Εθνική Αθηνών – Λαμίας: Δεν πρόλαβε να ανοίξει και… δίπλωσαν νταλίκες

Κοινοποίηση:
lamias

Ο καιρός προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Εθνική Οδό στην Φθιώτιδα, λίγο μετά το άνοιγμά της ΕΟ για τις νταλίκες. Δυο νταλίκες δίπλωσαν στα δυο ρεύματα της Εθνικής Οδού στο ύψος του κόμβου της Μαλεσίνας και επικράτησε εκεί… κυκλοφοριακός χαμός.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε στη Φθιώτιδα στον κόμβο της Μαλεσίνας όταν δυο νταλίκες… δίπλωσαν σήμερα (8.2.2023) το μεσημέρι σχεδόν στο ίδιο σημείο λόγω της χιονόπτωσης από τον κακό καιρό και προκάλεσαν συμφόρηση.

Όπως ανέφερε το lamiareport.gr στην Εθνική Οδό, στο 129ο χλμ. στο ρεύμα προς Λαμία, μια νταλίκα… δίπλωσε και έκλεισε σχεδόν όλο τον δρόμο. Η κυκλοφορία στο σημείο έγινε δύσκολη και τα ΙΧ κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες. Όσο για τα φορτηγά, σταματούσαν στο Κάστρο Βοιωτίας.

Τα ίδια στο απέναντι ρεύμα
Στο απέναντι ρεύμα έγινε ένα ίδιο συμβάν. Στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος περίπου της παλαιάς εξόδου προς Θεολόγο Μαλεσίνας, μια άλλη νταλίκα… δίπλωσε και πάλι, προκαλώντας νέα προβλήματα στην κυκλοφορία.

Η κυκλοφορία στο ρεύμα προς την Αθήνα, πάντως, διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας για τα ΙΧ, ενώ τα φορτηγά εκτρέπονται και οδηγούνται στο Λογγό.

Τα συνεργεία προσπαθούσαν να μεταφέρουν τις νταλίκες, αλλά το έργο τους έκανε πολύ δύσκολη η έντονη χιονόπτωση.

Η Εθνική Οδός άνοιξε για τα φορτηγά μόλις στις 11:30 σήμερα το πρωί, καθώς έπεσε η ένταση των χιονοπτώσεων και καθαρίστηκε το οδόστρωμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τα βουνά δείχνουν και άλλο χιόνι ότι θα έρθει κλπ δεν μπορώ να προβλέψω ποτέ προς το παρών ας ζεσταθουμε από την παγωνιά που φέρνουν κλπ μπρρρρρ

  2. Romba International! Κανενα αλλο σχολιο κυριε Στυλιανιδη!

Comments are closed.