ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ. “XΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΟΥ”. Το απαγορευμένο βιβλίο για την ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου. Εκδόθηκε, κυκλοφόρησε, αποσύρθηκε, έγινε ΠΑΤΑΓΟΣ! Έχει εξαντληθεί.

Κοινοποίηση:
Tolis-vivlio-intro


Το απαγορευμένο βιβλίο για τη ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου το οποίο εξαντλήθηκε, εάν θέλετε να το αποκτήσετε μπορείτε να το παραγγείλετε στην εταιρεία ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ, τηλέφωνα, 210-9590361 και 6946 357733 και τις ώρες 09:00- 17:00. Διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Θα ήθελα να ήμουν μάγος και να είχα μεταφυσικες ικανότητες να τους σηκώσω στον αέρα και να τους ρίξω και τους τρεις όπως γελάνε σα μαλάκες (το σαν δε χρειάζεται) στη φωτογραφία μες τις φλόγες για να καούν όπως τα καημένα τα ζωντανά. Τόσο με πείραξε αυτό το βίντεο. Για αυτό δε θέλω να βλέπω και να συμμετέχω και χασκογελαω με ανοησίες ή βρίζω εσάς που στο βάθος αδιαφορώ πλήρως για τα σχόλια . Απλά έτσι εκτονώνομαι.
    Όμως δεν αδιαφορώ για την αντίδραση σας.
    Η σχέση μετράει όχι μόνο το αποτέλεσμα. Ο τρόπος αντίδρασης υποδηλώνει τον τρόπο σκέψης. Κι ο δικός σας στις 6 Ιουλίου αλλά και άλλες φορές στο παρελθόν δε μου άρεσε. Όχι ότι εγώ είμαι καλύτερη. Εγώ όμως δε προσποιούμαι.

    1. Ο/Η ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ! ΦΙΛΤΑΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! λέει:

      Ευτυχία:
      Φίλη μου καλή και αγαπημένη, μη στενοχωριέσαι! Για όλα έχει ο Θεός! Όλα θα πάνε καλά!
      Με δυνατή πίστη, θα ξεπεράσουμε το Γολγοθά και θα έρθουν πιο φωτεινές μέρες!
      Σου ζητώ ΣΥΓΓΝΩΜΗ εκ μέρους όποιου σε πίκρανε!
      Όλες οι πληγές θα γιατρευτούνε!
      Είσαι πολύ γλυκιά και ευγενική! Είσαι μοναδική και ξεχωριστή! Γράφεις εξαιρετικά εύστοχα σχόλια!
      Σου εύχομαι να έχεις μια Υπέροχη και Θαυμάσια ζωή!
      Να είσαι ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!
      Σου στέλνω όλη μου την Αγάπη και τη Θετική Ενέργεια!
      🙏 🙏 ❤ 💜 💚 🧡 💙 🙂 🙃 🥳 👍 🤘 👊 👏 💐 🌷⚘

  2. Φίλε μου Theo, το βιβλίο αυτό λέει μεγάλα ψέματα για τον Τόλη.
    Δε θα φρίξουμε, ούτε χρειάζεται να διαβάσουμε ένα βιβλίο γεμάτο εμπάθεια, ζήλεια, κακοήθειες και συκοφαντίες.
    Μην πιστεύεις πάντα ό,τι ακούς και διαβάζεις. Πολλές φορές λέγονται και γράφονται ανυπόστατες φήμες για πολλούς ανθρώπους, δυστυχώς.
    Ο Τόλης είχε Χρυσή Καρδιά γεμάτη Αγάπη και μια Τεράστια Αγκαλιά για Όλον τον Κόσμο! Αυτό το ξέρουν Καλά Όλοι όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν!
    Με Σεβασμό και Εκτίμηση! 🙏🙏

  3. Απλά επειδή το βιβλίο λέει μεγάλες αλήθειες για τον πραγματικό χαρακτήρα του, για αυτό το σαμποτάρουν! Εάν καταφέρετε και το βρείτε και το διαβάσετε θα φρειξετε με τον χαρακτήρα του!

  4. ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ;;; Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ;;; ΞΑΝΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ!!!!

  5. Ο Τόλης ερμήνευσε χιλιάδες υπέροχα τραγούδια! Δε χρωστούσε στο κράτος! Προσέφερε αμέτρητα λεφτά στις γυναίκες, τις οποίες λάτρευε, και στους φτωχούς! Έζησε όπως ακριβώς αρμόζει σε μια Τεράστια Ψυχάρα όπως η δική του: Σαν Άρχοντας!

Comments are closed.