ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΜΕΘ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ(!) ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ “ΜΠΟΛΙ” – ΟΛΟΙ ΧΙΜΗΞΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ – ΦΩΝΕΣ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
image-229-1024x623

Πρωτοφανές: Τον «ταμπέλιασαν» ιδεολογικά για να καλύψουν την φωνή του!!!! Τύφλα να έχει η χούντα που αποκαλούσε «κομμουνιστή» όποιον διαφωνούσε…

«Δεν αμφισβητούμε τον εμβολιασμό, δεν έχουμε καμία άρνηση για τον covid -19, δεν κάνουμε το εμβόλιο γιατί η όλη προώθηση ξεκίνησε λανθασμένα. Δεν μπορείς ούτε με φόβο, ούτε με προώθηση ανθρώπων που αντί για επιστημονικά κριτήρια προωθούν μια κυβερνητική πολιτική»,ανέφερε ο κ. Παντελής Λημναίος, νοσηλευτής Νοσ. «Αττικόν», ο οποίος θα βγει σε αναστολή επειδή δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, ενώ κατά την διάρκεια του COVID βρισκόταν για πάνω από δέκα ώρες στο πλευρό ασθενών τον περασμένο χρόνο.

«Έχει αποδειχτεί ότι η διασπορά κορωνοϊού γίνεται εξίσου από εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους», προσέθεσε και τόνισε: «Αντί για επιστημονική κριτήρια προωθείται κυβερνητική πολιτική».

«Η ένστασή μας είναι μας επιβάλλουν μια ιατρική πράξη. Ό,τι γίνεται, γίνεται με ΚΥΑ. Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας, της καταπάτησης της ελεύθερης βούλησης. Η λογική είναι ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει, δεν μπορεί να λειτουργούμε με τιμωρητική δημοκρατία. Η επιστήμη δεν είναι θέσφατο»,  ανέφερε και συνέχισε:

«Παραβιάζεται το σύνταγμα με μια υπουργική απόφαση, μιλάμε για μια τιμωρητική δημοκρατία. Καταδικάζονται στην πείνα οικογένειες. Η υποχρεωτικότητα καταλύει το σύνταγμα», σημείωσε και τα πνεύματα οξύνθηκαν εν συνεχεία, καθώς οι δημοσιογράφοι, δεξιοί και αριστεροί, του επιτέθηκαν εν χορώ με αιχμή του δόρατος ρεπόρτερ φιλικά προσκείμενο στην Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όποιος δεν κάνει ό,τι πει ο εκάστοτε κυβερνών θα πρέπει να βγαίνει στην πείνα;;; Δέχεστε εσείς ως δημοσιογράφοι και ως άνθρωποι να εξαθλιώνονται άνθρωποι στον 21ο αιώνα;;; Να καταδικάζονται στην πείνα οικογένειες;;; Τι είναι αυτά που μας λέτε πρωϊ-πρωί;;; Βγαίνει χθες ο Ευαγγελάτος και λέει να μην πληρωνόμαστε»

Και έγινε χαμός με τους δημοσιογράφους να τον χαρακτηρίζουν με «πολιτική ταμπέλα», να χτυπάνε το χέρι τους στα τραπέζια, την ώρα που ο νοσηλευτής θα χάσει τον μισθό του!

Ιδού το βίντεο:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Γιατί βλέπετε τηλεόραση και ειδήσεις; είστε γερόντια; εγώ μόνο ίντερνετ, γιουτουμπ και νετφλιξ

  2. Δημοσιογραφίσκοι της κακιάς ώρας, αμόρφωτοι και βλαμμένοι, σας ξεβράκωσε η αλήθεια του, ουρλιάζετε χωρίς ούτε ένα επιχείρημα, εμετός

  3. Δηλαδή ρε Φουσκίδη κινδυνεύει αυτός που κατέληξε στη ΜΕΘ από ανεμβολίαστο, αυτό μας είπατε ? Και καταλήξατε στο δίλλημα δεξιάς αριστεράς και τοιαύτες αρλούμπες που μας πήρατε και είδηση? Βρωμιάρηδες απλά

  4. ΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ! Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ. ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΝ ΤΥΦΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ! ΑΙΣΧΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, ΧΟΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥ ΠΟΥ ΩΡΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΩΔΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

  5. Κανείς να μη βλέπει πια αυτά τα νταβατζοκάναλα της διαπλοκής και της διαφθοράς. Οι δημοσιογράφοι θα πληρώσουν για την κατάντια της χώρας γιατί έχουν βάλει καλά το χεράκι τους στην παραπληροφόρηση του κόσμου,διαστρευλώνουν συνεχώς την αλήθεια.

  6. Εγώ λέω να της φορτώσουμε όλες και να της στείλουμε στης φαβιερες Βραζιλίας αν επιβιώσουν από εκεί βλέπουμε

  7. Αχαχα, τους ξεφτίλισε.
    Εμείς λέει σου δίνουμε βήμα να μιλήσεις, λες και δεν είναι αυτονόητο να δώσει βήμα ο δημοσιογράφος σε όλους, μόνοι τους ξεμπροστιάστηκαν, γιατί έπρεπε να πουν κάτι, αλλά τι να πεις σε τέτοιο χείμαρρο αλήθειας!!!

  8. Μόνο χαζή τελείως ηλίθια είσαι.Αν το έχεις κανει.Οταν καταλάβετε τι έχετε κάνει θα ψάχνετε τοίχο να χτυπήσετε το κεφάλι σας.

  9. Σιγα Στρατάκη γουρουνοπουλο θα πάθεις τίποτα. Σκάσε παπαγάλε.

  10. Μπραβο στον κ.Λημναιο για το θαρρος της γνωμης του και την προσφορα του στην κοινωνια. Εργαστηκε σε 2 κυματα Covid με κινδυνο της ζωης του. Φαινεται μορφωμενος και σκεπτομενος ανθρωπος σε αντιθεση με τα αμορφωτα σουργελα της πληρωμενης δημοσιογραφιας.

  11. Οσο τσιρίζουν τόσο πληρώνονται τα λεφτά είναι αναλογα τα desibel που προκαλουν…Μόνοι τους τα ακουν αυτο ειναι το αστείο.Εμεις δεν θα τσιπαροστούμε ας φωνάζουν και απτον κωλο😄

  12. Φοβάστε ρε ‘σείς να εκφράσετε την γνώμη σας με θάρρος και να πείτε τα πιστεύω σας απο την αρχή οτι δεν εμπιστευόμαστε επιτέλους ένα πειραματικό εμβόλιο που δοκιμάζεται σε ανθρώπους πειραματόζωα και καθεστε και λέτε οτι δεν εγκρίνετε την υποχρεωτικότητα και πράσινα άλογα; Ξυπνηστεεεεε επιτέλους. Αφήνουμε όλους τους αγράμματους και μιλάνε χωρίς να έχουν επιχειρήματα κι εμείς που βλέπουμε την αλήθεια γιατί έχουμε μυαλό φοβόμαστε να την πούμε; Τι πράγματα είναι αυτά; Αν αφήσουμε όλους αυτούς τους βλάκες να μιλάνε προσπαθώντας να μας πείσουν για το δηλητήριο που θέλουν να μας βάλουν στον οργανισμό μας θα μας το βάλουν θελουμε δεν θελουμε. Σαν τα πρόβατα και τα γίδια θα μας μπολιάσουν. Ξυπνηστεεεε!! Η αλήθεια είναι μια. Δεν γουστάρουμε να κάνουμε το εμβόλιο γιατι δεν το εμπιστευόμαστε και ορίζουμε το σώμα μας και ο,τι θελουμε το κάνουμε. Και δεν θελουμε να κάνουμε το εμβόλιο γιατι δεν πιστεύουμε οτι ο κόσμος πεθαίνει απο κορονοιό. Δεν θα εκτελούμε εμεις τις αποφασεις που παίρνουν στην Μπίλντερμπεργκ. ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!

  13. Εσύ κοπέλα μου πηγες και το έκανες γιατί σε ανάγκασαν τα αφεντικά σου να το κάνεις ειδάλλως θα πήγαινες σπίτι σου και δε χτυπαγες βιολί από την πεινα.Αιντε τσιράκια όλα σας.

  14. Λέει ο δήθεν δημοσιογράφος ότι …αν αύριο χτύπα ξύλο νοσηλευτεί κάποιος από μας σε μια μονάδα κόβιντ , …τι αίσθημα ασφάλειας θα μας μεταδώσετε εσείς ο ίδιος που θα είσαστε ανεμβολιαστος…
    ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…….
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΣΘΕΝΉΣ ΑΠΌ ΚΌΒΙΝΤ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΊ ΤΟΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ (ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ) …..ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

  15. Εχω την εντυπωση οτι ασχολουμαστε με το εμβολιο και την πανδημια παραπανω απο οτι πρεπει πραγμα που βολευει τον μητσοτακη.
    Ο κοσμος εχει τυφλωθει τον βομβαρδισουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ την πανδημια,εμβολιο και δεν βλεπει την ακριβεια! σημερα στο σουπερ μαρκετ η ντοματες εχουν φτασει 1.90 ευρο το κιλο οταν πριν την πανδημια ειχαν 0.70 ευρο το κιλο εχουμε τεραστια κριση και μας περιμενουνε μαυρα χρονια.

  16. Εύγε κύριε Λημναιε ,όταν ο Άνθρωπος είναι γνωστής της Ελληνικής Παραδώσει- Μορφώσης ,όχι τέσσερις να έχει απέναντι του, αλλά χίλιους δέκα τέσσερις από δα αυτούς , που δεν μπορούνε να υπερασπίσουν τα αφεντικά τους. Γκαριζοντας.

  17. Πολύ το γούσταρα αυτό το τύπο το Λιμναίο, τι τους έκανε ρε παιδιά τι ξεκολιασμα ήταν αυτό, για να το θέσω έτσι όσο ποιο κομψά γίνεται, αυτό που έκανε είναι την έβγαλε έξω & τους έκανε μπάνιο από πάνω ως κάτω με σπέρμα, εύγε ρε Λιμναίε είσαι πολύ μεγάλος, έπρεπε να τα ακούσουν όλα αυτά τα χουντικά, φασιστόμουτρα, που ονειρεύονται δικτατορίες & απολυταρχικά καθεστώτα & δεν έχουν ιδέα τι πολίτευμα έχει το Έθνος το οποιο ζούνε, υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα τους ξεφτίλισε αλλά δε πολύ-στέκει αυτό όταν οι άνθρωποι δεν έχουν τσίπα & ακόμα & η ντροπή ντρέπεται μπροστά τους.

  18. Χασαποπουλος γλειωδεις τυπος μεγας υποστυρικτης των μνημονιων και της ευρωπαϊκης ενωσης τους φαγαμε στην μαπα στην οικονομικη κριση ξευτιλισμενοι προδοτες του συστηματος δημοσιογραφοι

  19. Οι φαβιερες γιατί της έψαξα μην νομίζεις ότι είναι και τόσο άσχημες φυσικά έχουν ένα τεράστιο πληθυσμό εκατομ αλλά έχουν υποδομές γέφυρες 24 λεωφορείο ηλεκτρονικό ολοκαινουργιο που για κάποιο λόγο δεν το έχουν αγγίξει έχει περάσματα που σε μια ημέρα δεν τα βλέπεις είναι μια περιοχή ας πούμε σαν τα Εξάρχεια όλοι μπαρουτοκαπνισμενη και με πολλά γραφιτι ακόμα και στης γέφυρες δεν βλέπεις χρώμα αστυνομικός δεν μπενει μέσα έχει τελειώσει τέλος δεν ξαναβγενει

  20. Να τους κλείνετε στη μούρη.
    Μην κλαιγεστε όταν τους βλέπετε όλη μέρα.

  21. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Με τα κρεμμυδάκια όλα τα τσουτσέκια του ΦΑΤΜΑΝ και της ΝΤΠ

  22. Τους μπούκωσε όλους.

    Κουράγιο στον φίλο, ολοι οι σκεπτόμενοι Έλληνες είμαστε μαζί τους.

  23. oι αρνητες είναι λιγοι αλλα συντηρουν τη παμνδημια

    1. Οι ηλίθιοι είναι πολλοί και το επιβεβαιώνεις.

    2. εαν σε ειχα παιδι η θα σε επνιγα στη χεστρα για να μην χαλασω τη ρατσα η θα αυτοκτονουσα ειλικρινα απο τα λεγομενα φαινεται τι απλυτος εισαι ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΘΡΕΨΑΝ ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ελλανα και οχι ΕΛΛΗΝ

  24. ΑΡΔ υστερικε σατανιασμενε στρατακι σε καταλαβαμε προπολλου!! σε εχει βαρεσει το μπολι για τα καλα γι αυτο λυσαξες παλιο σιχαμα.Οι παρενεργειες και οι μεταλαξεις φαινονται στα μουτρα σου και στην συμπεριφορα σου αντιχριστε.Ευγε στον παλικαρο νοσηλευτη!!Κανονικο ξεβρακομα στους ρουφιανους.

  25. κιμά τους έκανε, κοπανήσου μοσχάρι κάτω δεξιά χαχαχα

  26. Δώστε του την πιπίλα του Στράτα Στρατουλη για να μη φωνάζει! Του έχει πέσει κάτω (η νταντά του μας έχει πει ναμην μένει χωρίς πιπίλα ποτέ!) Άντε Στρατουλη… χαλάσαμε και γθα σένα κάποια λεπτά… Σου δώσαμε μεγάλη αξία…

  27. Μπράβο στο παλικάρι, οι δημοσιογράφοι του συστήματος καθώς και ο άεργος κομμουνιστής δεν είχαν επιχειρήματα. Τους πήρε σβάρνα μόνος αυτός, να υποθέσω πως έγινε αυτό λόγω του δίκιου που είχε.

  28. Ο δημοσιοκάφρος που φώναζε συνέχεια και προωθεί εμβόλια ,ποιός τον ξέρει αυτόν τον μακάκα?Ποιός είναι?

  29. Τρίβω τα χέρια μου με απίστευτη χαρά…έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους και τέτοια σκηνικά θα έχουμε πολλά από εδώ και εμπρός που θα αφυπνίσουν το κόσμο και θα πυροδοτήσουν την αναγκαία πλέον επανάσταση στη τυραννία

  30. Προεδρευόμενη κοινοβουλευτική χούντα!!!!!

  31. Πάντως ο Στρατάκης είναι τελείως σουργελο αγράμματο και δεν έμαθε καλά το μάθημα στον Περισσό …επιπλέον να πάρει κανένα λαξοτανιλ διότι θα πάθει εγκεφαλικό

  32. Μπραβο μεγαλε συγχαρητηρια.!!!!!!!αξιος και σαν υγειονομικος.

  33. ο Στρατακης ειναι κομμουνιστης…Την ξερει καλα την δουλεια…να κολλαει ταμπελες…τον ιδεολογικο πολεμο,ωστε να εξουδετερωνει προσωπα και πραγματα…πώς το ειπε για το συναφι του ενας βετερανος μεγαλοδημοσιογραφος στο Αμερικα;;;”δεν ημαστε τιποτ’ αλλο παρα διανοουμενες πορνες!”

  34. οι πληρωμενοι δημοσιοκαφροι τα χωνουν στο γιατρο κι το παιζουν ντοκτοραδες

Comments are closed.