Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η ιδιοκτήτρια μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων για την αρπαγή 82χρονης

Κοινοποίηση:
nekros-ilikiomenos-girokomeio

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η ιδιοκτήτρια της Ιδιωτικής Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Χανιά, μετά την απολογία της ενώπιον του Ανακριτή για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα αρπαγής ηλικιωμένης.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα της επιβλήθηκε η εμφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, της απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα και της επιβλήθηκε να καταβάλλει το ποσό των 5.000 ευρώ, ως εγγύηση.

Συγκατηγορούμενή της στην υπόθεση είναι και 55χρονη ιδιοκτήτρια γραφείου συνοικεσίων, η οποία εκτίει ποινή φυλάκισης για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων.

H ιδιοκτήτρια της επίμαχης δομής δηλώνει αθώα, ενώ ο συνήγορός της κ. Κομισόπουλος, αρνήθηκε κατηγορηματικά να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. Η διευθύντρια της συγκεκριμένης ιδιωτικής μονάδας βρίσκεται ήδη στο επίκεντρο εκτεταμένης δικαστικής και αστυνομικής έρευνας, για άλλες υποθέσεις που αφορούν στις συνθήκες διαβίωσης, αλλά και θανάτων ηλικιωμένων, καθώς και για την τύχη περιουσιακών στοιχείων περιθαλπόμενων στην μονάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: