Εικόνες τρόμου στη Ζάμπια: Οπαδός μπήκε στο γήπεδο και αστυνομικός πρόταξε το όπλο του [BINTEO]

Κοινοποίηση:
GGF

Σε έναν αγώνα στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ζάμπια, ένας φίλαθλος μπήκε στο γήπεδο μετά την ήττα της ομάδας του με 5-0 και αστυνομικός απείλησε να τον πυροβολήσει.

Εικόνες τρόμου κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, από τον αγώνα των Green Buffalo με την Nkana που έληξε 5-0 για τους γηπεδούχος, για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ζάμπια.

Ένας οπαδός της Νκάνα εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, μετά το τελικό αποτέλεσμα, αφού ήταν ντροπιασμένος για την ομάδα του και κινδύνευσε να δεχθεί τα πυρά αστυνομικού.

Κλωτσιές και μπουνιές με τον προπονητή της ομάδας του

Αρχικά, προσπάθησε να επιτεθεί στον προπονητή της αγαπημένης του ομάδας, καθώς ήταν εξαιρετικά ενοχλημένος με αυτό που έβλεπε στο γήπεδο και αφού αντάλλαξαν μερικές μπουνιές και κλωτσιές, στη συνέχεια ανέλαβε δράση η Αστυνομία.

Ένας αστυνομικός μπήκε αμέσως στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να κυνηγάει τον φίλαθλο στο γήπεδο, απειλώντας να τον πυροβολήσει εάν δεν φύγει. Στο βίντεο φαίνεται ότι ο αστυνομικός ακολουθεί τον παίκτη με ένα όπλο στο χέρι του, τρομοκρατώντας όλους τους παίκτες, αλλά και τους οπαδούς που είναι παρόντες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: