«Εγώ έκανα ΠΕΝΤΕ εμβόλια», είπε ο Παπαδάκης και ΦΑΣΚΕΛΩΘΗΚΕ!!! Το απόλυτο ΒΙΝΤΕΟ, σταματήστε ό,τι κάνετε!!!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή
Ποιός είναι ψεκασμένος τώρα;;;

Ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης έδωσε ρέστα!!!

 

Ενώ το θέμα συζήτησης ήταν η επιστροφή μέτρων για τον κορωνοϊό, ο τηλέ-παρουσιαστής είπε πως τώρα λένε «πως δεν ξέρουμε πόσο αποτελεσματικά ήταν τα φάρμακα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού».

 «Τα φάρμακα ή τα εμβόλια», ρώτησε η συμπαρουσιάστριά του.

«Αν πας πουν και για τα εμβόλια, εγώ έκανα ΠΕΝΤΕ», και αυτοφασκελώθηκε!!!

Τι άλλο να σχολιάσει κανείς!!!

Απλά δείτε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Τα ψέματα γίνονται πιο πιστευτά εάν αυτοκρινεσαι κ αυτοσαρκαζεσαι.Όλοι όσοι ανήκουν σε κρυφές μυστικες λεσχες λένε ψέματα δεν έχουν εμβολιαστεί.

  2. Ταγάρια…. Μας λέγατε ψεκασμενους…. Ρουφάτε τώρα το τρομπόνι… Και κολλάτε και δεν έχετε δυνατό ανοσοποιητικό λόγω τον εμβόλιον… Είμαι χρόνια ανοσοκατεσταλμενος λόγο φαρμάκων για αρθρίτιδα… Δεν έκανα κανένα εμβόλιο… Αρχές Δεκεμβρίου κόλλησα covid δεν έκανα ούτε πυρετό μόνο λίγο πόνο στα κόκαλα και στο κεφάλι… Μετα απο 10 μέρες με κόλλησε ο μικρός μου και H1N1 πάλι το πέρασα στο πόδι χωρίς τίποτα… Με ανοσοποιητικό πεσμένο από το Covid-19… Εαν είχα κάνει τα εμβόλια τώρα δεν ξέρω πως θα ήμουν… Πλευρη και μιτσοτακη… Είσται η κατάρα του τόπου πάρτε δρόμο..

  3. Συντασσομαι με το οτι αναγνωρισε τη μαλακια του και το εκανε μαλιστα δημοσια. Καταλαβε τι απατεωνες ειναι οι αριστοπανηλιθιοι πλασιεδες ψευτογιατροι. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, επρεπε να ειναι πανω απο 2 βδομαδες θετικος για να καταλαβει ποσο ηλιθιος ητανε. Εγω παντως του αποδιδω τα ευσημα για την ομολογια του.

  4. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΩΡΑ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ

  5. Εντάξει ρε παιδιά, τουλάχιστον αυτός παραδέχτηκε τη μ@λακία του δημοσίως!
    Πολλοί άλλοι επιμένουν να τα υποστηρίζουν.

  6. Το ντουέτο της μ@λ@κι@ς εν δράσει..!!! Άσε τον γεροξεκουτι πορνογερο και βάρα τη τσαβουρα που κάνει τώρα την ανηξερη και τη μιξοπαρθενα…ενώ δύο χρόνια μας έσπασε τ’ @@δια με όλα τα λαμόγια που εγλυφε όλη μέρα.. πολιτικούς… γιατρούς ακαταδιωκτους και ένα σωρό άλλα λαμόγια !!! μιζαδορους του μπολιου. Έχεις και ένα φασκελο από μένα ταβερνιάρη της ενημέρωσης…όσο για σένανε ξανθιά…μόνο για πισωκ…..τ@.. !!! Πουληταρια…

  7. Δυστυχώς οι πανδημίες έχουν θύματα. Ή με εμβόλια ή με χωρίς. Εγώ αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχε το εμβόλιο τί θα είχε γίνει. Γνώμη μου θα είχε χαθεί πάρα πολύς κόσμος. Γνώμη μου πάντα. Και σέβομαι όλες τις γνώμες. Και αυτούς που το έκαναν και αυτούς που δεν το έκαναν.

    1. αφού οι πανδημίες έχουν θύματα με εμβόλια και μη ποιος ο λόγος να τα κάνετε?

  8. Αστα ρέ μπάρμπα Γιώργο καλά τό πήγες και εσύ τό έργο.

  9. Έχω σοβαρό πρόβλημα υγείας κ ο γιατρός μου έλεγε να κάνω.δεν το έκανα κ ζω.πληρωνω κ το πρόστιμο με τον πουστη.συγγενεις κ φίλοι αρρωσταίνουν που το εκαναν

  10. Ρε μανταμ γιατροι δεν εισαστε αλλα τα υποστηριζεται.Οι αντιθετοι που δεν ειχαν κανενα οφελος,τους βριζετε……Παρπαδάκηηη τα φαρμακα τα μονοκλωνικά κατι βοηθάνε,αντιθέτως με τα τσιμπηματα….που τυχερος εισαι και δεν αποδήμησες…..σε τοπο χλοερό.
    Αν εχεις αρτίλια με τους πληρωμένους που ερχονται εκει,κοντραρισε τους εστω και τωρα…….αφου μεσα σου ξερεις οτι ολο αυτο ειναι ενα ψεμα,με αυτο που επαθες.

  11. Προσπαθω να στειλω τη πεθερα μου να κανει τα εμβολια και δεν παει με τιποτα .

  12. Εφυγε ξαφνικα ……απο καρδια.

    ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ

  13. AINTE ΨΩΦΑ ΒΡΩΜΟΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ….ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ 6Η ΔΟΣΗ

  14. Μαλάκο Αναστασοπούλου γιατρός δεν είσαι, αλλά όταν έβγαιναν γιατροί που δεν υποστήριζαν αυτήν την συγκεκριμένη ένεση τους ειρωνευόσουν μαζί με τον άλλο τον μαλάκα τον Οικονόμου.

  15. Οι δυο θειες μου καπουτ μεσα σε ενα χρονο η μια ανακοπη και η αλλη θρομβωση και ολο το προηγουμενο διαστημα προετρεπαν τη μανα μου να κανει κι αυτη λεγοντας πως ειναι αμμορφωτοι οσοι λενε οτι τα φολια ειναι δηλητηρια ψυχης και σωματος.
    Ευτυχως που καταφερα και εσωσα τη μανα μου και της κερασα και τα προστιμα – απληρωτα τα εχω βεβαια μεχρ να τα καταργησει ο μουλος που δεν το βλεπω – αν και αυτη θρηνει τις αδερφες της,

  16. Το γυρίζουν τώρα δήθεν …και καλά δεν ήξεραν…αν είχε κάνει πέντε, θα τα είχε τιναξει.υποκριτες

  17. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΟΙΒΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΗΔΕΣ……..ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ 105 ΕΜΒΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΑΙ………

  18. ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΑΧΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΓΑΛΕ..Κ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟ…ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΜΟΥΝΤΖΕΣ…

  19. δεν είμαστε γιατροί λέει οι άλλη. καλά αφού δεν είσαστε γιατροί γιατί διαφημίζετε τα εμβόλια. Ατε ασ……..ιρ

  20. Αρχίζω να συμπαθώ τον γέροντα της tv, ως φαίνεται η πρωτεΐνη του εμβολίου δεν του κατέστρεψε πολλά εγκεφαλικά κύτταρα, ούτε του δημιούργησε πολλούς εγκεφαλικούς θρόμβους. Ο άνθρωπος συλλογάται ελεύθερα, άρα πράττει σωστά και ανεπηρέαστα.

  21. ας τα βλέπουν αυτά τα κουπούκια που έτρεξαν να κάνουν τα em-volia. Και να σταματήσει η καραμέλα με τους
    ψέκες, ορίστε ποιοι είστε ψέκες τελικά. Καλά να πάθετε.

  22. Mπαρμπα-Γιώργο είσαι τόσο μακάκας που παίζει να έκανες και τα πέντε (τα πραγματικά όχι τα μαιμού)

Comments are closed.