Εκδικάστηκε η έφεση της ΑΕΚ για το πρόστιμο σε Χριστοδουλόπουλο

Κοινοποίηση:
4513245

Κανονικά εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο η έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ με την οποία ζητάει επιβολή προστίμου στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ύψους 315.666 ευρώ, λόγω δηλώσεων που είχε κάνει ο ποδοσφαιριστής περί απειλών που είχε δεχθεί.

Σε πρώτο βαθμό η προσφυγή της ΑΕΚ είχε απορριφθεί, με την πλευρά της ΑΕΚ μέσω της νομικής της εκπροσώπου, Ελευθερία Ρίζου, να τονίζει ότι:

«Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή πλήττουν το κύρος της ομάδας και η διοίκηση έκρινε ότι πρέπει να τιμωρηθεί. Το πρόστιμο είναι νόμιμο, αφού ο ποδοσφαιριστής ενήργησε σε βάρος της ομάδας. Εμείς του φερθήκαμε με πολλή αγάπη σε μια δύσκολη περίοδο της καριέρας του», είπε μεταξύ άλλων, με την πλευρά του παίκτη, μέσω της εκπροσώπου του, Άσπα Σουλούκου:
«Το πρόστιμο είναι δυσθεώρητο και η ΑΕΚ θέλει να αποφύγει να πληρώσει δεδουλευμένα του παίκτη, για τα οποία έχουμε προσφύγει στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναβολή για τις 22 Οκτωβρίου πήραν οι εφέσεις της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με την ΑΕΚ να έχει ζητήσει την «καμπάνα» στον ποδοσφαιριστή για έξι μήνες και στον Ολυμπιακό απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους. Οι «ερυθρόλευκοι» αντίθετα ζητούν την τιμωρία της ΑΕΚ με απαγόρευση απόκτησης μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: