ΕΣΚΑΣΕ! ΓΕΓΟΝΟΣ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΙΟΡΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Κοινοποίηση:
pyrosbestiki-1024x502

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στην Ελλάδα (κατά της Covid-19) είναι πλέον γεγονός και η εφαρμογή ξεκινά από τις οκτώ ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τελικά η κυβέρνηση έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί απίστευτα τεχνάσματα για να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό, καθώς η ζωή όσων δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν θα είναι αρκετά δύσκολη και έτσι θα αναγκαστούν να εμβολιαστούν (εν προκειμένω θα κινδυνεύει η εργασία τους). 

Ουσιαστικά η κυβέρνηση θέλει να καταστήσει τον εμβολιασμό υποχρεωτικό για όλους, αλλά επειδή αυτό δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα, θέλει να το επιτύχει έμμεσα, και μάλιστα θέλει να το πετύχει σύντομα.

Έτσι διορία μέχρι τις 11 Ιουνίου για να εμβολιαστούν, εφόσον το επιθυμούν (!), κατά της Covid-19 δίνεται στους υπαλλήλους που υπηρετούν στις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι σε περίπτωση που δεν εμβολιαστούν θα αντικατασταθούν από ήδη εμβολιασθέντες (άραγε που θα βρεθεί τόσο ειδικό προσωπικό αν αρνηθούν;).

Αυτό προβλέπει έγγραφο, που δημοσιεύει το Radio North 98, το οποίο κοινοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις υπηρεσίες με το υπ`αριθμόν πρωτοκόλλου “28550 Φ 215.2” με την υπογραφή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Στέφανου Δ. Κολoκούρη.

Στο ίδιο έγγραφο επισημαίνεται ότι «μετά την κοινοποίηση της παρούσας διαταγής (σ.σ. στις ΕΜΑΚ) θα υπηρετούν σ` αυτές υποχρεωτικά μόνο όσοι υπάλληλοι έχουν προβεί στον σχετικό εμβολιασμό».

Καλούνται δε οι διοικήσεις των ΕΜΑΚ να ενημερώσουν έως τις 21 Μαΐου το Αρχηγείο ποια στελέχη τους (αθροιστικά και όχι ονομαστικά) έχουν προβεί στον εμβολιασμό τους, ποια στελέχη έχουν κινήσει τη διαδικασία να εμβολιαστούν και ποια στελέχη δεν έχουν προγραμματίσει τον εμβολιασμό τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

65 Σχόλια

  1. δεν υπαρχει καμια τετοια πιιανοτητα φοβιζουν τον κοσμο μονο αυτο ξερουν να κανουν ανυπακοη σε ολα οσα λενε οι προδωτες

  2. Αν είναι για 400 ευρώ να πεθάνουμε δεν πειράζει πεθαινουμε και χωρίς το εμβόλιο αυτά τα λεμόνια να δω ποτε θα ψοφήσουν που μας πίνουν το αίμα!!! Μας έφεραν στην εξαθλίωση!!!! Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο ο Έλληνας τους ραγιάδες θα τους ξεσκίσει!!!!!!

  3. Έχουν μέθοδο,κάθε φορά ένα βήμα και βλέπουν τις αντιδράσεις,αν υπάρχει μεγάλη σντιδραση το αφήνουν για λίγο στην άκρη και περιμένουν στην γωνία ,θυμάστε στην καραντίνα του Νοεμβρίου τι μας ελεγαν;για δέκα πέντε μέρες όλα κλειστά για να ζήσουμε μετά μια φυσιολογική ζωή και φτάσαμε να μας έχουν φυλακισμένους 6 μήνες με συνεχομρνες παρατασεις για να μην αντιδράσουμε και στο τελις με τον φόβο ότι αν δεν κάνουμε ένα από αυτά τα εμβολια είμαστε καταδικασμένοι, γιατί όταν σου λένε εμβόλιο ίσον ελευθερία ,στο άλλο άκρο είναι ο θανατος; γιατι πήραν οι κοπριτες το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΆΝΑΤΌΣ που μας έκανε περήφανους σαν Έλληνες και το εφάρμοσαν στα βρώμικα σχέδια τους χρησιμοποιώντας μόνο το ελευθερία ,το άλλο μισό το άφησαν νά το ερμηνεύσουμε εμείς….. μην κατηγορηθουν και για απειλή και εκφοβισμο

  4. δεν θα το έκανα και ας με μετέθεταν σε άλλη υπηρεσία. Ντροπή τους

  5. Εγω ρωτω οι υπουργοι και οι βουλευτες εχουν κανει εμβολιο δεν ειδαμε κανενα

  6. Θα τα πούμε σύντομα με όλους αυτούς τους κοπρίτες της ΝΤΠ.
    Τσεκούρι και φωτιά. Θα εμβολιαστούν άπαντες υποχρεωτικά με μολύβι.
    Θα χορτάσουν οι γύπες το δάσος της Δαδιάς τζάμπα κρέας.-

  7. Κουληηηηηη λίγες είναι οι ώρες σου μαλακα άντρα!

  8. Τα νεοταξικά κτήνη, βρίσκονται σε μανιακή έκσταση.. Η μανία τους με έναν τρόπο μόνο μπορεί να περάσει.. Αυτόν που έλεγε ο Βενιζέλος για τους Τούρκους .. Όταν μας δείχνουν τον κώλο τους , τους δείχνουμε τον πούτσο μας…

  9. Να μην κάνει κανένας τους… Ας τους διώξουν….Και να μη δεχτεί κανένας να τους αντικαταστήσει…
    Το αρχηγείο λειτουργεί σαν λαγός…

  10. ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΟΙ…. ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ;;;;

  11. ο κόσμος δεν ρισκάρει τη ζωή του
    με τα εβραικά δηλητήρια
    και της κούλας η καρέκλα κ ο πάτος τρίζουν
    κρα κρα κρα αχαχαχα

    Απολύτως μηδενικό αποτέλεσμα
    έχουν οι εκβιασμοί των βλακομασόνων

  12. Ο/Η αυτός ο Κολοκούρης ήταν διοικητής της ΕΜΑΚ το '18 στο Μάτι λέει:

    τι έκανε η ΕΜΑΚ στο Μάτι; Βοήθησε κανέναν εγκλωβισμένο στους δρόμους; Όχι. Βοήθησε κανέναν εγκλωβισμένο στην παραλία; Όχι. Τι είπε στην απολογία του ο υπόδικος Κολοκούρης; Ότι, και να επενέβαινε εγκαίρως η ΕΜΑΚ, δεν θα έσωζε κανέναν. Τέρας …ευσυνειδησίας

  13. Μην χάνετε τη ψυχραιμία σας διότι οι δαιμόνοι αυτοί αυτό επιδιώκουν.

    Βάσει της νομοθεσίας, των Δικαιωμάτων του ανθρώπου και του κώδικα της Νυρεμβέργης, μόνο με την γραπτή συγκατάθεση του κάθε ατόμου δικαιούνται να τον εμβολιασούν με αυτό το δηλητήριο, διότι ούτε έγκριση έχει ούτε άδεια χρήσης.

    Απλά, διότι χάνουν τη μάχη προσπαθούν οι σατανάδες των Ιλλουμινατι να σας εκφοβήσουν.

    Βάλτε το σταυρό σας και τίποτα δεν θα γίνει.

  14. Συμφωνώ με αυτούς που προτρέπουν τους πυροσβέστες να μην τσιμπήσουν. Ας δηλώσουν στην υπηρεσία τους ότι έκλεισαν ραντεβού για εμβόλιο και ας “ξεχάσουν” να πάνε.

  15. Και ενώ βγαίνουν στην επιφάνεια αυτά, στο youtube παίζουν κάτι βιντεακια με αφρικανους κορονιασμενους που πάνε σε κάποια σημεία υγείας που ειναι φουλ από αλλοδαπους αφρικανους και λένε πως δεν νοσηλεύεται κάνεις τους αλλά τους στέλνουν σπιτάκι τους για 15θημερη καραντίνα.
    Και που λέτε όλοι αυτοί, μαντεύετε πως πηγενοερχονται έτσι;
    Με τα μέσα μαζικής μεταφοράς που χρησιμοποιούν πολλοί ηλικιωμένοι φυσικά.
    Και σιγά μη κάτσει κάνεις καραντίνα.
    Αυτή είναι η λεγόμενη αφρικανική μετάλλαξη που κάποιοι ηλιθιοι την ονόμασαν Αθηναϊκή.
    Ρε άμα αυτα είναι αλήθεια θέλουνε πολύ κοπανημα λέμε.
    Και βγαίνει ο καθείς στα τηλεπαραθυρα και κουνάει το δάχτυλο στους Έλληνες.

    1. Εγώ είδα άλλα βίντεο που λένε ότι αυτή τη μετάλλαξη δεν την καλύπτουν τα εμβόλια που κυκλοφορούν.
      Οπότε…… άντε γειά.
      Καλοταξιδοι.

  16. Το μονο που θα σωσει τον κοσμο απο τους τωρα μασκαραδες ειναι η πιστη μας στον Θεο και τα αυτοματα καρυοφιλια μας

  17. Λυπάμαι πραγματικά για όσους έχουν να μεγαλώσουν παιδιά και απειλούνται!

  18. Αν ρισκάρουν να μείνουν στείροι αυτοί και τα παιδιά τους ας εμβολιαστούν για να κονομάει η συμμορία των φαρμακομαφιόζων.

  19. Γράψτε τους στα παπάρια σας, αλλάξτε υπηρεσία όλοι σας και αφήστε τον αρχηγό σας, να κάνει τον εκαμιτη μόνος του.

  20. Δικηγόρος Γεωργίου απειλεί: Θα ενεργοποιηθούν οι Ποινικές Διατάξεις σε οσους δεν εμβολιαστούν!!!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΙΑΝΑ…..

    ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ E-ΜΒΟ ΛΙΑ MOΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ EM ΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ….UHUTV
    1,666 view • May 18, 2021

    https://www.youtube.com/watch?v=vxRJrIYjj1I

  21. Μην κατηγορείτε εμάς που δεν θέλουμε να εμβολιαστουμε γιατί πάντα πρέπει να μείνει κάποιος ζωντανός για να ανάβει τα καντήλια σας.

    1. Έτσι ακριβώς και πάντα πρέπει να υπάρχει ένας εμβολιασμένος για να σου φέρνει τα τσιγάρα στην φυλακή.

  22. Έχει να φάει κατάρες ο Κουλης όταν αρχίσουν και βγάζουν καρκίνους οι εμβολιασμενοι. Τον βλέπω να πηδαει από κτίριο σε λίγα χρόνια. Είναι αποκλειστικά δική του η ευθύνη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Μπορεί να κρύβεται πίσω από τη γνώμη ” των ειδικών” ( οι οποίοι είναι υπαλληλάκια του) αλλά σε κάθε περίπτωση η ευθύνη δική του.

    1. Δεν τους παρακολουθώ. Τι? Κι αυτοί στο σύστημα?

  23. Οι χιλιάδες λαθραίων που έχουν έρθει ΠΑΡΑΝΟΜΑ μέσα στην Ελλάδα γιατί δεν πάνε να τους μπολιασουν???? Ας ξεκινήσει ο Κούλης από όλους αυτούς τους χλεπες και μετά βλέπουμε.

    1. ποιος θα αντικαταστήσει τον πλέον νεκρό ελληνικό λαό ?

  24. Αυτός ο μ@λ@κ@ς ο αρχηγός ήταν που του είχαν πεταχτεί τα μάτια σαν του κουλη με τη γιουσεφ?? Κοπρίτη….

  25. εμακ πανε ινδια… εσεις αν ησασταν θα πηγαινατε εκει χωρις εμβολιο…
    σας βλεπω να σας ξεβγαζει ο γαγγης και μετα να σας βαλουν για προσαναμα ψεκες…

  26. Ρε παιδιά ψυχραιμία! Μην ακούτε λένε λένε για να πάρουν προμήθεια από τα εμβόλια.παλια αγοράζαμε τα εμβόλια πληρώναμε μας τώρα έχουν αλλάξει η μαμά εταιρεία δίνει τη μίζα ανάλογα με τις πωλήσεις .Έχει θέσει στόχους στο ζαβο αν δε τους πιάσει μίζα δεν έχει γι αυτό σκιζεται.εκτος αυτού παίζει κ η αντικατάσταση του αφού δεν πιάνει τους στόχους .ότι ακριβώς ισχύει κ στις ΑΕ εταιρείες παγκοσμιως

  27. Ενω όλοι κοιμούνται οι χούντα κούλη συνεχίζει και θα φτάσει στα άκρα.
    Επιτέλους να βρεθούν κάποιοι να μας οργανώσουν ενάντια στην χούντα .
    Ας ξεκινήσουμε με μηνύσεις στους αλ….. της κυβέρνησης και σε όσους την βοηθούν

  28. Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής παραβιάζει το νόμο με την ανοχή του κράτους;

    ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 2619/1998
    ΦΕΚ 132/Α/19-6-1998

    Άρθρο 5 Γενικός κανόνας
    Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του.
    Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται.
    Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεσή του.

    1. σας το χαν μοιρασει απο μερες να το χετε ε…να λετε ολοι τα ιδια… οι .. φυλακες του συνταγματος…
      μαθατε και το συνταγμα
      γιατι ρε εμβολιο θα τους κανουν οχι εγχειρηση .. επεμβαση λεει
      επισης οποιος δνε θελει παει γραφιας παλι θα κονομαει ο ραντισμενος και θα κολλαει τους αλλους στο γραφειο ελευθερα…

      1. Το “τσίμπησες” το εμβολιάκι ογκόλιθε και έχεις νευράκια, χαλάρωσε… Θα σου περάσουν σύντομα!

      2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΙΣΧΎΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ… ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ…ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΆΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΆΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ .. ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΟΛΎΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΘ.. Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΕ 85 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ 4 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΖΙ… ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ … ΠΡΟΤΙΜΏ ΝΑ ΦΩΡΑΩ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ…

  29. Αντιδράστε… Απόγονοι ηρώων είμαστε.. Ο τόπος που γέννησε τη δημοκρατία δε σηκώνει δικτατοριες

  30. Δάσκαλοι καθηγητές δημόσιοι υπάλληλοι να παίρνουν σειρά σιγά σιγά… Αλλιώς άρση μονιμότητας…..

  31. Ολοι αυτοί που θα μείνουμε ανεμβολίαστοι και θα μας απειλούν στο τέλος, θα μαζευτούμε και ξέρουμε τι θα κάνουμε.Τους το αφήνουμε για έκπληξη.

    1. ….ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!!!

  32. Γράφετε στα τρυφερά σας… Στα τέτοια σας ντε ΤΑ ΓΚΑΡΣΌΝΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ…… Ανυπακοή, αντίσταση στην ψυχανωμαλια τους…. Και επανάσταση στο βάθος!!!!! Κοντοζυγωνει η ώρα!!!!!! Κρεμαλες στους μισελληνες και ξενοδουλους….. ΕΛΛΑΣ ΛΈΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ…… ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΌΝΟ…… ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΑΥΤΉ ΤΗ ΦΟΡΆ………..

  33. Να μην κανει κανενας πυροσβεστης το εμβολιο και να μην δεχτει κανενας αλλος πυροσβεστης να παει στην ΕΜΑΚ να μεινουν χωρις προσωπικο να στειλουν το φουρθιωτη τον Λιγναδη και ολους τους παιδοφιλους της ψωφοδεξιας…Κουλη θα τα πληρωσεις ολα οταν ερθει η ωρα…

  34. Προφανώς εννοεί ότι θα μετατεθούν σε άλλη υπηρεσία..

    1. ΟΧΙ ΔΕΝ θα μετατεθούν σε άλλη υπηρεσία
      ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

  35. Δεν είμαι αρνητής των εμβολίων και εγώ προσωπικά θα εμβολιαστω σε 15 ημέρες αλλά σέβομαι και το συνταγματικό δικαίωμα κάθε πολίτη να διαθέσει όπως ο ίδιος επιθυμεί το σώμα του άρα οποιαδήποτε υποχρέωση στον εμβολιασμό συνιστά φασισμό!!!

    1. ελα τσιμπησες αμεσως διαβασε την διαταγη καλα…
      εκδηλωθηκες ψεκα κριμα την εισαγωγη σου

  36. Για οσους λεγανε οτι δεν θα ειναι υποχρεωτικος και οτι εμεις ειμαστε οι ψεκασμενοι…

    Καλα δηλητηρια τωρα…… ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

  37. Μη τσιμπατεεεε, παίζουν παιχνίδια του μυαλού. Πότε θα το καταλάβαιτε; Θέλουν να εμβόλιασουν όσους τσιμπήσουν στην τρομοκρατία και μετά θα σταματήσουν τα καραγκιοζιλικια. Ο φόβος και η απόγνωση είναι κακός σύμβουλος. Για τον ψυχραιμο άνθρωπο που λειτουργεί με τη λογική δεν υπάρχουν αδιέξοδα ή αυτό ή εκείνο. Παραμείνετε ψύχραιμοι λοιπόν!

    1. Κόπρε γιατί γράφεις δύο φορές με διαφορετικό όνομα;

  38. για τον παρανοϊκό αρχιπυροσβέστη.

  39. Υποχρεωτικος εμβολιασμος.

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.

  40. Εγώ διερωτώμαι πού είναι οι δικηγόροι της χώρας να βγουν να πουν τα αυτονόητα και να γίνει το σούσουρο που προβλέπεται από τη ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!!! Να υπερασπιστούν τους συμπολίτες τους! Γιατί αυτή η απόφαση είναι 1.000% αντισυνταγματική και καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα εντελώς!!

  41. για τον άνεργο δεν σημαίνει τίποτα ενώ για τον εργαζόμενο σημαίνει ότι δεν θα του επιτρέπεται να του πίνουν το αίμα για 400 ευρώ, προφανώς όλα αυτές είναι παράνομες τακτικές Ράιχ και Σοβιετίας…..

  42. Ο μόνος τρόπος να το κάνουν υποχρεωτικό είναι να μας τρομάξουν παρά πολύ με τα νούμερα τον Οκτωμβριο.

  43. Στο Μεγαλο Αδελφο λοιπον κρινεται η εργασια σας. Αυτος επειδη σας αγαπα πρεπει να εμβολιαστητε. Ως ποτε θα τους ανεχεστε αυτους κυριοι συμπατριωτες?

  44. ” οι οποίοι σε περίπτωση που δεν εμβολιαστούν θα αντικατασταθούν από ήδη εμβολιασθέντες” Αυτούς που δεν θα εμβολιαστούν πως θα τους αντικαταστήσουν;θα τους απολύσουν;θα τους μετατάξουν;θα τους βγάλουν σε αργία ,θα τους δώσουν εθελούσια σύνταξη;γιατί υπό ορισμένες συνθήκες ίσως να είναι καλύτερα να αντικατασταθούν.

  45. Υποχρεωτική η μετατροπή των υγειών ανθρωπίνων κυττάρων σε μεταλλαγμένα κορωνοκύτταρα.

  46. Όχι που θα άφηναν τον εμβολιασμό εθελοντικό όπως έλεγαν. Απλά θέλουν να περιορίζουν τις αντιδράσεις του λαού και συνεχώς του λένε ψέμματα. Επόμενο βήμα η διεύρυνση της υποχρεωτικότητας και μετά πιστοποιητικό επί ή εντός του σώματος.

Comments are closed.