ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: “ΨΗΦΙΖΩ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ”. ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ “ΧΑΛΙ” ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ- ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ! ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΤΣΙΦΛΙΚΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕN ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΑΛΙ “ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ” ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    Κοινοποίηση:
    androulakis-loverdos

    Την πλήρη στήριξή του στον Νίκο Ανδρουλάκη έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, στη διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής. Ο Υπόδικος δίνει τη στήρική του στον τσιφλικά Ανδρουλάκη που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και στρώνει χαλί για συγκυβέρνηση Τσίπρα – Μητσοτάκη.

    Η δήλωση του Λοβέρδου:

    «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους 270.000 πολίτες, που με ανεξάντλητη υπομονή κατάφεραν να ψηφίσουν και μετέβαλαν την 5η Δεκεμβρίου σε γιορτή της Δημοκρατίας. Εκφράζω την κατανόησή μου σε όσους δεν μπόρεσαν να υπομείνουν την πολύωρη αναμονή στις ουρές κι έτσι δεν ψήφισαν, με ευθύνη εκείνων που δεν ήθελαν περισσότερες κάλπες.

    Τους 70.000 πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους δεν πρόκειται να τους ξεχάσω ποτέ. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στην επιλογή τους, καθώς και στο περιεχόμενο και τα μηνύματά της. Κατά την προεκλογική περίοδο η υποψηφιότητά μου και οι υποστηρικτές της κερδίσαμε σε πολλά σημεία της μάχης των ιδεών που δώσαμε. Την επαναφορά του ΠΑΣΟΚ και των συμβόλων του, το στόχο του υπερδιπλασιασμού των δυνάμεων, την επαναφορά του πατριωτικού χαρακτήρα της Δημοκρατικής Παράταξης κ.α. Επιχειρήσαμε ακόμη με όλες μας τις δυνάμεις να φέρουμε στο επίκεντρο της προεκλογικής συζήτησης την ανάγκη μεταρρυθμίσεων για την οικονομία και το κοινωνικό κράτος. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας δυναμικά με σεμνότητα και ενότητα, πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας, όπως τις εκθέσαμε κατά την προεκλογική περίοδο.

    Η διαδικασία ανάδειξης του νέου Προέδρου οδηγείται σε δεύτερο γύρο. Προσπάθησα τόσο ιδιωτικώς όσο και δημοσίως αυτό να αποτραπεί, αλλά δεν έπεισα. Οι δύο υποψήφιοι έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, όπως άλλωστε όλοι μας. Ο ένας από τους υποψηφίους έχει δοκιμαστεί και οι ελπίδες που γεννά το εγχείρημά του είναι συνεπώς περιορισμένες. Ο έτερος υποψήφιος δεν είναι Βουλευτής στο ελληνικό Κοινοβούλιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

    Ούτε στο χαρακτήρα μου είναι, ούτε θεωρώ σωστό ένας πολιτικός όπως εγώ να επιχειρεί να «καθοδηγήσει» τις δεκάδες χιλιάδες πολιτών που τον ψήφισαν. Οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες μου, όμως, θα γνωρίζουν πάντοτε τί σκέφτομαι και τί αποφασίζω. Και επειδή είμαι πολιτικός θέσεων και ουδέποτε έκρυψα τις απόψεις μου, δηλώνω ότι αυτονόητα σέβομαι την πλειοψηφία της 5ης Δεκεμβρίου και πως στις εκλογές της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου θα ψηφίσω τον Νίκο Ανδρουλάκη, με την επισήμανση ότι έως την ανακοίνωση της παρούσας δήλωσης δεν είχα την παραμικρή επικοινωνία μαζί του».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Δηλαδή προτιμάς ΓΑΠ από Ανδρουλάκη ? Ξέχασες αυτή τη μορφή τον ΓΑΠ και την καταστροφή της χώρας ?

    2. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.
      ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ – ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ?
      ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΑΝΘΡΟΠΩΕΙΔΕΣ ΓΙΑΠ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ?
      ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚ ΚΟΚΕΣ ΗΡΩΗΝΕΣ ΚΑΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ, ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΜΕΣΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΠΡΑΜΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ?
      ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ?
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?

    3. Ο μισθός του ευρωβουλευτή ειναι 25000 ευρώ το μήνα.Χωρίς τα έξτρα.Γιατρούς-αν χρειαστεί-πληρώνει η Ε.Ε.,αμάξι με 25% έκπτωση,εισιτήρια παντού δωρεάν(Τα πληρώνεις εσυ και μετά καταθέτεις τις αποδείξεις για επιστροφή χρημάτων) κ.α.
      Πείτε μου, οι Έλληνες Ευρωβουλευτές,τι κάνουν στις Βρυξέλλες;Ψήφισαν τον πολυεκατομμυριούχο Κόκκαλη για Ευρωβουλευτή.
      Δηλ. εγω να χτυπιέμαι για ένα μεροκάματο και στις εκλογές να ψηφίζω αυτούς τους τύπους,να περνάνε βασιλικά κι εγω να υποφέρω.Κι αν τους πώ και κάτι…με ψηφίσατε κύριε!!
      Και να το πώ αλλιώς. Εγω θα κάνω ό,τι καλύτερο για σένα(Θα σε κάνω Πρωθυπουργό) και συ θα κάνεις ό,τι χειρότερο για μένα! Μπά…

    4. Και σαν είναι υπόδικος; Απασχολούνται τα ΜΜΕ να λένε συνεχώς οτι είναι υπόδικος; Αν ήταν σε κανένα πατριωτικό χώρο θα το έλεγαν 24/24

    5. Το διεφθαρμενο συστημα των νταβατζηδων-ολιγαρχων και τα καναλια τους επαιζαν Λοβερδο ολημερις……αλλα ο λαος ξυπνησε και εστειλε τον αποτυχημενο συνταγματολογο της πλακας πισω στο Παντειο να χαριεντιζεται με φοιτητριες

    6. Τώρα σιγουρευτηκα ότι θα κερδίσει ο γαπ… Μόνο με γαπ εξ άλλου, ΝΔ και σύριζα θα πάρουν την κάτω βόλτα…

    7. Απορίας άξιο είναι γιατί υπάρχουν όλοι αυτοί ακόμα ανάμεσα μας. Και το πιο τρελό της υπόθεσης είναι ότι ασχολούμαστε ακόμα μαζί τους. Αυτό που εννοεί, από ότι καταλαβαίνω η ομάδα του μακελειο, είναι ότι ο Γαπ είναι ” αγγελουδι” συγκριτικά με τα μπουμπούκια γιατί από πίσω τους είναι ο Σημίτης ο σημαδενος που μαζί με την Κουλα θα μας τιναξουν τα πέταλα που μας έχουν απομείνει… Α και οι εναπομειναντες ηλικιωμένοι που θα πάνε να ψηφίσουν τον Ανδρουλάκη που στηρίζει ο Λοβέρδος θα δουν τις συντάξεις να φτάνουν 200,00 e ή θα τους στείλει στον τάφο πριν την ώρα τους. Να μην ξεχνάμε το περίφημο συνταξιοδοτικο του Λοβερδου που άλλαξε το νόμο της Πετραλια….. Στον Καιάδα…. Οπότε παππουδια προσέξτε και μακριά από τα εμβόλια..

    8. Αυτή η χώρα δεν έχει ΚΑΜΙΑ τύχη . Αυτός ο μπαστουνοβλαχος που ετοιμάζεται να γίνει αρχηγός κόμματος είναι ένας ανεπάγγελτος τεμπελχανας που κάνει Ντόλτσε Βιτα στις Βρυξέλλες ως ευρωβουλευτής εδώ κ 8 χρόνια με μηνιαίο καθαρό μισθό άνω των 16χιλιαδων ευρώ . Τελικά ποιος από όλους αυτούς είναι ο καταλληλότερος ;

    9. λοβερδος ‘αλλο ενα πολιτικό παράσιτο που κατουρημένες ποδιές φιλάει για να είναι στην επιφάνεια. πιο Νδ και απο Νδ είναι αυτός. εκεί θα πάει να πάρει υπουργική θέση.

    10. Ένα θα πω…Αν ο Ανδρουλάκης ευχαριστεί 270000 κάποτε ο Μιχαλολιάκος ευχαριστούσε 500000.Ο νωων νοείτω και να τρομάζετε….Μπουστιδες….

    11. Σταματήστε επιτέλους την κουτοπόνηρη τακτική των μπολσεβίκων, Ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου. Να ξεκουμπιστεί ο Κούλης, αυτό το θέλουμε όλοι. Αλλά αυτό που επίσης θέλουμε όλοι είναι να μην επανέρθουν ο ΓΑΠ και Τσίπρας. Συγχωροχάρτι δεν δίνουμε σε κανέναν. Το ίδιο ισχύει και για τον covid. Διαφωνούμε με τον τραγικό χειρισμό της πανδημίας από την κυβέρνηση των άριστων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας καπελώσουν νούμερα τύπου Τράγκα και Πετράκου.

    12. Αποριας αξιο ειναι να ασχολουμαστε με καποιους σαν αυτους στο πασοκ οταν γνωριζουμε τι εχουν κανει στην Ελλαδα.Αυτο ισχυει και για αυτους που κυβερνησαν μεχρι σημερα.

    13. Δε μας απασχολεί ποιον πρόεδρο έχουν τα προδοτικά μορφώματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι πώς θα τους στείλουμε όλους τους στο δι@ολο.

    14. Ασε ρε Λοβέρδο το μπλα μπλα μπλα. Αρκετά σε ανεχτηκαμε και σενα. Ευτυχώς που αρκετοί έχουν μνήμη.

    15. Δηλαδή Στέφανε προτιμάς τον προδότη που παρέδωσε τη χώρα στο Δ.Ν.Τ και επίσης ζητούσε να μοιράσουμε το Αιγαίο στα δύο με τους Τούρκους; Φυσικά τους Τούρκους θα τους βόλευε αλλά εσύ τι μας λες τώρα

    16. Ρε παιδιά είπατε θα ξεκινήσετε καθημερινές εκπομπές από τότε που έφυγε ο Χίος από το Αρτ πότε θα ξεκινήσετε;;

    17. Αύριο στις 12:00 η πολυαναμενόμενη συνάντηση Πούτιν-Μητσοτάκη
      7 Δεκεμβρίου, 2021
      4:16 μμ
      ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ

      Ένα 24ωρο μετά την επικοινωνία Μπάιντεν-Πούτιν.
      Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Ρωσία και στις 12:00 (ώρα Ελλάδας) θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

      Από το Σότσι, οι δύο άνδρες θα προχωρήσουν σε δηλώσεις στον Τύπο, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Έλληνα πρωθυπουργού.

    18. Μου αρέσει που τσακώνεστε για το ποιό από τα τσογλάνια είναι καλύτερο ή λιγότερο κακό. Συμμορία είναι όλοι τους και ο μόνος λόγος των διαφορετικών υποψηφιοτήτων είναι για το ποιός θα κρατάει το μεγαλύτερο κουτάλι. Άν κάποιος δεν ήταν τσογλάνι δεν θα ανεχόταν τα υπόλοιπα τσογλάνια στο ίδιο κόμμα.

    19. Δηλαδή ο ΓΑΠ είναι καλλίτερος από δαύτους ??…Ρε δεν πάτε καλά….κάτι ‘μυρίζει’ στην υπόθεση……

      1. Τίποτα δε μυρίζει εκτός από ΣΑΠΙΛΑ, Ο ΓΑΠ ειναι καμένο χαρτί, απλά ο άλλος (ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ) το παίζει “ΑΦΘΑΡΤΟΣ” σε ένα διεφθαρμένο κωλοχανείο που χρωσταει 250+ Εκατομμύρια και άλλαξε ΑΦΜ για να σε φεσώσει, ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ειναι υπόδικος και στηρίζει –Ανδρουλάκη–. Ο Ανδρουλάκης οικογενειακός ήταν Σημιτικοί (ΓΕΡΜΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ) και ήταν στην Ευρωβουλή και τσίμπαγε 25.000 το μήνα (τυχαίο)..δεν σου μυρίζει τίποτα εσένα.

    20. Δηλαδή ρε Χίο, το πρέπον είναι ψήφο στον Καστελόριζο το μνημονιάρχη? Αυτόν που δεν θέλει να ξεπεζεψει από το καλάμι, τον άνθρωπο που ξεφτίλισε τη χώρα, τότε που ως πρωθυπουργός δεν αντέδρασε σε σύνοδο κορυφής όταν ο Σαρκοζί τον είπε μ@λ@κα.

    21. Δηλαδή είναι καλλιτερος ο ΓΑΠ?

      Δεν είσαστε με τα καλά σας….

      Το μη χειρον βέλτιστον

    22. Γιατι ολοι οι πολιτικοί στο Ελλαδισταν που είναι και που θέλουν να γίνουν πρόεδροι κομμάτων δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους;;;;;
      Είμαστε παράξενη χώρα;;;;;
      Ειναι ανεγκέφαλοι οι κάτοικοι που τους ψηφίζουν;;;;

    23. Το έχω ξαναγράψει και θα το γράφω συνέχεια ο Ανδρουλάκης (Πατήρ και ιός) ήταν και ειναι σπασμένες καπότες του Σημίτη. Ο Κούλης χρωστάει στον Σημίτη τον διορισμό του στην ΕΘΝΙΚΗ και έχει μαζέψει όλο το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ στην ΝΔ, Το σύστημα των Βρυξελλών οι Γερμανοί και ο Κούλης θέλουν τον ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ.

      Οπότε αν δεν γίνει το “ΘΑΥΜΑ” στον επόμενο γύρο για τον ΓΑΠ (χλωμό), καταλαβαίνεται τι θα γίνει.

      1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!! ΖΗΤΩ Ο Γ.Α.Π. ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ!!!!!

    24. KΡΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΗ ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ

    25. Τσιφλίκι των γραικύλων κρητικών έχει γίνει όλη η χώρα και πετάνε χαρταετό.
      Καλοί άνθρωποι φιλότσενοι Πασοκ ρε μούτρα

    26. …..ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΑΝΕ TOGETHER……

    27. Ενω ο Γιωργακης που κατεστρεψε την Ελλαδα με το ΔΝΤ και με το λεφτα υπαρχουν σας ταιριαζει περισσοτερο ε ?
      Αυτο που βαζετε μπροστα τα προσωπικα σας συμφεροντα και μετα το καλο της χωρας , με ξεπερναει ….κριμα

      1. Θυμάσαι κάποιον απο Ραφήνα που πήγε το ελλειμμα 16% και μάλιστα ο ιδιος καρφώθηκε στους κουτόφραγκους βάζοντας τον υπουργό οικονομικών να κάνει στατιστικές μελέτες
        μετα την έκανε με μικρά πηδηματάκια και ήπιε το αμίλητο νερο…το παίζει εθνοπατέρας κρυμμένος στα υψηλά έδρανα της βουλής
        Τώρα άμα ψηφίζεις ΝΔ που να τα θυμάσαι;;;
        Δηλαδη για τα κάνουμε φραγκοδίφραγκα να το καταλάβεις…το κόμμα που πηγε το έλλειμμα 16% κυβερνάει πάλι αυτοδύναμα…
        τουλάχιστον το κόμμα που είπε λεφτα υπάρχουν πήρε το τρίτο το μακρ…απο 40% στο 5%
        οι ψηφοφόροι επομένως είχαν περισσοτερο μυαλο απο αυτους της ΝΔ

        1. ΤΟ 16% ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΗΛΙΘΙΕ . Ο ΓΑΠ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΟ 6% ΣΤΟ 16% ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ !!!

          1. ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!

          2. μαλλον πηγαίνατε μαζι στις ταβέρνες και παίζατε playstation…

          3. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΓΑΠ ΤΟ 2009, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ «ΕΓΕΡΝΑΝ» ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ SWAPS ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ GOLDMAN SACHS ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 35ΤΙΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΡΕΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2009 ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ (ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ) ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (της ΕΛ.ΣΤΑΤ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ.
            ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ, ΑΛΛΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ Η’ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    28. Ανδρουλάκη σε λίγα χρόνια σε βλέπω κολλητό με τον μαρινακη εκτός και εάν είσαι ήδη.

    29. Θα ακουστεί κάπως αλλά μόνο ο ΓΑΠ εάν βγει θα στείλει τον Λοβέρδο να λογοδοτήσει.Στο χέρι του καθενός είναι.

      1. Τι λες ρε πας καλα;
        Τον γαπ υπερσπιζεσαι ;
        Μεγαλυτερος ρουφιανος απ αυτον δεν υπαρχει.
        Καλα και το οτι πηγαν 270000 γιδια να ψηφισουν ενα κομμα που δεν προκειται ποτε να ξαναβγει ε αυτο πια ειναι απ τ αγραφα…

    Comments are closed.