ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΧΑΡΔΑΛΙΑΔΕΣ! Κλείνουν τις χαραμάδες στις πόρτες με πετσέτες για να μην μπει ο κορωνοϊός!

Κοινοποίηση:
2020-10-01_082450

Κάποιοι θεώρησαν ότι ο κορωνοϊός μπορεί να περάσει από τη χαραμάδα της εξώπορτας και έτσι έβαλαν πετσέτες για να αποτρέψουν την είσοδο του φονικού ιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

Πατέρας, μητέρα και το έξι μηνών παιδάκι τους νοσούν και παραμένουν σε καραντίνα μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.

Ο ένοικος μόλις έμαθε ότι όλη η οικογένειά του νοσεί ειδοποίησε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας. Εκείνος με τη σειρά του θυροκόλλησε τόσο στην πόρτα της εισόδου, όσο και στον πίνακα ανακοινώσεων σημείωμα στο οποίο αναγράφει ότι «όλοι οι ένοικοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να χρησιμοποιούν όσο τον δυνατόν λιγότερο το ασανσέρ και απαραιτήτως με γάντια και μάσκα».

Ο πατέρας, μιλώντας στο Star ανέφερε ότι και οι τρεις εμφάνισαν συμπτώματα όπως πυρετό και βήχα. Πήγαν στο νοσοκομείο, όπου τους είπαν ότι έχουν κορωνοϊό. «Να το πιστέψουνε, είναι σοβαρό» λέει σε όσους πιστεύουν ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχει. Μπορεί να το έχεις και να μην το ξέρεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Καταγγελία. Οφείλει να το ψάξει ένας Εισαγγελέας. Παραβίαση τού Συντάγματος. Με μόνο στοιχείο το παρακάτω βίντεο (που θεωρούνται μάρτυρες την στιγμή που μιλουν δημόσια με το ονοματεπωνυμό τους και απευθύνονται σε ολον τον κόσμο) μπορεί και ενας Συνταγματάρχης να τους συλλάβει για Εσχάτη Προδοσία!

    https://youtu.be/UsWAIANvsHo

  2. O κοσμάκης όσο πάει γίνεται καί περισσότερο βλάξ, καί δυστυχώς αύριο θά πάει νά ξαναψηφίσει!

  3. Ο ΑΛΗΤΗΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ MADE IN MASONIA,ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΝΑ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΤΣΟΥΒΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Κ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΕΥΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΦΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  4. Αυτό είναι το επίπεδο μας που πάνω σ’ αυτό
    πατάνε κι εφαρμόζουν τη δικτατορία τους.
    Το ξύλο δεν είναι μόνο σωματικο όπως αυτό
    που έδωσαν τα ματ στους νοσηλευτές αλλά κυρίως ψυχολογικό με τη διασπορά του φόβου και του πανικού. Και από ποιους τα δεχόμαστε??Από εθνικούς προδότες και διεμφυλικους. Ούτε μια αξιοπρεπής φωνή στην Ελληνική Βολή!!
    «Τα λόγια θα μείνουνε λόγια κι άλλα λόγια μη
    λες» αξιοτιμε συντονιστή.π

  5. Κ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ….. ΤΟ’ΠΑΝ….. ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ………………. ΕΛΕΟΣ. ΧΑΑΑΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  6. ΜΕ ΠΙΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ??? ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?? Η ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ 4-5 ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ??? ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟ…ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ

Comments are closed.