Ελεγκτής του ΕΟΔΥ μπήκε για έλεγχο σε εστιατόριο μόνο με… το μαγιό – Τον κατήγγειλε η ιδιοκτήτρια (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

O EOΔΥ έχει ταυτιστεί με τους εφιάλτες των ιδιοκτητών επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς οι υπάλληλοί του μπορούν να τις κλείσουν ανα πάσα στιγμή στην περίπτωση που κρίνουν πως δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Το ερώτημα όμως είναι «ποιος θα κρίνει τους κρίνοντες»;

Γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα από εκπομπές στην ΕΡΤ, Μαίρη Παναγάκου κατήγγειλε υπάλληλο του ΕΟΔΥ, υποστηρίζοντας ότι ο εν λόγω υπάλληλος του οργανισμού προχώρησε σε επιτόπιο έλεγχο εντός της κουζίνας χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, γυμνός από τη μέση και πάνω, φορώντας μόνο το μαγιό του.

Ισχυρίζεται δε ότι το κίνητρο της εισβολής του στη κουζίνα δεν είχε να κάνει με το αν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό αλλά επειδή ο υπάλληλος της παραλίας με τις ενοικιαζόμενες ξαπλώστρες του εστιατορίου, δεν μπόρεσε να τον εξυπηρετήσει καθώς την συγκεκριμένη χρονική στιγμή όλα τα σετ ομπρελοκαθισμάτων ήταν πιασμένα.

«Ο υπάλληλος μας του απάντησε: “Μακάρι να είχα ξαπλώστρες να σας έδινε αλλά όπως βλέπετε όλες είναι γεμάτες”», αναφέρει στην καταγγελία της η Μαίρη Παναγάκου, την οποία έστειλε μέσω μειλ στον ΕΟΔΥ.

Για να προσθέσει: «Τότε ο εν λόγω κύριος άρχισε να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό του τον υπάλληλο μας, απειλώντας τον τι πρόκειται να πάθει. Ο υπάλληλος αντέδρασε, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος που απρόκλητα φωτογράφιζε, ακουμπώντας σχεδόν το κινητό τους πάνω στα πρόσωπα τους, συνεχίζοντας τις απειλές».

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, «ο εν λόγω άνδρας φορούσε μόνο το μαγιό του και ήταν γυμνός από την μέση και πάνω, ξυπόλητος και τα πόδια του γεμάτα άμμο».

Βάσει όσων αναφέρει στην γραπτή της καταγγελία «το ίδιο πρόσωπο περίμενε τη στιγμή που θα ήταν αφύλακτη η είσοδος του γραφείου και της κουζίνας και τότε όρμησε μέσα, κουνώντας επιδεικτικά το δάχτυλο του, φωνάζοντας ότι είναι ελεγκτής του ΕΟΔΥ, απειλώντας μας σε περίπτωση που δεν του δώσουμε ομπρέλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες το εν λόγω πρόσωπο είναι γιατρός που εργάζεται στον ΕΟΔΥ, όμως τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται στην κεντρική υπηρεσία του οργανισμού.

Στη συνέχεια, οι υπάλληλοι και ο υπεύθυνος του εστιατορίου προσπάθησαν να τον απομακρύνουν φοβούμενοι ότι θα γέμιζε τρίχες και άμμο την κουζίνα και τα σκεύη, όμως εκείνος αντιστεκόταν συνεχίζοντας να φωτογραφίζει το χώρο. Έξω ακριβώς από το εστιατόριο τον περίμεναν γύρω στα 6-7 άτομα, γυναίκες και μικρά παιδιά, προφανώς η οικογένεια του καθώς μαζί τους είχαν και καρεκλάκια θαλάσσης.

Αποχωρώντας κακήν κακώς από την κουζίνα, κάλεσε την Αστυνομία και το Υγειονομικό. Έπειτα από λίγα λεπτά εμφανίστηκαν τρεις αστυνομικοί από το Α.Τ Αερόπολης καθώς κι ένας υπάλληλος της Υγειονομικής Υπηρεσίας Σπάρτης. Επιβλήθηκαν πρόστιμα σε δυο άτομα του εστιατορίου, στην ιδιοκτήτρια Μαίρη Παναγάκου και σε μια υπάλληλο επειδή δεν φορούσαν μάσκες στην κουζίνα.

Τελικά ο ελεγκτής του ΕΟΔΥ έμεινε στον ήλιο μαζί με την οικογένεια του χωρίς ομπρέλα επί πέντε συνεχόμενες ώρες και αποχώρησε αργά το απόγευμα για να δειπνήσει σε διπλανή ταβέρνα, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε ήδη ενημερωθεί για το συμβάν και είχε φροντίσει να λάβει τα μέτρα του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΤΟΠΙ ΞΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΤΗΓΑΝΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ & ΣΠΑΣΙΜΟ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ
    ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ …ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΗ ΜΥΝΗΣΗ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ

  2. Δεν βρέθηκε κανείς να τον πάει με κλωτσιές μέχρι την θάλασσα????

  3. Επειδή σαν τεχνολόγος τροφίμων κάνω επιθεωρήσεις σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με ιδιωτική εταιρεία κατά τον έλεγχο μας πάντα φοράμε πόδια καπέλο μάσκα. Έχω παρατηρήσει όμως ότι οι ελεγκτές του υγειονομικού και κάθε δημόσιου φορέα ουδέποτε φορούσαν τα απαραίτητα κατά τον έλεγχο ρουτίνας. Και δεν μιλάμε για Covid αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να μεταφερθούν από έξω προς τα μέσα κίνδυνοι όπως Φυσικοί χημικοί μικροβιολογικοι …πρέπει ο εν λόγω κύριος του ΕΟΔΥ να απολυθεί το ίδιο και όσοι κάνουν έλεγχο φορώντας τα ρούχα λες και πάνε επίσκεψη σε μπαρ. Ας είναι αυτοί σωστοί απέναντι στον νομό και μετά ας το εφαρμόσουν …

  4. Δικαιολογίες της ιδιοκτήτριας του εστιατορίου για να γλυτώσει τα πρόστιμα

  5. Συμφωνώ να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα του θρασύτατα υπαλλήλου του ΕΟΔΥ και των θρασύτατων αστυνομικών του ΑΤ Αρεόπολης για να μάθουμε ποια είναι αυτά τα γουρούνια που βάζουν πρόστιμα στις ελληνικές επιχειρήσεις.
    Επίσης όλα τα ονόματα των υπαλλήλων του ΕΟΔΥ και των αστυνομικών που βάζουν πρόστιμα στις ελληνικές επιχειρήσεις να βγουν στην σέντρα να πάρουν το μεγάλο αντίτιμο από τον ελληνικό λαό που τους αξίζει και να τους μπει βαθιά από πίσω.
    Κούλη όταν θα έρουν οι εκλογές ξαφνικά οι νουδούληδες δεν θα πάρετε καμία ψήφο.
    Συριζούληδες, κιναλίτες, κεκέδες, μερίτες25, ελληνολύσίτες και λοιποί αριστερούληδες της φάπας δεν θα πάρετε ψήφους από τον ελληνικό λαό. Μην χαίρεστε…

  6. Γεμίσαμε ρουφιάνους του Κούλη.Να τους χαίρονται αυτοί που του έφεραν στην εξουσία.

  7. τι μουφες ρε ειναι αυτες. ο εοδυ ποτε δεν είχε ελεγκτές. Άλλωστε ο εοδυ δεν μπορεί ούτε ιχνηλάτιση να κάνει, ελέγχους θα κάνει?

  8. το σωστο θα ηταν να τον φωτογραφιζαν ξεβρακωτο , μετα να τον γ@μουσαν στο ξυλο, και στο δικαστηριο να΄βλεπα ποιος δικαστης ,και ποιον θα δικαζε. με τα μ@υνοπανα που την εχουν δει εξουσια.

  9. Να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα του θρασύτατα υπαλλήλου του ΕΟΔΥ και των θρασύτατων αστυνομικών του ΑΤ Αρεόπολη για να μάθουμε ποια είναι αυτά τα γουρούνια που βάζουν πρόστιμα στις ελληνικές επιχειρήσεις.

Comments are closed.