Εκατομμύρια, για προεκλογικές αβάντες. Θα σας φύγει το κεφάλι με τα ποσά…

Κοινοποίηση:
banner-diaygeia

Τώρα με τις υποκλοπές το ΑΠΕ πρέπει να είναι… προσεκτικό: 780.000 ευρώ ζεστά…

Αρκετά κόμματα, το τελευταίο καιρό, τα έβαλαν με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κυρίως για τον τρόπο που καλύπτει τις ειδήσεις για τις υποκλοπές. Τουλάχιστον, όποτε τις γράφει… Και πως τις «πλασάρει»… Και επειδή βρισκόμαστε σε μια περίοδο που καίει από συνεχείς αποκαλύψεις, ήρθε η πέμπτη δόση τακτικής επιχορήγησης έτους 2022 στο ΑΠΕ. Πόσο; 780.000 ευρώ, ζεστά! Ωραία πράγματα, ε; Α, την απόφαση υπογράφει ο Μπρατάκος του Μαξίμου.

ape_

 
 Δώστε και άλλα λεφτά! Αφού μπορείτε και εκλογές… έρχονται!

Τι κάνουν στην κυβέρνηση… Μιλάμε, το χρήμα δεν σταματά να ρέει. Ειδικά, τώρα που μπήκαμε σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς, γίνεται το έλα να δεις. Το «Μακελειό» βρήκε λοιπόν την απόφαση με την οποία το υπουργείο Εργασίας προχώρησε «στην επιχορήγηση  των  Περιφερειών για  δαπάνες  λειτουργίας  προνοιακών  ιδρυμάτων (Ν.Π.Ι.Δ.)από  τον  προϋπολογισμό του  Υπουργείου  Εργασίας  και  Κοινωνικών Υποθέσεων  συνολικού ποσού 7.664.797,00! Ρε τι λεφτά είναι αυτά…
 

25.000 ευρώ στην Παναγία Σουμελά. Μεγάλη η χάρη της…

Η Λίνα Μενδώνη, προχώρησε στην επιχορήγηση  σωματείου με την επωνυμία «Παναγία Σουμελά». Ναι, καλά καταλάβατε, πρόκειται για την Ιερά Μονή. Σύμφωνα με την απόφαση, η υπουργός Πολιτισμού έδωσε-μια φορά έκανε και κάτι σωστό- 25.000 ευρώ για την συντήρηση και την διάσωση – όπως τονίζεται – της ιστορικής εφημερίδας «ΕΠΟΧΗ» για την τεκμηρίωση της συλλογής και μετάφρασης των Οθωμανικών εγγράφων της… Οκ, μια λεπτομέρεια: Στον ιστότοπο του σωματείου, υπάρχει φυσικά η εικόνα του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Αντώνη Σαμαρά. Τον Αύγουστο του 2011 εγκαινιάστηκε στο όρος Βέρμιο στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος της Παναγίας της Σουμελά, ένα πολυώροφο κτίριο, «Το Αρχονταρίκι» την κατασκευή του οποίου ανέλαβε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μαζί με τον αδερφό του Ιάκωβο. Το «Αρχονταρίκι» έχει πάρει το όνομα της οικογένειας και ονομάζεται «Μελισσανίδειο». Ο πατέρας του εφοπλιστή είχε αφιερώσει τη ζωή του εκεί. Αλλά και σε εκατοντάδες φιλανθρωπίες. Οι περισσότερες ήταν κρυφές. Ο εκλιπών, ήταν ένας απλός, ταπεινός και εξαιρετικός άνθρωπος που σύμφωνα με βιβλίο που συνεγράφη για τη ζωή του, βοηθούσε φτωχούς και πονεμένους ανθρώπους. Ίσως γιατί και ο δικός του βίος, ήταν μια σκληρή αναμέτρηση με τη φτώχεια και τον ξεριζωμό.

panagia_

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Παντού ξέρει να μοιράζει χρήμα το ΚΑΡΤΈΛ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ εκτός από κάτι ψυχούλα στο λαό για ”ξεντρόπιασμα”

Comments are closed.