Εκεί φτάσαμε! Εταιρεία “πριμοδοτεί” όσους βρεθεί στην γιορτή των πο#στ#δων για να “μοιραστούν την εμπειρία τους (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
NYC-Pride-Festival-New-York-City-New-York-2

Γνωστή εταρεία τηλεφωνίας αποστέλλει σήμερα μηνύματα sms, με τα οποία ενημερώνει ΟΛΟΥΣ τους πελάτες της για το νέο της “δωράκι”. Ποιό είναι αυτό; Η ενεργοποίηση ενός πακέτου δεδομένων, που αφορά σε όσους βρεθούν στο κέντρο της Αθήνας αύριο Σάββατο. Πού είναι το θέμα θα μας πείτε τώρα…

Να σας θυμίσουμε λοιπόν, ότι αύριο γίνεται στο κέντρο της Αθήνα το Pride parade, κοινώς το πάρτι των πο#στ#δων. Δίνει λοιπόν, το ελεύθερο πακέτο προκειμένου όπως λέει να μοιραστούν οι απανταχού ανώμαλοι τις εμπειρίες τους και τις στιγμές που θα ζήσουν.

351302633_1283946539182691_4071132930411866537_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Ντροπή στους ιδιοκτητες της εταιριας

  2. οπου και αν κοιταξεις υπαρχουν πατημενα σκατα .,.,

    στον δρομο στο πεζοδρομιο στον ποδηλτοδρομο στο χωραφι

    προσοχη μην τα πατησεις και εσυ

  3. Παρτε τους τα κεφαλια των σαταναδων σκουπα και θανατος.

  4. Η Vodafone..στο Athens Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας
    (Νιώθουν υπερηφάνεια οι ανώμαλοι )

  5. Δυστυχισμενα κομπλεξικα ατομα! Δυστυχως η μανα φυση δεν τους προικησε με το…οργανο που επιθυμουσανε! Προτεινω δωρεα… δονητων για παρηγορια!

  6. Παρον οπωσδηποτε και η πλευση Ελευθεριας με την Ζωη Κωνσταντοπουλου

  7. Το πανυγήρι για το σηπτικό σύνδρομο του Gay.
    Oσοι ψηφίσατε τα πρώτα 3 κόμματα της πολιτικής σήψης ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ να πάτε στο Pride parade να χαρείτε την διαφορετικότητα μαζί με τα παιδάκια σας.

  8. οι άντρες έφαγαν ακόμα και την θέση της γυναίκας από τις γυναίκες…..αν κόβει το μυαλό σου κάνεις θαύματα…..καθίστε φεμινίστριες με τις 14 εκτρώσεις και τις γάτες σας να κλαίτε…..

  9. Αφού με ένα πιάτο ρύζι φτάσανε τον κόσμο να συμμετέχει στις παρελάσεις των πουστηδων αντί τις στρατιωτικές, μην ξαφνιαστεί κανείς αν τους πούνε να κυκλοφορούν με τον δονητη στον κωλο για 20Gb δωρεάν.

    1. Δεν το θεωρώ και αδύνατον…Αποδείχτηκε ότι στην ζωή δεν τα έχουμε δεί όλα και ούτε πρόκειται…

  10. Go woke, go broke ….σε αυτήν κ σε όλες τις εταιρείες που άλλαξαν το λογότυπο τους συμμετέχοντας στην προώθηση της ατζέντας…κ είναι πολλές…

  11. θέλει να πάρεις το λάστιχο και να τους καταβρέξεις

  12. ειναι μια μεγαλη γιορτη και πρεπει ολες και ολοι να παμε με χαρα !! η συμμετοχή σου μετράει ! έλα κι εσυ στην παρέα μας να γίνουμε πολλά!!

  13. δεν νομίζω να ειπωθεί γιατί αν κάποιος το πει δημόσια θα βρεθεί κατηγορούμενος για “συκοφαντική δυσφήμιση”.

  14. Και τα lidl είναι μεγάλ η χορηγός. Χαχα τα νούμερα, αν και είμαστε για κλάματα. Σεντς στα γερμανικά προϊόντα. Ο αείμνηστος Πάγκαλος κάποτε τον έπιασε το φιλότιμο της αλήθειας, και τους αποκάλεσε: Γουρούνια. Κάτι θα ήξερε φαίνεται….!

Comments are closed.