«Εδώ βγήκε ο Αλέξης Γεωργούλης ευρωβουλευτής, γιατί να μην βγει ο Γιώργος;» – «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα έπρεπε να πάει για ευρωβουλευτής» – Όχι άλλο κάρβουνο!!

Κοινοποίηση:
argianidis-aggelopoulos-0

«Εδώ βγήκε ο Αλέξης Γεωργούλης ευρωβουλευτής, γιατί να μην βγει ο Γιώργος;» αναρωτήθηκε ο μάνατζερ ράγκμπι για τον πρώην συμπαίκτη του και νικητή του «Survivor»


Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι# not» μίλησε ο Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Με τον κορωνοϊό, ο καθένας πέρασε ένα μικρό Survivor, όπως περάσαμε εμείς».

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» εξήγησε: «Ήταν επιλογή μου να χαθώ μετά το “Survivor” ίσως γιατί ένα μεγάλο κομμάτι ήταν αρνητική δημοτικότητα για μένα.
Κατάλαβα ότι και ο χώρος της τηλεόρασης είναι ένας μικρόκοσμος δικός τους που ο ένας υποστηρίζει τον άλλον και όλα αυτά εξελίσσονται κάπως όχι τόσο αληθινά. Κοντινοί μου φίλοι, εκείνη την περίοδο, απομακρύνθηκαν από μένα, και νομίζω ότι συνέβη σε πολλά παιδιά».

Όσο για την επιλογή του Γιώργου Αγγελόπουλου να ασχοληθεί με την υποκριτική, σχολίασε: «Για μένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα έπρεπε να κάνει κάτι διαφορετικό.
Έκανε το όνειρό του, ήθελε να γίνει ηθοποιός, να μπει σε αυτό το χώρο και καλά έκανε αφού το ήθελε.
Εγώ αν ήμουν Γιώργος, θεωρώ ότι εκείνη την περίοδο με το που βγήκα από το παιχνίδι το επαγγελματικό βήμα που θα έκανα, θα ήταν να θέσω υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να δώσει πολλά πράγματα.
Εδώ βγήκε ο κύριος Γεωργούλης ευρωβουλευτής, γιατί να μην βγει ο Γιώργος;» κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: