ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ! Ο Οικονόμου κατηγορεί τους μετεωρολόγους για την κακοκαιρία: «Είπαν ότι το χιόνι θα ερχόταν αργότερα»

Κοινοποίηση:
οικονομου

Η κυβέρνηση των «αρίστων» αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανένα ακραίο φαινόμενο και αντί να παραδεχθεί τις ευθύνες της ρίχνει το «μπαλάκι» σε όλους τους άλλους.
Κατηγόρησαν τους πολίτες γιατί είναι «κακοί οδηγοί» και «δεν φορούν αλυσίδες στα λάστιχα», κατηγόρησαν την Αττική Οδό και τώρα… κατηγορούν τους μετεωρολόγους γιατί «δεν τους πληροφόρησαν σωστά»!

Απίστευτα ψεύτες και ανίκανοι!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας το πρωί της Τρίτης σε τηλεοπτική εκπομπή είπε: «Βιώσαμε ένα πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας και χιονιά και ξεπεράστηκαν οι όποιες προβλέψεις υπήρχαν. Η πληροφόρηση που υπήρχε ήταν ότι το χιόνι θα ερχόταν αργότερα και όχι τόσο έντονο και δημιούργησε όλα αυτά τα προβλήματα, με βασικό και καίριο την αδυναμία λειτουργίας ενός μεγάλου δρόμου της Αττικής Οδού που κατέρρευσε τελείως».

Να ενημερώσουμε λοιπόν και τους πολίτες που βρίζουν τον πρωθυπουργό σε ζωντανή μετάδοση να βάλουν στο στόχαστρο τους μετεωρολόγους. Επί 2,5 χρόνια η κυβέρνηση τα έχει κάνει μπάχαλο σε όλα τα θέματα και επί 2,5 χρόνια κατηγορεί τους άλλους, τον καιρό και την κακή τύχη της. Κάποια στιγμή κύριοι της κυβέρνησης παραδεχθείτε την ανικανότητα σας.

Να σημειώσουμε ότι χθες, την ώρα που χιλιάδες πολίτες ήταν εγκλωβισμένοι, φιλοκυβερνητικά κανάλια αποφάσισαν να δείξουν «δημοσκόπηση» για να μας δείξουν ότι η ΝΔ είναι το πρώτο κόμμα και ο Κ.Μητσοτάκης παραμένει ο πιο δημοφιλής πρωθυπουργός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Τι λέει ο Ντοράκιας νεοφιλελέ. Απολύτως ορθή και ακριβής η πρόβλεψη όλων των μετεωρολόγων και μάλιστα εξαιρετικά έγκαιρα, αρκετές μέρες πριν. Καμιά λοιπόν δικαιολογία του τύπου φταίνε αυτοί, φταίνε οι άλλοι, φταίει κι ο Χατζηπετρής .Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

  2. Όπως είπε και ο φίλος από κάτω, το άτιμο το χιόνι δεν σας είπε ακριβώς πότε θα έρθει! Παρόλα αυτά δηλώνατε έτοιμοι και δείχνατε και τα εκχιονιστικά! Εγώ, η μετάλλαξη Ο, που ήρθα από την …μποτσουάνα που δεν υπήρξε πρόβλημα!, θέλω να σας πω ότι ψάχνω τον παυλάκη που έβγαζε ο πρωτοσάλτε που πρόβλεπε χιλιάδες νεκρούς! Ως μετάλλαξη Ο, αφού δεν κινδυνεύετε από εμένα, ρίξτε ένα εμβόλιο για το …χιόνι! Θα είναι …μονοδοσικό αλλά ξέρετε την συνέχεια, αναμνηστική στην αναμνηστική, ω αναμνηστική δόση!

  3. Τί να μας πει και αυτός..!!!Αποτυχημένος απ’ολα τα πόστα που πέρασε!!!Πώς να πάει η Ελλάδα μπροστά, όταν αποτυχημένοι έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις κλειδιά??

  4. Οι ανεμβολιαστοι και οι Γερμανοί – όπως πάντα – φταίνε…..? Υ.Γ. Όλοι με το μάτι του τρελού εκεί μέσα μαζεύτηκαν ????????

  5. Σε καθαρό δρόμο αλυσίδες. Τα έχει χάσει τελείως η κουλοσυμμορία;

  6. Εδω Χιονη, οβερ. Εδω Χιονη οβερ. Σας μιλει ο αυτοματος τηλεφωνητης,
    προς ολους τούς αρμοδιους φορεις της κυβερνησης μητσοτακη. Σας εχουμε ενημερωσει εδω και δυο βδομαδες για την επελαση ενος δρυμους ψυχους που θα φερει χι8νια ως και μέσα στην Αττικη οβερ. Ειχαμε όμως ενα πρόβλημα με τα χαμηλά επίπεδα τής ατμόσφαιρας και δημιουργηθηκε αναταραχή στις αέριες μάζες που αργουσαν να κουνηθούν γι αυτο και καθυστερησαμε. Δεν φταιω εγω, ο ανεμοπαρμένος Αίολος φταιει.. Προς θεού μην αναλάβετε μόνο οι ιδιοι τις ευθυνες σας και δηγιουργηθει κανενα συνδρομο αυτογνωσιας(!) Ο μισθός των 7.000 € με επιπλεον πριμ, μπονους και εχτρα δωρα να πεφτουν κανονικα οπως ψηφιζονται τα μαλα στο κυνοβουλειο σας για το τεραςτιο εργο που προσφερετε στο κοινωνικο συνολο και ολα τα υπολοιπα ριξτε τα στον… Αιολο. Αυτος φταιει(!)

  7. ρε το άτιμο το χιόνι δεν τους ρώτησε ημέρα και ώρα για να έρθει

  8. Μου θυμιζει μια ταινια με τον schwarzenegger που δουλευει ως μηχανικος σε εργαστηριο κοκας στην Κολομβια.
    Αμα δειτε τους εργατες που πατουν τα φύλλα κοκας το ιδια ματια εχουν.

  9. Ειμαι ενας αλλος ζω σε παρανοια…προφητικοι οι στιχοι του ποιητη!!

  10. Θυμοσαστε σε μια αναλογη περιπτωση, τι ειχε πει η ποντικομαμη Σημιτης; Ειχε ριξει και παλι την ευθυνη, στους Πολιτες!

Comments are closed.