Ελλάδα έχεις ταλέντο: Διαγωνιζόμενος έμεινε ολόγυμνος στη σκηνή – «Πάγωσαν» οι κριτές [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΣΔΩ

Τις ικανότητές του στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δοκίμασε το βράδυ του Σαββάτου, ο Mr. Uekusa από την Ιαπωνία.

O  Ιάπωνας κωμικός έγινε γνωστός στα social media, μέσω των viral βίντεο που ανεβάζει με ριψοκίνδυνες εκδοχές του κόλπου με το τραπεζομάντιλο.

«Η Ελλάδα είναι πολύ ωραία χώρα, έρχομαι για πρώτη φορά εδώ και θα ήθελα να παρουσιάσω το δικό μου ταλέντο» τόνισε ο Mr Uekusa, ο οποίος παρουσίασε ένα ιδιαίτερο σόου. Άρχισε να βγάζει σιγά σιγά τα ρούχα του και να καλύπτει τα σημεία του σώματός του με διάφορα αντικείμενα, όπως κάνει και στα βίντεό του.

Στο κλείσιμο του προγράμματος του, ο Mr. Uekusa έμεινε ολόγυμνος στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», με τους κριτές και το κοινό να μένουν με το στόμα ανοικτό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ο Ζαχαρατος παντως ενθουσιαστηκε.

  2. Εμβολιασμενος σιγουρα,που τα’παιξε το μυαλο του.εκαψε εγκεφαλο απο τις δοσεις.

  3. ΤΙ ΞΕΦΤΥΛΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ‘ταλεντο’ και ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ με αυτο!!!!

  4. ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΑΛΑΝΤΟ ΓΛΟΙΩΔΕΣ SHOW ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΧΩΡΙΟ ΞΕΡΩ ΓΩ.. ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ Χ… ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ.. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΚΡΙΤΕΣ…

  5. Ποιό ακριβώς ταλέντο έχει ο Ιάπων λουκουμάς; Γελοίες, ανόητες εκπομπές…

  6. Από το 74 και μετά καταστροφή από το 81 και μετά σήψη. Γενιά της μεταπολίτευσης…!

  7. σιγα ρε φαρμακογλωσσοι ,ενα show εκανε το παλικαρι , δεν υπηρξε καμμια παρεκκλιση ουτε φάνηκαν επίμαχα σημεια . Η δε πατεντα με το drone εδειξε καθαρα πόσο μπροστα ειναι η ιαπωνια ..

  8. Τηλεσκουπιδια. Το ΕΣΡ υπάρχει ακόμα; Η ξεφτίλα της ελληνικής τηλεόρασης

  9. Αντε και στο διαβολο κωλοτσουτσεκι! Να σου σφυριξει κανα πακιστανι μια τσαπου 30 cm να το βουλωσεις καραγκιοζη! Ηρθες στην Ελλαδα να μας φλομωσεις ιδεωδη! Αι σιχτιρ!

  10. Ένας δηλωμένοε πουσ@ης ένας άλλος που θα ήθελε να είναι πούσ@ης και δύο γριές βίζιτες..Αυτή είναι η επιτροπή που σαν γνήσιοι γραικύλοι μόλις δουν ξένο βουρ να τον τιμήσουν.

    Τα χαϊβάνια είναι αυτοί που τους παρακολουθούν.

    Αυτοί είμαστε αυτά τα σόου μας αξίζουν.

Comments are closed.