ΕΥΘΕΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ: “ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ. ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ”. Η ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ. Ο “ΣΤΟΧΟΣ” ΕΙΝΑΙ “ΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ” ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ-2

Πολύ περιεκτικά, γιατί σε τέτοια θέματα, δεν χρειάζονται μακρηγορίες.

Το πρωί της Πέμπτης, αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας του οποίου το όνομα αναφέρεται σε σοβαρή δικογραφία για εγκληματικές ενέργειες παρακρατικών κύκλων, επικοινώνησε με έναν  εκ των δικηγόρων της ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ και της εφημερίδος μας και επί λέξει, του είπε: “Θα τον σκοτώσω”.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, επικοινωνήσαμε με τον επίδοξο “φονιά” και τον ρωτήσαμε, γιατί “θελει να μας σκοτώσει”.

Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα των όσων μας είπε, μεταξύ των άλλων ακατάληπτων παραληρημάτων, του υποψήφιου δολοφόνου μας: 

“… Άνοιξες τον ασκό του Αιόλου…Σου δίνω το λόγο της ζωής μου, την άλλη φορά, θα … εγώ το όνομά μου. Σου δίνω δεύτερη  συγχώρεση σήμερα. Θα με βρεις μπροστά σου το πρωί που θα ξυπνήσεις. Για να ματώσει όλη η Ελλάδα, να με καταδικάσουνε , να πάω στα κάτεργα, στα αρχίδια μου, αυτό που σου λέω, ότι αν ξαναγράψεις το όνομα μου, θα σε γαμήσω. Πες μου εγώ αυτή τη στιγμή αυτό που σου κάνω, την επόμενη φορά θα με βρεις μπροστά σου, μπροστά σου θα με βρεις. Το τι θα κάνω εγώ θα το αποφασίσω μόνος μου. Και θα μπω και στη φυλακή. Και θα σου πω και ένα πράγμα. Εγώ την επόμενη φορά σου το λέω, δεν θα μείνει όπως τώρα. Την επόμενη φορά θα το περάσω…. Γράφτο. Γράφτο και βγάλε με. Την επόμενη φορά … Και θα γλεντήσει και όλη η Ελλάδα…Εγώ είμαι  και στα αρχίδια μου, όπως είπα και στον Χρυσοχοϊδη δεν υπολογίζω τη ζωή μου αλλά το όνομά μου… θα τον γαμήσω όποιος πούστης … Σου είπα, είναι η πρώτη φορά που τα λέω αυτά. Άνοιξες τον ασκό του Αιόλου, θα πληρώσεις, θα έρθω εκεί και θα δεις εαν σε σκοτώσω…” κλπ κλπ.

Ως απάντηση, στον επίδοξο “δολοφόνο ” μας, 3 πράγματα.

1)Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ένα ιστολόγιο μεγάλης επισκεψιμότητος, δεν αποτελείται από δημοσιογράφους εκβιαστές αλλά από δημοσιογράφους ερευνητές. Το ίδιο και η εφημερίδα μας. Το τελευταίο διάστημα, ειδικά, μπήκαμε στη μύτη πολλών. Τα ρεπορτάζ, είναι πολύ αποκαλυπτικά. Ειδικά όσα αφορούν το παρακράτος. Ένα κομμάτι του είναι η αστυνομική και πολιτική διαφθορά. Αυτά πάνε μαζί. Κάποιοι επιδιώκουν να σταματήσουμε. Δεν θα σταματήσουμε. Επίσης, δεν θα εμπλακούμε, στον ιδιότυπο εμφύλιο σπαραγμό της αστυνομικής και πολιτικής σαπίλας. Βγάζουμε πάντα ότι είναι στοιχειοθετημένο και ακουμπάει σε επίσημα δικαστικά έγγραφα. Αλλά πάντα με ονοματεπώνυμο. Αυτή ειναι η “ιδιομορφία” μας.

2)Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δεν τα παίρνει και δεν εκτελεί “συμβόλαια”. Είναι μια καθαρή ομάδα, αφιερωμένη στην αλήθεια. Αυτό είναι αυτοσκοπός. Όσοι επιχείρησαν το αντίθετο, εξωπετάχτηκαν. Ξέρουν ότι κάθε ενόχληση που δεχόμαστε, “προσμετράται” στα κατά όσων το επιχειρούν. Η τιμωρία είναι πάντα σκληρή. Και ακαριαία εξοντωντική.

3) Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δεν εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται. Άρα , είναι θέμα χρόνου, να αποκαλυφθεί και το ονοματεπώνυμο του επίδοξου “δολοφόνου” μας. Ευκαιρίες πρώτες, δεύτερες και τρίτες, δεν δώσαμε ποτέ. Ούτε και τώρα. Ο “στόχος πάντα λοκάρεται” και η ομάς είναι πανέτοιμη για την πιο δυσχερή αντιμετώπιση. Εμείς, δεν είμαστε κυβέρνηση ούτε αντιπολίτευση αλλά ούτε και Ροζάκηδες και Μητσοτάκηδες  και Τσίπρες, για να πουλάμε τους αγώνες.

Αυτά προς το παρόν.

Αναγκαζόμαστε να μην δεχτούμε σχόλια για το παρόν, για να μην εκφύγουμε από τον “στόχο”.

Στα μέρη της πέτρας που μεγαλώσαμε, για κανέναν εισβολέα, δεν υπήρξε δεύτερη ευκαιρία…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: