    Ο Βελοπουλοs ΨΗΦΙΣΕ το ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ για την σιτιση και επιδοτηση των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!

    1. Ειστε τόσο ξεφτίλες , που αντι την ψήφο σας να την ρίξετε στο μοναδικό πατριωτικό κόμμα την ρίξατε στους προδοτες της Μακεδονιας και στους αναρχοαπλυτους, μονο και μόνο να πεταξετε τον Βελόπουλο απ την βουλή, αλλα δεν θα σας περάσει

  5. Μαυρίστε τους μνημονιακούς κυραλοιφάκιδες με τις επιστολές του Χριστού που τα αδέρφια τους είναι βουλευτές στη ΝΔ.

  6. Καρατζαφυρεροπαιδο απλα λαγος της ΝΔ αμα το απαιτησουν οι περιστασεις! Δυστυχως δεν πειθει, απεναντιας! Εχει κι ενα γιαλαντζι εθνικο υφακι! Ας “σεβαστει” τις πολιτικες του αποφασεις στο προσφατο παρελθον ο…μνημονιολαγνος που…ποναει τη Πατριδα!

  7. ΗΛΙΑΚΟ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

  8. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΠΑΠΑΤΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ….

  9. Με τον Μυλωνακη τελικα τι εγινε Κανει και εκπομπη σα να μην εγινε τιποτα Τελικα περιεργα πραγματα σημβαινουν Γιατι δεν λεει πια τιποτα ο Βελοπουλος Το σημπερασμα ενα ειναι Ολοι μας δουλευουν…..

  10. Από την στιγμή που δεν έχω δει χαΐρη που λένε στο χωριό μου, ψήφο από μένα δεν θα πάρει κανένας!
    Δουλεύω σαν σκύλος, θα ψηφίσω, αλλά η ψήφος μου θα πάει εκεί που πρέπει για να πιάσει τόπο ώστε να φύγει από πάνω μου!
    Όλοι μα όλοι, είναι ψευταράδες και από πίσω τους έχουν μία τεράστια ουρά που γράφει εντολές που εκείνες πρέπει να τηρήσουν για να μην λοξοδρομήσουν από αυτά που τα αφεντικά τους έγραψαν το πρόγραμμα.
    Όλοι αυτοί που σκούζουν έχουν μία ενιαία γραμμή την οποία δεν πρέπει να την προσπεράσουν.
    Είτε είναι βουλευτές είτε όχι, όλοι αυτοί χορεύουν στο ίδιο τέμπο και κάνουν παρέλαση εντός του Κοινοβουλίου.
    Εσύ μπορεί να μην μπορείς να περάσεις ούτε απ’έξω αλλά εκείνοι μπαίνουν και βγαίνουν σαν να πηγαίνουν για καφέ σε καφετέρια.

  11. ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
    Απολιθωματα που ο κοσμοs τουs εκανε βουλευτεs και τουs εβαλε στο ελληνικο κοινοβουλιο που το μονο που ξερουν να κανουν να πιανουν στασιδι σε καποιεs επιτροπεs για να βγαζουν τα 10 χιλιαρικα το μηνα!!!Ρε πωλητη των επιστολων του Χριστου ρε καραφλε θου βου που ριχνειs στα μαλλια σου καθε μερα απο αυτεs τιs βρωμοαλοιφεs που πουλαs στον κοσμακη και παθαινουν εγκαυματα,ρε τερατωδεs πολιτικο πλασμα θα με πιασειs εμενα στο στομα σου;;;Και υπαρχει κοσμοs που του παιρνουν στουs πλειστηριασμουs τα σπιτια γιατι ο εν λογω πατριωτηs με την φαλακρα τουs κοροιδεψε!!!
    Ρε βελοπουλε ποιοs σε γ@μ@ει ρε μ@λ@κ@ παλιογυφτα…ποιοs σε γ@μ@ει ρε μ@λ@κ@ παλιογυφτα…

    1. Ψήφισε εσυ αγόριμ τον νοσοκόμο των φυλακών κορυδαλλού και όχι την μοναδική πατριωτική φωνή στην βουλή,αν βλέπεις βουλή.

  12. Ερε πως κανουν για να μην χασουν την καρεκλα………

  13. Κάτι για Καραμανλή διάβασα!
    Ναι ο ένας κοιμάται στα έδρανα της βουλής χρεώνοντας τον Ελληνικό λαό με 10000/μήνα κ ο άλλος ο ανύπαρκτος, έλιωσε την νεολαία μας στα ΤΕΜΠΗ
    ΖΗΤΩ!!!

  14. ΒΕΛΟ,
    οι υπόλοιποι είναι ναζιστές;;
    Έτσι τους αποκαλούσες στις μεσημβρινές εκπομπές με τις αλοιφές σου
    ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;;
    (σιγά μην μου απαντήσεις)

    1. Εθνικιστές και φυλετιστές, καθώς το «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» (το οποίο τώρα χρησιμοποιεί στις αφίσες του) είναι «λίγο ρατσιστικό» όπως είπε πριν λίγους μήνες. Πάντως δεν είμαστε κλέφτες, απατεώνες, πασοκο-νουδούλοι που ψηφίζουν μνημόνια και ξεπουλιούνται για μια μπλε καρέκλα της προδοσίας.

Comments are closed.