Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα: Η πρώτη φωτογραφία της νέας ιδιοκτήτριας του Σκορπιού από τον γάμο της στο νησί του Ωνάση

Κοινοποίηση:
gamos-riboleev

Με μια φωτογραφία αποκάλυψη από την ημέρα του γάμου της στον θρυλικό Σκορπιό του Αριστοτέλη Ωνάση, γιόρτασε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram η πανέμορφη Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα την 5η επέτειο γάμου της με τον πολιτικό και επιχειρηματία Χουάν Σαρτορί.


Η φωτογραφία με το νεόνυμφο ζευγάρι με θέα το απέραντο γαλάζιο αποτελεί στην κυριολεξία ντοκουμέντο, αφού μέχρι σήμερα δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ ένα στιγμιότυπο από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Έτσι για πρώτη φορά η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα θέλησε να μοιραστεί μια όμορφη στιγμή από την ζωής της, αποκαλύπτοντας πως ήταν ντυμένη ως νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της άνδρα, με τον οποίο σήμερα έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφα παιδιά.
Η γαμήλια φωτογραφία από το νησί του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση με το ζευγάρι να είναι έτοιμο ν’ ανταλλάξει ένα τρυφερό φιλί, συνοδεύει μια ακόμα από την παραλία της Ουρουγουάη όπου ζουν μόνιμα, καθώς και το σχόλιο της κόρης του “βασιλιά της ποτάσας” Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ “Έχουν περάσει 5 χρόνια! Με πολλές περιπέτειες και αγάπη! Σε αγαπώ”.

 

Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στις 22 Οκτωβρίου του 2015 και αποτέλεσε παγκόσμιο γεγονός, καθώς έγινε στον Σκορπιό, τον οποίο είχε επινοικιάσει για 99 χρόνια το 2013 η Εκατερίνα από την Αθηνά Ωνάση αντί του ποσού των 130.000.000 ευρώ. Στο διάσημο νησί είχε τελεστεί 47χρόνια νωρίτερα και η γαμήλια τελετή του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση με τη χήρα του Αμερικανού προέδρου Τζον Κένεντι, Τζάκι.

Ο γάμος ήταν ονειρικός και παρά την βροχή που έπεφτε ασταμάτητα καθόλη την διάρκεια του μυστηρίου, οι ελάχιστοι καλεσμένοι και το ζευγάρι δεν πτοήθηκαν στιγμή και απόλαυσαν το σημαντικό γεγονός.

Η μικρή εκκλησία ήταν πλημμυρισμένη με λευκά τριαντάφυλλα, ενώ η νύφη φορούσε ένα λευκό νυφικό σε ίσια γραμμή με μία τεράστια ουρά που ράφτηκε ειδικά για αυτή. Το μυστήριο διήρκεσε περίπου 40 λεπτά και τελέστηκε περισσότερο στην ρωσική γλώσσα ενώ στον χορό του Ησαΐα συμμετείχαν και οι δύο Επίσκοποι. Και ο Λευκάδος και Ιθάκης , κ.κ. Θεόφιλος αλλά και ο Μάρκος Αρχιεπίσκοπος Βερολίνου, Γερμανίας και Μ. Βρετανίας.

Την Εκατερίνα παρέδωσε στον αγαπημένο της ο πατέρας της Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ φανερά συγκινημένος και χαρούμενος, ενώ δίπλα της βρισκόταν συνεχώς η αδερφή της Άννα, και ο παππούς της.

Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου και ενώ η βροχή είχε δυναμώσει, οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν με πουλμανάκια στο χώρο της δεξίωσης. Προκειμένου ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ να είναι σίγουρος για την ιδιωτικότητα της όλης ημέρας είχε πληρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για μέτρα φύλαξης και προστασίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και αυτός το πρώτο μπόι είναι. Κομπλεξικός ο γαμπρός! Μην αγχώνεται ο γαμπρός οι κοντοί βρίσκουν ηλίθιες που τις παντρεύονται. Ξεράσαμε με το λαβ στορυ. Γιατί τόσο κομπλεξάρας και κακός αφού ισχυρίζεται τόση ευτυχία; Μεγάλο ΚΟΜΠΛΕΞ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ!

Comments are closed.