30/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Είναι 5,5 μηνών έγκυος, παίζει ποδόσφαιρο και «διχάζει»! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
4

Η 28χρονη Σίντνεϊ Λερού παρά την εγκυμοσύνη της, προετοιμάζεται για την έναρξη του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συμπαίχτριες της Σίντνεϊ Λερού όταν είδαν την 28χρονη αμερικανίδα σταρ του γυναικείου ποδοσφαίρου να δηλώνει «παρούσα» στην προετοιμασία των Ορλάντο Πράιντ λίγο πριν από την έναρξη του εθνικού πρωταθλήματος. Και αυτό διότι η Λερού είναι 5,5 μηνών έγκυος!

Ολοι στον σύλλογο του Ορλάντο θεωρούσαν ότι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της με τον πρώην παίκτη της αγγλικής Νόριτς και νυν άσο της Ορλάντο Σίτι, Ντομ Ντάιερ. Ωστόσο, η εκ των κορυφαίων παικτριών που έχει αναδείξει ποτέ το ποδόσφαιρο των ΗΠΑ (έχει αγωνιστεί 77 φορές με την εθνική ομάδα), έδειξε να μην πτοείται από την εγκυμοσύνη της.

«Δεν περίμενα ότι θα άρχιζα προπονήσεις ούσα έγκυος 5,5 μηνών, αλλά να’ μαστε» έγραψε στα social media η Λερού, η οποία πάντως «δίχασε» το αμερικανικό κοινό για το αν έπραξε ορθά ή όχι. Η πλειονότητα των ακολούθων της έσπευσε να την επιβραβεύσει για το θάρρος, τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που έδειξε. Υπήρξαν όμως και αρκετές φωνές που εξέφρασαν προβληματισμό για την υγεία του μωρού αλλά και της ίδιας.

«Δεν έχω την παραμικρή φυσική επαφή όταν προπονούμαι. Και δεν θέτω σε κίνδυνο το μωρό. Δουλεύω με μπάλα και δεν μπαίνω σε διεκδικήσεις, ενώ και το τρέξιμο που κάνω δεν είναι σε υψηλή ένταση. Κι όλα αυτά γίνονται πάντα υπό την καθοδήγηση του γιατρού μου» έσπευσε να γράψει σχεδόν απολογητικά η Λερού στο Instagram, συμπληρώνοντας όμως φανερά ενοχλημένη: «Ποιος ξέρει περισσότερα για το τι δεν πρέπει να κάνω με το σώμα μου, από τους ανθρώπους στο twitter;».

Η Λερού προτού ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, είχε απουσιάσει για περίπου ένα μήνα από την αγωνιστική δράση λόγω μιας σοβαρής ασθένειας, την οποία ξεπέρασε. Αναμένεται να γεννήσει στις 4 Ιουλίου.

2 3 5 Capture

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: