ΕΥΠ-ΥΠΕΞ: Κατάσκοπος των Τούρκων, υπάλληλος στο ΚΕΠ Ξάνθης;

Κοινοποίηση:
55

Εντονη ανάμειξη και δραστηριότητα στα μειονοτικά και όχι μόνον θέματα της Θράκης, επιχειρεί να έχει – αν και το κόμμα στο οποίο ανήκε διαλύθηκε (ΑΝ.ΕΛ.) – νύν υπάλληλος των ΚΕΠ του Δήμου Ξάνθης, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ στη Ξάνθη, που δεν εννοούν να καταλάβουν πως έχουν συνταξιοδοτηθεί. Οι συγκεκριμένοι φαίνεται πως έχουν κατορθώσει να καπελώσουν τους επικεφαλής των αρμόδιων υπηρεσιών,παριστάνοντας οτι είναι απαραίτητοι και αναντικάστατοι.

Η εν λόγω δημοτική υπάλληλος, με καταγωγή απο τη Σταυρούπολη Ξάνθης, σε όλο το διάστημα της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατείχε διάφορες θέσεις έμμισθες ή φαινομενικά άμισθες, υπήρξε αποσπασμένη στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, αυτοπροβαλλόταν ως στέλεχος της ΕΥΠ, προφανώς μισθοδοτούμενη απο τα κονδύλια της υπηρεσίας τόσο αυτή όσο και ο άνδρας της, όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΘΠΕ, ενώ μπαινοέβγαινε σχεδόν καθημερινά επι υπουργίας Π. Καμμένου στο Δ’ Σ.Σ. και φωτογραφιζόταν ως “παράγοντας” με Μουφτήδες και μη, θέλοντας έτσι να κάνει επίδειξη πολιτικής δύναμης και εξουσίας!

Παράλληλα, η συγκεκριμένη κυρία, είχε την αμέριστη συμπαράσταση και σύμπραξη σε όλες της ενέργειες του Αντιπροέδρου του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ. και πρ. Αντιπροέδρου της Βουλής επι ΠΑΣΟΚ, ενώ οι “πλάτες” προέρχονταν αποκλειστικά απο τον Καμμένο, μιας και ο ρόλος της ήταν καθαρά “ενημερωτικός” τόσο για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης, στελέχη του ΥΠΕΞ, στέλεχη της ΕΥΠ και στελέχη της Μουφτείας Ξάνθης και Κομοτηνής.

Εσχάτως, άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με συνταξιούχο παράγοντα του ΥΠΕΞ στη Θράκη και πιο συγκεκριμένα διοικητικό υπάλληλο του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων, για τον οποίο, τα χρόνια της διακυβέρνησης Συριζανελ, συνέλεγε επιβαρυντικά στοιχεία και δήλωνε δημοσίως ότι γνώριζε για την διεφθαρμένη του στάση, ενώ τυγχάνει και της εμπιστοσύνης του Μητροπολίτη Ξάνθης, που την έχει αποδεχθεί κατόπιν υποδείξεως του πρ. Αντιπρόεδρου της Βουλής με τον οποίο ο προκαθήμενος της τοπικής εκκλησίας διατηρεί άριστες σχέσεις απο την ημέρα ενθρονίσεως του μέχρι και σήμερα!

ΠΟΥΛΟΥΣΕ “ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΕΙΣ”

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μαρτυρούν ότι οι “μέρες και τα έργα” της δημοτικής υπαλλήλου στα ΚΕΠ του Δήμου Ξάνθης, ήταν “τραγικές” για πολλούς συναδέλφους της στους οποίους έκανε επίδειξη πολιτικής δύναμης, ενώ και στελέχη του Δ’ Σ.Σ. την ανέχονταν μιας και ο αρχηγός του κόμματός της και κυβερνητικός εταίρος ήταν και Υπουργός Αμυνας, άρα πολιτικός προϊστάμενος όλων στο Σώμα Στρατού.

Πολλές οικογένειες αναγκάστηκαν να καλέσουν το κινητό της αλλά και να την συναντήσουν προκειμένου να ζητήσουν “εκδούλευση” για μία μετάθεση στρατιώτη ή μονίμου, στους οποίους επίσης έκανε επίδειξη δύναμης…

ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η κυρία των ΑΝ.ΕΛ. στην Ξάνθη, με συμμετοχή στην κεντρική επιτροπή ενός κόμματος, που όσα μέλη είχε η επιτροπή αυτή τόσα ήταν και τα στελέχη του, διατηρούσε και ιδιαίτερες πολιτικές σχέσεις με τον πρ. Μουφτή Ξάνθης κ. Σινίκογλου, που αν και είχε εισηγηθεί να φύγει στηρίζοντας τον νυν τοποτηρητή που παρουσία της τοποθετήθηκε στη θέση του, προσπαθεί σήμερα έχοντας χάσει κάθε έρεισμα κυβερνητικό, μέσα απο υπόγειες πολιτικά και συστημικά διαδρομές, να παραμένει στα γρανάζια της τοπικής εξουσίας!

Το κακό στην όλη υπόθεση είναι ότι η άφαντη τοπικά Ν.Δ. τείνει να την αποδεχθεί ξανά στις τάξεις της, άσχετα εάν εκείνη προς ετών είχε καταγγείλει το σημερινό κυβερνών κόμμα προσχωρώντας στο νεοσύστατο κόμμα των ΑΝ.ΕΛ.

Επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι διατηρεί και επίσης ιδιαίτερες πολιτικά σχέσεις με τον Γ.Γ. Θρησκευμάτων κ. Καλατζή, ο οποίος “ελέγχεται” για τα όσα έχουν διαδραματιστεί τον τελευταίο καιρό στις Μουφτείες της Θράκης (σ.σ. με εξαίρεση αυτή της Κομοτηνής) και στου οποίου τη γνώση είναι οι κινήσεις της πρώην ΑΝΕΛίτισσας και παρακυβερνητικής παραγόντισσας με τους Ιμάμηδες και Ιεροδιδασκάλους!

Πηγή: thracenews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αντε να παρουμε πισω τη χωρα μας πια.
    Ουτε καν ειδηση θεωρειτε αυτο

  2. Εκείνος ο Πάνος τί γίνεται; Που βρίσκεται το παιδί;

  3. Και κάτσε καλά στελέχη οι ΑΝΕΛ όμως έτσι;
    Αχαχαχα

  4. Ξέρω μια τέτοια που κρύβει το κομπλεξ κατωτεροτητας της με μεγαλόστομες μπουρδολογιες σε σημείο που την φοβούνται μην και χάσουν τη δουλειά τους. Αλλά ούτε τον εαυτό της δεν είναι ικανή να βοηθήσει. Έτσι είναι. Ο, τι πιασει

  5. Τι είναι αυτά ρε παιδιά; αφήνετε μια καταφερτζου να σας κάνει ο, τι θέλει; στείλτε την στο δίακο. Ανάγκη την έχετε;

Comments are closed.