Ελεύθερος μετά από 2,5 χρόνια φυλακής ο Αρτέμης Σώρρας

Κοινοποίηση:
1

Ο Αρτέμης Σώρρας, που είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια κάθειρξη, αποφυλακίστηκε σήμερα έπειτα από 2,5 χρόνια παραμονής του στη φυλακή. 

Ο Α. Σώρρας αποφυλακίστηκε σήμερα στις 3 το μεσημέρι από τις φυλακές Χαλκίδας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό τον Ιανουάριο του 2021.

Ο συνήγορος του 54χρονου, Βασίλης Χειρδάρης, επιβεβαίωσε την είδηση για την αποφυλάκιση του εντολέα του.

Ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα ανέφερε επίσης πως «η έφεσή του κατά της καταδικαστικής απόφασης θα δικαστεί στο Πενταμελές Εφετείο στις 27 Ιανουαρίου 2021» και εκτίμησε ότι «θα απαλλαγεί πλήρως γιατί η κατηγορία δεν στέκει»

Που στηρίχθηκε η απόφαση για την αποφυλάκιση 

Η αποφυλάκιση του Αρτέμη Σώρρα στηρίζεται στις ευνοϊκές διατάξεις της υφ’ όρων απόλυσης.

Ο κατηγορούμενος που ισχυριζόταν ότι έχει την οικονομική δυνατότητα να ξεπληρώσει πλήρως του χρέος του ελληνικού κράτους με ομόλογα ύψους 200 δισεκατομμυρίων ευρώ, κρίθηκε το 2017 ένοχος για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, αλλά δεν παρέστη στη δίκη, με αποτέλεσμα να εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης και να είναι καταζητούμενος για περίπου έναν χρόνο.

Τον Ιούνιο του 2018, ο επικεφαλής των Ελλήνων Συνέλευσις συνελήφθη τελικά από τις αρχές στον Άλιμο.

Τον Δεκέμβριο του 2019 καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 6 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή για το αδίκημα της απόπειρας απάτης σε βάρος του Δημοσίου, αλλά αθωώθηκε από σειρά άλλων αδικημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Τα 600 δισ. ειναι τα τελευταια 3 ή 4 χρονια νομιζω ΠΑΝΤΑ στον προυπολογισμο του κρατους.Αυτο ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρο χωρις αμφισβητηση.Ειναι ευκολο να το διαπιστωσει κανεις αν δει τον προυπολογισμο στο διαδικτυο.Αφου λοιπον ο Σωρρας ειναι ψευτης γιατι τα “ανυπαρκτα” 600 δισ. μπαινουν στον προυπολογισμο του κρατους? Και μαλιστα στον τελευταιο εχουμε απο δανεια 600 δισ. και αποχρεωση εχουμε 603 δισ. περιπου!!!!!!! Δηλαδη ομορφα και ωραια “κλεβουμε” απο τον δημοσιο κορβανα 3 ολοκληρα δισ.!!!!!!!!!!!!! Ετσι απλα ομορφα και ωραια!!! Και γω ο αφελης ρωταω.Σε ποιον θα δωθουν τα 3 δισ. ? Και εσυ Ελληνα ασχολησου με τους καδους για να ζησεις, αυτοκτονα λογω οικονομικης στενοτητς, ασχολησου με την μασκα, ασχολησου με την απατη του κοροναιου, αλλα μηνασχολεισαι με το ORUC του Ερντογαν το οποιο ανενοχλητο αλωνιζει τις Ελληνικες θαλασσες, μην ασχολεισαι με τη Θρακη μας που την εχουν παραδωσει στους Τουρκους, μην ασχολεισαι με το τεμενος του Βοτανικου που πολυ συντομα θα γινει το αντρο και το ορμητηριο των αυριανων σφαγεων των Ελληνων και τοσα αλλα!!!!!

  2. Άντε να ρίξει χρήμα από τα 600 δις στην αγορά να δούμε άσπρη μέρα.

  3. Τα 600 δις του Σωρρα θα είναι στον επόμενο προυπολογισμο; Ήταν στον προηγούμενο, αυτόν που ψηφίστηκε και τρέχει; Για ψάξτε τι και μετά πηδήξτε απ’ την ταράτσα

  4. Απατεώνας… Ήμουν με τους φίλους μου σε μία καφετέρια και έρχονται δύο άτομα και μας λένε γειά σας μαζεύουμε υπογραφές διαμαρτυρίας γιατί Ελληνες μετανάστες θέλουν να κάνουν δωρεά σχολεία παιδικές χαρές και ούτω καθεξής και δεν τους επιτρέπει το κράτος.Και έτσι γυρνούσε ο κόσμος και έλεγε ντροπή για αυτό που συμβαίνει και υπέγραφε.Αλλα στην ουσία αυτός ο απατεώνας ήθελε για άλλο λόγο τις υπογραφές για να δημιουργήσει αυτή τη μαλακια που ονομάζεται Ελλήνων Συνέλευσις και πουτσες μπλε.

  5. Με τον καιρό έχω αρχίσει να τον βλέπω πολύ ανώτερο και πολύ πιο συμπαθή από το μικρό ζαβό αδελφάκι του γουρλομάτη που παίζει έτσι ξεδιάντροπα με το αίμα των φορολογουμένων και φυτεύει παρτέρια περιπάτους και γκαζόν ζαμπόν σπαταλώντας εκατομμύρια έτσι για το κέφι του….Μπροστά στα μούτρα μας

    1. …..aoyt και ο εργατικος Σαμαρας ? Ο Καραμαν-ΑΛΗΣ?

Comments are closed.