ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ Ακροαματικότητας! Δείτε το βίντεο κλιπ του επιχειρηματία Χριστόφορου Τορναρίτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tornaritis-xristoforos

Ρεκόρ ακροαματικότητας το video clip του επιχειρηματία Χριστόφορου Τορναρίτη! Πέραν των 720.000 προβολών σε χρόνο ντε τε «Μόνο εσένα έχεις» – Όταν τραγουδά η ψυχή!


O Xριστόφορος Τορναρίτης είναι ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες στην Κύπρο. Παντρεμένος με την Ramona Filip μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες σχεδιάστριες μόδας όχι μόνο σε Κύπρο αλλά και εξωτερικό έχουν 2 παδιά και ζουν μόνιμα στην Κύπρο. Ο Χριστόφορος φημίζεται για το ήθος και την καρδιά που έχει μιας και καθημερινά βοηθά κόσμο που το έχει πραγματικά ανάγκη, μικρά παιδιά και οικογένειες που υποφέρουν.

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης μαζί με τα παιδιά του κάνανε ένα video clip, γεμάτο μηνύματα ζωής! Kαι όπως ήταν αναμενόμενο, όλη η Κύπρος έσπευσε να το ακούσει… Κάποιοι από πραγματικό ενδιαφέρον, κάποιοι από περιέργεια, κάποιοι… για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν… Το τραγούδι έγραψε και ερμήνευσε ο ίδιος, σε παραγωγή του Μάριου Χαπέρη και μουσική του Χρήστου Καραστάθη, με στόχο να στείλει το μήνυμα ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι μεταξύ τους και πως δεν χωρίζονται σε πλούσιους και φτωχούς.

Το video clip το οποίο μοιράστηκε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έγινε viral σε χρόνο ντε τε. Πέραν των 720.000 προβολών, χιλιάδες likes και shares, τα σχόλια να «πέφτουν» βροχή και όλα αυτά σε μόλις 70 ώρες! Αν κρίνουμε από την αναλογία του πληθυσμού της Κύπρου ήτοι 800.000, πιθανό να μιλάμε για παγκόσμιο ρεκόρ ακροαματικότητας… Ο γνωστός επιχειρηματίας μας έχει συνηθίσει να τολμά και να ρισκάρει. Πριν δυο χρόνια κατασκεύασε την μεγαλύτερη Ελληνική σημαία ανά τον κόσμο με την οποία «έντυσε» το κτήριο όπου στεγάζεται το δικό του νυχτερινό μαγαζί, το ΜΟΟΝ, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Δείτε το video clip:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: