Ελένη Μενεγάκη: Ο πρώτος γάμος της στα 20 και ο άγνωστος σύζυγός της! (Φωτο)

Κοινοποίηση:
menegaki2-800x800-1

Έχουν περάσει 31 ολόκληρα χρόνια απο εκείνη την ημέρα όπου η Ελένη Μενεγάκη σε ηλικία 20 μόλις ετών ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, πολύ πριν γίνει η γνωστή παρουσιάστρια, η βασίλισσα της τηλεόρασης.

Η γνωριμία είχε γίνει στη επιχείρηση των γονιών του πρώην συζύγου, τότε που η Ελένη δούλευε σε οίκο νυφικών και δεν είχε καμία σχέση με την τηλεόραση

Σε αυτό τον οίκο νυφικών γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο Σταύρο Γαρδέρη με τον οποίο ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και σε σύντομο χρονικό διάστημα απο ζευγάρι αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, το μακρινό 1989!

Ο γάμος με την Ελένη Μενεγάκη δεν κράτησε ποτέ και το ζευγάρι μετά απο ένα χρόνο, το 1990, χώρισε και ο καθένας ακολούθησε τον δικό του δρόμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πρώην πουτανάκι που τώρα το παίζει κυρία γιατί έβγαλε λεφτά και έκανε παιδιά για τον Σατανά, όπως οι περισσότερες. Γνώριζα κάτι παιδιά που η θεία τους είχε μαγαζί με βαφτιστικά απέναντι από το δικό του. Την καταριόταν μέρα νύχτα. Ήταν ένα πρεζάκι, έλεγε. Αυτός μετά που αυτή τον παράτησε το έριξε στο πιοτό. Όταν πήγαμε με τα παιδιά στο μαγαζί της θείας τους το δικό του ήταν κλειστό. Αυτή εξαφανίστηκε με το ακριβό του αυτοκίνητο.

  2. φωτογραφίες από τον γαμο με τον μακαρίτη Κυριακού;;;;;;;

Comments are closed.