ΕΣΚΑΣΕ “ΒΟΜΒΑ” για ΠΑΟΚ και ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ!

Κοινοποίηση:
lucescu_paok

Με χρηματική ποινή 28.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ρασβάν Λουτσέσκου για τις ακραίες δηλώσεις και συγκρίσεις περί… Χίτλερ. Πρόστιμο και στον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Άρη.

Πρόστιμο ύψους 28.000 ευρώ επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον Ρουμάνο τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά αναφορικά με τις απαράδεκτες δηλώσεις που έκανε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του περί “Χίτλερ”. Επιπλέον χρηματική ποινή επιβλήθηκε και στον ΠΑΟΚ για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Άρη.
Θυμίζουμε ότι το SDNA στηλίτευσε από την πρώτη στιγμή τις ακραίες δηλώσεις του Λουτσέσκου, που πλέον μπαίνει υπό την επιτήρηση της Πειθαρχικής και σε περίπτωση επανάληψης παρόμοιων δηλώσεων, θα αντιμετωπίσει ακόμα πιο σοβαρές κυρώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στον Ραζβάν Λουτσέσκου χρηματική ποινή ύψους 28.000€ για δηλώσεις του σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Ρουμανίας, οι οποίες κατέστησαν τον προπονητή του ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέο.

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή ύψους 15.000€ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Άρης).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: