Είχε δίκιο ο μακαρίτης ο Τσοβόλας: “Δεν μου άρεσε που η ΕΥΠ πέρασε στον Μητσοτάκη – Θα χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθούνται πολιτικοί”

Κοινοποίηση:
tsovolas

Ο πρώτος νόμος που πέρασε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν αυτός του επιτελικού κράτους, μέσα από τον οποίο περνούσαν στην ευθύνη του πρωθυπουργού η ΕΥΠ και τα κρατικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα η ΕΥΠ είχε πλέον μόνο ένα πρόσωπο στο οποίο λογοδοτούσε, τον πρωθυπουργό. Το ίδιο έγινε παράλληλα τόσο για την ΕΡΤ όσο και για το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα δύο δηλαδή κρατικά ΜΜΕ.

Το 2019, ο αείμνηστος Δημήτρης Τσοβόλας σε τηλεοπτική του συνέντευξη έλεγε ότι όλο αυτό δεν του αρέσει, καθώς η ΕΥΠ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον πρωθυπουργό για την παρακολούθηση πολιτικών αντιπάλων, κάτι που όπως αποδείχθηκε έγινε με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα γι’ αυτό είμαι ελεύθερος να λέω την άποψη μου. Δεν μου άρεσε ότι η κρατική τηλεόραση πάει απευθείας στον πρωθυπουργό, όπως και κυρίως η ΕΥΠ πάει στον πρωθυπουργό.

Εμένα αυτό, επειδή είμαι παλιός στην ιστορία της πολιτικής, μου λέει ότι ενδεχομένως, ότι δυστυχώς δεν παρακολουθεί μόνο τα εθνικά θέματα, έχει χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθεί κομματικούς αντιπάλους», έλεγε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Βρέ παιδιά που ζούμε; Τα πάντα παρακολουθούνται. Πολιτικοί, Στρατιωτικοί, Ιεράρχες, και γενικά όλοι όσοι έχουν την ικανότητα να χειραγωγούν τον κόσμο. Τα πάντα είναι στο στόχαστρο αυτών που κυβερνούν τον κόσμο και όχι μόνο της εκάστοτε κυβέρνησης. Εσείς τι νομίζετε; Ότι αυτή η παγκόσμια συνωμοσία με τον κορωνοϊό, έγινε χωρίς να “παρακολουθούνται“ όλοι αυτοί που προανέφερα; Όποιος δεν συμμορφώνεται το πληρώνει με πολλούς τρόπους. Γι’αυτό όλοι αυτοί είπαν το μεγάλο “επίσημο ναί“ στα εμβόλια. Μέχρι και οι Εκκλησιαστικοί ηγέτες “προσκύνησαν“ και έγιναν οι μεγαλύτεροι πλασιέ των εμβολίων. Χέστηκαν από τον φόβο τους, όχι για τον κορωνοϊό, αλλά γι’αυτούς που τον πλάσσαραν στην διεθνή κοινότητα. Τα πάντα φίλοι μου είναι υπό παρακολούθηση……Τα πάντα……..
    Το θυμάστε το τραγούδι που έλεγε: <> Ε!!! Γιάυτό παρακολουθούνται όλοι. Για να συμμορφώνονται……Και οι πολιτικοί και οι Ιεράρχες, και οι στρατιωτικοί και οι δικαστικοί…….και όλοι όσοι επηρεάζουν κόσμο ή αποφασίζουν γι’αυτόν. Εγώ έτσι φαντάζομαι ότι γίνεται…….

  2. Αυτός ήταν σωστός πολιτικός συγκριτικά με αυτούς που έχουμε σήμερα.

  3. ο αεμνηστος τσοβολας ειχε πη και αλλα προφητικα που στο τελος βγηκαν ολα αληθινα γιατι ειχε εμπειρια

Comments are closed.