Εκτός γυρίσματος η εγγονή του Άκη- Έβαλε τα κλάματα μετά την κριτική

Κοινοποίηση:
KiaraStioudi

Για άλλη μια φορά πρωταγωνίστρια του My Style Rocks ήταν η Κιάρα Μαρκέζη η οποία τα… άκουσε από τους κριτές επειδή χρησιμοποιεί στιλίστα για τα κόνσεπτ που παρουσιάζει στο παιχνίδι.

«Πάρα πολύ ωραίο look αλλά αρκετά δύσκολο να το φτιάξει κάποιος μόνος του», της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης. «Καταλαβαίνω, αυτά είναι τα λόγια του αέρα που λέτε όταν έρχομαι εδώ», είπε εκείνη αφήνοντας άφωνους τους κριτές με την ατάκα της.

«Δεν έχω κάτι να συζητήσω μαζί σου. Αν νομίζεις ότι λέω αερολογίες οκ, μπορώ να σου βάζω μόνο καλούς βαθμούς. Δεν μπορείς να με πείσεις ότι έχεις κάνει εσύ αυτό το look με βάση την πορεία σου μέχρι στιγμής», συνέχισε ο κριτής βάζοντάς της 4 ενώ 5άρι πήρε από την Έλενα Χριστοπούλου. Ο Λάκης Γαβαλάς δεν ήταν τόσο cool αυτή τη φορά. Της έβαλε 1 και της είπε μεταξύ άλλων: «Εκμηδενίζεις όλους τους ανθρώπους γύρω σου με αυτό που κάνεις».

«Εγώ είχα καταλάβει λάθος κάποια πράγματα. Νόμιζα ότι σας αρέσει αυτό το σικ look. Είχα δει και πώς ντύνονται τα άλλα κορίτσια. Ήθελα να κάνω αυτό που σας αρέσει. Συγνώμη κύριε Κουδουνάρη που είπα αυτό πριν, ακούστηκε άσχημα, δεν ήθελα να το πω έτσι», είπε και συνέχισε με δάκρυα στα μάτια: «Το look που έχω κάνει σήμερα το έκανα μόνη μου με την βοήθεια της μητέρας μου. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, δεν είμαι και καλά σήμερα».

Λίγο μετά εξήγησε πως την πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού είχε ακούσει λάθος ανθρώπους και συμβουλές και παρουσίασε looks που δεν ήταν δικά της. Όταν το κατάλαβε άρχισε να ντύνεται μόνη της.

Όταν κάθισε στη θέση της, ξέσπασε σε κλάματα και η Κατερίνα Στικούδη πήγε κοντά της για να δει τι συνέβη. Εκείνη είπε πως δεν είναι καλά τελευταία και δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες. Το γύρισμα συνεχίστηκε όμως η Κιάρα ήταν απούσα, παρά το γεγονός πως είχε ένα από τα δύο καλύτερα looks της ημέρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ????ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΒΡ@ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΒΡΩΜΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ !!!ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΔΕΧΤΟΥΝ ????? ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !!!!!

  2. Αυτή η φάρα νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει τον κόσμο , σε οποίο περιβάλλον και να βρεθούν τα ίδια θα κάνουν , άπατες κλοπές ψέμματα …. Και για όσους λένε ότι δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη , καλό κάνουν μόνον στους απατεώνες , που στο κάτω κάτω θα πρέπει να σκέφτονται αυτοί οι ίδιοι τις συνέπειες που θα υποστούν οι απόγονοι τους. Ας ήταν τίμιος ο παππούς , ώστε να μην ντρεπονται τα εγγόνια του να φέρουν το όνομα του.

  3. Αληταράς ο παππούς, λαμόγιο ο μπαμπάς, λαμόγιο η μαμά και φυσικά αρχιλαμόγιο το εγγόνι……! Οικογένεια της π@ούτσας!!!!

  4. Σκέτη καφρίλα η κατά τα αλλα πολιτισμένη κριτική Επιτροπή η οποία ενώ δέχεται να συμμετέχει στο παιχνίδι μια στυλιστρια δινοντας της παντα καλο βαθμο,επιτίθεται οπαντα με θυμο στο κορίτσι αυτό γιατι υποθέτουν ότι έχει στυλιστα,αν ήμουν η μάνα της θα την έβγαζα από ένα παιχνίδι που κάποιοι τύποι το παίζουν ειδικοί Και την μειώνουν συνεχως

  5. χαλάει τα λεφτά που δεν βρήκαν από τα υποβρύχια στις μίζες του παππού ακη τζοχατζοπουλιστάν . Θέλουμε τα λεφτά μας πίσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω .

  6. Όποιος κι αν ήταν ο Τσοχατζόπουλος (και ήταν… μπουμπούκι) η εγγονή του δεν φταίει σε τίποτα!!! Επιτέλους μόνο οι σιωνιστές (και οι μαφιόζοι) έχουν την οικογενειακή συνυπευθυνότητα!!!

Comments are closed.