Εγκληματική ενέργεια βλέπουν οι αρχές πίσω απο το θάνατο του 68χρονου επιχειρηματία

Κοινοποίηση:
ileia

Νέα στοιχεία βλέπουν στο φως σχετικά με την υπόθεση θανάτου του 68χρονου Χ.Α., ο οποίος λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται πίσω από επιχείρηση που διατηρούσε στην Εφύρα Ηλείας.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία συγκλίνουν στην εγκληματική ενέργεια, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών Ασφαλείας Ήλιδας και Πύργου είναι σε πλήρη εξέλιξη. Όπως πληροφορείται το tempo24.news ο επιχειρηματίας έχει δεχθεί πέντε χτυπήματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, ενώ δεν υπάρχουν ίχνη πάλης.

Εικόνες που εξασφάλισε το Patrisnews δείχνουν το εσωτερικό του σπιτιού όπου ο άτυχοε 68χρονος εντοπίστηκε νεκρός. Πηγές αναφέρουν πως ο αδερφός του ήταν εκείνος που ενημέρωσε τις αρχές για τον εντοπισμό του νεκρού αδερφού του με τραύμα στο κεφάλι.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και στο σημείο έφτασε το πρωί της Τρίτης ιατροδικαστής από την Πάτρα για να εξετάσει τη σορό του άνδρα.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί από την Ασφάλεια Αμαλιάδας και την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τελικά λόγω της διερεύνησης που βρισκόταν σε εξέλιξη, δεν παρέλαβε το πτώμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: