Είχε Λούντζη και Ράιτ ο Ολυμπιακός κόντρα στην Καρδίτσα (85-73)

Κοινοποίηση:
Ολυμπαικ΄ςο - Καρδίτσα 85-73

Για πάνω από 30 λεπτά ο Ολυμπιακός τα… βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική Καρδίτσα, ωστόσο στο τέλος, «μίλησαν» οι Λούντζης και Ράιτ, με τους Πειραιώτες να κάνουν – έστω και δύσκολα – καθήκον τους, επικρατώντας με σκορ 85-73 για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι «ερυθρόλευκοι», που αγωνίστηκαν χωρίς τους Γουόκαπ και Γουίλιαμς-Γκος για λόγους αποφόρτισης αφού προέρχονταν από τραυματισμό, εμφανίστηκε… άδειος στο πνευματικό και σωματικό σκέλος του αγώνα μετά και τη μεγάλη προσπάθεια επί του Παναθηναϊκού AKTOR την περασμένη Πέμπτη, κάτι που αποτυπώθηκε και από την εικόνα του στο παρκέ.

Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε στην τελευταία περίοδο να πατήσει το «γκάζι» όσο χρειαζόταν και να φτάσει στην 19η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένοντας σταθερά στη δεύτερη θέση.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Λούντζης (16 πόντους, 3 ασίστ), με τους Λαρεντζάκη (14π.), Ράιτ (11π., 3ρ.) και Φαλ (9π., 5ρ., 4μπλ.) να ακολουθούν σε απόδοση. Να θυμίσουμε πως ακολουθεί «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με τα ματς κόντρα στην Εφές (εκτός) και τη Βιλερμπάν (εντός).

Για την Καρδίτσα, που έπεσε στο 6-15, ξεχώρισαν οι Μπιουκάναν και Γουάιτ με 18 και 13 πόντους αντίστοιχα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: