“Εκτόξευσε drone Bayraktar” το Φανάρι: «Πειραιώς, Πατρών και Βατοπαιδινός Εφραίμ οι “πεζεβέγκηδες” της Νίκης»

Κοινοποίηση:
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ-1

Ο Δημήτριος Νατσιός, πρόεδρος του Κόμματος ΝΙΚΗ, που διεκδικεί την είσοδο του στην Ελληνική Βουλή, δεν είναι χθεσινός, ούτε αποτελεί «έκπληξη» για όσους ξέρουμε τον χώρο.

Πρώτα πρώτα είναι μια τηλεοπτική περσόνα, μέσω του τηλεοπτικού καναλιού 4Ε, στο οποίο διατηρούσε επί χρόνια εκπομπή και επομένως απέκτησε μια διόλου ευκαταφρόνητη αναγνωρισιμότητα. Έχει ενδιαφέρον ότι ακόμα και στην προεκλογική περίοδο (μέσα στον Μάϊο) δημοσιεύονταν άρθρα του στην διαδικτυακή πύλη «Πεμπτουσία», που πηγάζει από την Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους.

Ταυτόχρονα, εκινείτο στον παρεκκλησιαστικό χώρο – στο όνομα μιας «καθαρής Ορθοδοξίας» – συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις εναντίον αποφάσεων της Εκκλησίας, όπως για παράδειγμα στην ημερίδα των «αποτειχισμένων» κληρικών (Ζήση, Μανώλη, Αγγελακόπουλου κ.α.) που πραγματοποιήθηκε για να πλήξει την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, με τον τίτλο: «Ορθοδοξία και Κολυμπάρι δύο χρόνια μετά. Αίρεση – Καθαίρεση, Ορθόδοξη Αντίσταση».

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εκθεση,στ’ Γυμασιου ’76.Θεμα:ο αδειος τενεκες κανει πολυ θορυβο.Δεν ηταν τοτε αυτος ο μασονος να τον βαλω για παραδειγμα.Ατυχια φιλε μου.

  2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΗΝΗ , ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

    1. με το Οικουμενικο Πατριαρχειο ειμαστε, οχι με τους φιλοτουρκους ρωσους

  3. Η αληθεια πονάει. Προφανώς η βουλή χρειάζεται οξυγόνο οχι μονο διοξειδιο. Αρκετά. Εύχομα,ι ελπίζω ,προσδοκώ να μπει η Νίκη στη βουλή

  4. Μόλις ένας άνθρωπος με διαφορετικές αρχές – από τις συνιθισμένες βρωμιές της παγκοσμιοποίησης- κατέβηκε στον εκλογικό στίβο πέσανε να τον φάνε. Άρχισαν τα όργανα επειδή διαφωνεί σε κάποια θέματα που προβάλει η παγκοσμιοποίηση (ομοφυλοφιλία, αμβλώσεις, Μακεδονικό, Πρέσπες, διάλυση της παιδείας) και συμφωνούν τα υπόλοιπα συστημικά κόμματα, μαζί με την διοικούσα Εκκλησία που σιωπά (λόγω κονδυλίων). Έχει λοιπόν το δικαίωμα ο άνθρωπος να ψηφισθεί και από Ιερείς, και από μοναχούς και μοναχές και από πολύ πιστό κόσμο που θέλει να γλυτώσει από τη βρωμιά που επικρατεί στην κοινωνία καθ΄υπόδειξη ξένων κέντρων αποφάσεων. Το αν θα εισέλθει στην Βουλή εξαρτάται από το πόσο θα ΄΄μαγειρέψουν΄΄ τα αποτελέσματα όλοι αυτοί. Αλλά και να μην μπεί στην Βουλή δεν με ενοχλεί. Μου αρκεί ότι κάτι πραγματικά Ορθόδοξο άρχισε να κινείται πλέον στην Ελλάδα.
    Όχι ο Νατσιός δεν είναι πολιτικός. Και δεν πρόκειται να γίνει. Δεν είναι τέλειος έχει και αυτός ανθρώπινες αδυναμίες όπως όλοι μας. Αλλά όπως έλεγε και ο άγιος Παισιος: Όταν ο δάκος χτυπήσει τις ελιές, εσείς να προτιμάται αυτές που είναι λιγότερο χτυπημένες. Και στην προκειμένη περίπτωση των εκλογών τις υπόλοιπες ελιές (συστημικά κόμματα) τις έχει διαλύσει ο δάκος της παγκοσμιοποίησης. Την ΝΙΚΗ την έχει χτυπήσει ο δάκος αλλά δεν τις άφησε στίγματα. Μόνο μερικά που τις προκάλεσε ο δάκος των ΜΜΕ και αυτά για να ταπεινώνεται μέχρι την τελική νίκη. Το νερό μπήκε πλέον στο αυλάκι και σε λίγο καιρό θα παρασύρει πολλή βρωμιά στο διάβα του. Καλή μετάνοια σε όλους.

Comments are closed.