Εκλογές 2023: Εκτός μάχης το «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου

Κοινοποίηση:
ΕΑΝ

Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος, επικεφαλής του κόμματος «ΕΑΝ» ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετέχει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, οι λόγοι για την απόφαση αυτή είναι η πόλωση, ο κατακερματισμός του πατριωτικού χώρου και οι εγγενείς δυσκολίες του κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η αναπότρεπτη πόλωση που θα υπάρξει μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο κατακερματισμός του πατριωτικού χώρου, καθώς και οι εγγενείς δυσκολίες του Κόμματος, υπαγορεύουν τη μη συμμετοχή του ΕΑΝ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
Ως εκ τούτου, κάθε ψηφοφόρος δικαιούται να ενεργήσει κατά συνείδηση.
Διαβεβαιώνουμε όμως το Λαό ότι θα παραμείνουμε δίπλα του σε όλες τις κρίσιμες στιγμές που έπονται για την πατρίδα.
Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί, με στόχο την αποκατάσταση της δημοκρατικής και συνταγματικής τάξης, την αναστύλωση των θεσμών, την πάταξη του εγκλήματος και την επαναφορά του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, έως και την οικονομική εξύψωση και ευημερία όλων των κοινωνικών τάξεων.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Στο Ελλαδιστάν αν φωνάξεις πρόεδρε στο δρόμο θα γυρίσουν οι μισοί, 50 αποκόμματα και λίγα είναι, μας κυβερνούν αυτοί που μας αξίζουν

  2. Τη ζημιά την κάνατε όλοι εσείς με τα αποκόμματα στις πρώτες εκλογές, αντί να πάτε όλοι μαζί. Ακόμα και τώρα δεν λέτε ποιόν θα στηρίξετε αλλά μόνο αοριστολογιες. Όλοι για τον Κούλη δουλεύετε. Αλλά έπρεπε με νόμο βάση πληθυσμού να βγαίνει ο αριθμός των κομμάτων . Από κει και πέρα κάνε συνεργασία με κάποιους άλλους, για να κατέβεις σε εκλογές. Αλλά όπως όλοι οι Έλληνες το κοντό και το μακρύ του ο καθένας έτσι ακριβώς και με τους προέδρους κομμάτων 50 για να λένε ότι να ναι. Ενωθείτε ρε, το μικρό ψάρι το κάνει μια χαψια το μεγάλο.

Comments are closed.