Είχε ξαφρίσει την μισή Πέλλα – Χρήματα, Κοσμήματα βρέθηκαν στο σπίτι του 51χρόνου

Κοινοποίηση:
4392772

Eίχε αρπάξει χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους δικαιούχους
Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στο σπίτι ενός 51χρονου Έλληνα στην Κρύα Βρύση Πέλλας, επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις των ανδρών της Ασφάλειας ότι αυτός ήταν ο δράστης μιας σειράς διαρρήξεων που έγιναν από τον Ιανουάριο του 2017 ως τον περασμένο Μάρτιο.

Στο διάστημα αυτό, ο δράστης είχε τρυπώσει σε εννέα σπίτια και ένα κατάστημα της κωμόπολης, από τα οποία είχε αρπάξει χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους δικαιούχους. Η προανάκριση συνεχίζεται για την διαλεύκανση και άλλων κλοπών, ενώ ο 51χρονος αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

***Ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας ένας 33χρονος Έλληνας, ο οποίος ξάφρισε μια ηλικιωμένη παριστάνοντας ότι ήταν υπάλληλος της Δ.Ε.Η. που τάχα θα επιδιόρθωνε βλάβη στον πίνακα παροχής ρεύματος του σπιτιού της σε περιοχή της Πιερίας. Αφού απομόνωσε την γριούλα στην κουζίνα του σπιτιού, ο δράστης άρπαξε 390 ευρώ και τρία κοσμήματα και έγινε καπνός. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

***Παρίσταναν τις πελάτισσες δύο γυναίκες ηλικίας 25 και 57 χρόνων, οι οποίες μπήκαν σε ένα κατάστημα στο Κιλκίς και αφαίρεσαν απασχόλησαν τον ιδιοκτήτη, καταφέρνοντας να βάλουν στην τσέπη δύο κοσμήματα συνολικής αξίας 700 ευρώ. Οι δυο Ελληνίδες αναγνωρίστηκαν από φωτογραφίες σεσημασμένων και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: