Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτός μας γράφει στα παλιά του τα παπούτσια! Η ποδηλατάδα του ανέμελου Κούλη στην Κρήτη που εξόργισε τους Έλληνες(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mitsotakis-podilato-1-1

Χαλάρωση με μπάνια και….ποδηλατάδα!

Μετά την «μάχη» που δόθηκε την Πέμπτη στην Βουλή για την ψήφιση της ελληνογαλλικής αμυντικής συμφωνίας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να περάσει ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο στο σπίτι του στα Χανιά.

Αξιοποιώντας και τον καλοκαιρινό καιρό (ενώ στην υπόλοιπη χώρα η κακοκαιρία «Αθηνά» έφερε τον Χειμώνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο πήγε στο Μαράθι μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφκι, απολαμβάνοντας ένα ακόμη μπάνιο, ίσως το τελευταίο για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Και καθώς και την Κυριακή ο καιρός στα Χανιά ήταν «εκτός εποχής», ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να κάνει μια ποδηλατάδα στο Ακρωτήρι και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μονής Αγίας Τριάδας.

 Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες αναγνώστη του Flashnews.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πλήρη ποδηλατικό εξοπλισμό φεύγει από την Μονή, στην είσοδο της οποίας είχε έναν χαιρετισμό με τον Ηγούμενο, Επίσκοπο Δορυλαίου .κ. Δαμασκηνό.

Flashnews.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. αφήστε τον… αφήστε να πάει “ψηλά”, να φουσκώσει πολύ γιατί όταν προσγειωθεί θα κάνει μεγαλύτερο γδούπο και θα ανοίξει κρατήρα στο έδαφος…. αγοράστε ποπ κορν άψητα, φυλάξτε τα στο ντουλάπι και αναμείνατε ….. είναι κάμποσοι που κρατάνε καρφίτσα αυτή τη στιγμή….

  2. Φαίνεται μπροστά ο μοτοσικλετιστής της Αστυνομίας και πιο μπροστά το βαν της τηλεόρασης…. γιατί η κότα φοβάται να κυκλοφορήσει μόνη της, και οι σκηνές μάλλον της τσόντας δεν βγήκαν και κανέναν κωλοτσάναλο δεν έβγαλε λήψεις στον αέρα.

  3. ΧΟΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ……………………….ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΚΟΣΑΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥ…

  4. Μου ήρθε σαν κεραμίδα στο κεφάλι,εκεί που έκανα ποδήλατο μου σφύριξαν πως ο φίλος μου Ερντογάν έφτασε με τα τεθωρακισμένα του στη Έδεσσα.
    Αυτο δεν θα του το συγχωρήσω ποτέ.

  5. τιποτε δε του κανουν ουτε αυτου ουτε στο συναφι του ο κοσμος μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  6. Συγχαρητήρια στον Πρωθυπουργό, που προάγει τη φυσική άσκηση και τη γυμναστική.

  7. εκανε ποδηλατο και ειναι μες στην τρελα αλλα μετα καταλαβε πως ελειπε η σελα

  8. μιζοτάκη γ@μιέσαι ! πέσε μόνος πριν σε ρίξουν…

  9. μια χαρά κάνει του έδωσε αυτοδυναμία ο ελληνικός λαός τώρα ρουφάμε το αυγό μας η πλέμπα για να μην πω τίποτα άλω

  10. Εκατό άνδρες δεν υπάρχουν ; Που κατάντησαν την Ελλάδα τσιφλίκι τους οι μπουρδ…..γενιές καιρό στρατό να κάνει την νταντά στους λαθρεποικους συγγενείς των τσιπουραιων των μινεικοτσανταιων των απογόνων της γανωτους γκραμποσυκαιων και των άλλων ενοίκων του χοιροστασιου .η αστυνομία κατάντησε φιλιππινέζα των ως άνω και τρώει και ξύλο από τους βρωμολαθρο και αντί να τους γα…… τους υπηρετούν πιστά για λίγα ψίχουλα κοιτάζοντας τη βολεψι τους και αγνοώντας για το μέλλον των παιδιών σας κύριοι αστυνομικοί των Ελληνοπουλων κύριοι που θα είναι μειοψηφία στη χώρα μας.Εκατο άνδρες Έλληνες με ψυχή ρε; ούτε εκατό ρε; ενωθητε οι Έλληνες..

  11. Μπράβο Κυργιάκο μια χαρα κανεις γι’αυτό σου εδώ σε αυτοδυναμία ο ελληνικός λαός α και η Μακεδονία είναι Ελληνική.

  12. Δεν πέφτει απο το ποδήλατο γιατί έχει βοηθητικές ρόδες δεν φαίνονται στο πλάνο γιατί είναι αόρατες δώρο του Μακρόν λόγο αμυντικής συμφωνίας. ειναι αμυντικό ποδήλατο

  13. Ο γουρλομάτης είναι πονηρός.Εχει βάλει μπροστά μοτοσυκλετιστή γιά καμιά νάρκη.
    Γιάννη; Λάκων

    1. Μονο αυτον νομιζεις θαχει………….ολη η οικογενεια ειναι κλασομπανιερες εχουν κανει και συνεχιζουν να κανουν πουστιες κατα των ελληνων και ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ…… ενω σερνουν απο πισω και απο μπροστα τους ολοκληρους στρατους φιλιππινεζομπατσων……………….μην σου πω και ελικοπτερο καππου εκει τριγυρω στον ουρανο θαχε,,,,,,,,,,

  14. H συνέχεια του ΓΑΠ. Συνεχίστε να ψηφίζετε σόγια λακαμάδες!

  15. Αυτός γιατί δε πέφτει όπως ο ΓΑΠ;; Μήπως κάποιος πρέπει να τον σπρώξει;;

  16. Καλά αυτός δεν είπε ότι είναι «αγνωστικιστης»;;;
    Βαστατε γερά !! Τον άλλον τον αγράμματο απατεώνα τι τον έχουν;; Άμα έρθει η επόμενη κυβέρνηση όποια και να ‘ναι καηκαμε. Οι λάθρο θα μπαινουν μετά βαΐων και κλάδων δε θα χρειάζεται να τους προωθούν κρυφά .
    Οι πουστηδες θα κάνουν χορούς ξεβρακωτοι δημοσίως .
    Οι φυσιολογικοί θα απολύονται και θα προσλαμβάνονται μόνο αυτοί. Οι λάθρο θα κάνουν και κόμμα που θα μπει στη Βουλή και οι Λοατκι και σε λίγο όλοι αυτοί θα εξοστρακισουν τους υπολοίπους και θα θεωρούνται πλέον ΑΥΤΟΙ ως κανονικοί. Αλλοιμονο στα παιδάκια που θα μεγαλώσουν με ιδανικά κόντρα στη φύση τους.
    Θα τα αποδεχτούν;;;;; Πολλά ναι!!! Η πλήρης κατάπτωση ενός πρώην ανθρώπινου πολιτισμού.

  17. Α ΤΟ ΒΛΑΚΑ ΤΑ ΕΛΥΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ……..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΗΔΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΕΝ ΚΙΝΗΣΙ………ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ….

Comments are closed.