ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ; ΤΡΕΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ – ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΑ “ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ” ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
emvoliofloros_2

Σε γενικές γραμμές 4 στους 10 παραμένουν ανεμβολίαστοι.

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης, μετά τους υγειονομικούς, έχουν μπει τα Σώματα Ασφαλείας αλλά και ο Στρατός.

Σε ό,τι αφορά τους πρώτους, πλέον και μετά από δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών  το Μαξίμου εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταστεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ο εμβολιασμός.

 Αυτό θα σήμαινε πως χιλιάδες αστυνομικοί, πυροσβέστες και άτομα που υπηρετούν στο Λιμενικό θα κινδύνευαν άμεσα με αναστολή και συνεπώς απομάκρυνση από τα καθήκοντά τους.

O αντίχτυπος στην κοινωνία και πρωτίστως στην ασφάλεια των πολιτών-συνόρων θα ήταν τεράστιος.

Το μέτρο επέκταση της υποχρεωτικότητας που βρίσκεται πάντα στο τραπέζι θα αποτελεί την…τιμωρία του κράτους σε κρίσιμους κλάδους (όπως τα Σώματα Ασφαλείας) όπου δεν παρουσιάζεται θέληση για εμβολιασμό από την συντριπτική πλειοψηφία.

Ενδεικτικά τα ποσοστά που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ είναι τα εξής:

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

61,53% εμβολιασμένοι-33.841 αστυνομικοί
28,47% ανεμβολίαστοι-15.658 αστυνομικοί
10% οι νοσήσαντες-5.500 αστυνομικοί

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

57% Εμβολιασμένοι (6.840 πυροσβέστες)
43% Ανεμβολίαστοι  (5.160 πυροσβέστες)

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ 

65% Εμβολιασμένοι (4.782 λιμενικοί)
35% Ανεμβολίαστοι  (2.574 λιμενικοί)

Είναι όμως αυτά τα πραγματικά ποσοστά;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. εμ δε αντιδρα κανεις αν δε φτασει στην πορτα του το κακο ! οταν φτασει τοτε αρχιζει να περνει μπρος κατι ειναι κι αυτο για να δουμε

  2. Θέλουν το 100% του πληθυσμού εμβολιασμένο,αλλά για να μην έχουμε συντονισμένες αντιδράσεις σπάνε την υποχρεωτικότητα σε τμήματα. Σιγά σιγά όλο και σε περισσότερους την επιβάλλουν. Και αν δουν συντονισμένες αντιδράσεις κάνουν λίγο πίσω και επανέρχονται.

  3. θελουν να τους παοτελειωσουν γαι να βαλουν τους δικους τους με A.I.

  4. Ο στρατός έχει γεννήσει με μασόνους αξιωματικούς του κόμματος .Από εδώ και πέρα όσοι νιώθουν Έλληνες στρατιώτες πρέπει να συλλάβουν του αξιωματικούς τους και το σύστημα πολιτικών και δικαστικών. Τέρμα το ψέμα εαν δεν πράξουν θα το κάνει ο λαός. Είδη είναι επίορκοι όλοι για το θέμα της Μακεδονίας. Η σημερινοίαξιωματικοί δεν φθάνουν ούτε στην τρίχα τον Ντερτιλή ,Κρατούντα, Παπαμελετιου.

  5. Φλώρος ότι δηλώνει ακριβώς το επίθετο του τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο

  6. Καλα τους κανουν…Αυτοι θα επρεπε να μαζευτουν χρονια τωρα και να σωσουν την χωρα απο τους προδοτες πολιτικους της μεταπολητευσης…αλλα αποδειχθηκαν ΝΕΝΕΚΟΙ Ντροπη σας ρε λαμογια που ντροπιαζετε το ιερο εθνοσημο.

  7. Είναι εικονικά τα νούμερα,στην Κέρκυρα οι περισσότεροι πυροσβέστες είναι ανεμβολίαστοι…. Λένε παραπάνω για να πείσουν τους υπόλοιπους….. Ονομαστικές λίστες να βγουν για να ξέρουμε ποιοι είναι με το σύστημα κ ποιοί όχι!!!!!!

  8. εγω γιατι βλεπω μονο εμβολιασμενους στα νοσοκομεια ; γιατι παθαινουν θρομβοσεις και εγγεφαλικα οι εμβολιασμενοι και τα καναλια λενε ακριβως το αντιθετο για μαλακες μας περνανε δεν καταλαβαινω ///// .

  9. Αυτο ειναι το “κομαντο” που θα σκοτωνε, θα εκαιγε, θα αφανιζε και θα εξαφανηζε τον εχθρο και μετα θα τον ρωτουσε ποιοι ειναι;;;; Και η πλακα ειναι οτι καποιοι σουπερ πατριωτες τα πιστευαν…………!!!!!!

  10. Και όταν αρχίσουν οι χοντρές θανατηφόρες παρενέργειες στους τρυπημένους, να δούμε ποιοι θα κάνουν τις υπηρεσίες.

  11. Κούλη ο Κιμ Γιονκ Ουν είναι δικτάτορας αλλά λειτουργεί υπέρ της πατρίδας του.
    Εσύ την είδες δικτάτορας και είσαι ένας “εφιάλτης” που λειτουργείς για τους μασόνους και τη τσέπη σου .
    Χτύπα λοιπόν γροθια στο μαχαίρι και θα ξαναδείς replay το τέλος του Τσαουσέσκου.

  12. Σε λίγο καιρό θα βγάζουμε αλλά ποσοστά:
    Εμβολιασμενοι ζώντες
    Εμβολιασμενοί τεθνεοντες
    Ανεμβολιαστοι

  13. Στις ένοπλες δυνάμεις μόλις ο ένας στους 3 είναι εμβολιασμένους. Βέβαια έχουμε και αρκετούς νοσήσαντες, αλλά τα νούμερα που δίνουν οι δημοσιογράφοι ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν ισχύουν.

  14. Αυτή είναι η “δημοκρατία” τους ;;;
    Έχουν πάρει εντολή από το παγκόσμιο ερπ και δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε τα προσχήματα!!!! Κρύφτηκαν και οι συνταγματολόγοι !!!!!!!!!!!!
    όλες οι φάρες στα τέσσερα ….

  15. Δικά τους νούμερα και σωστά δεν παίζει. Είναι σαν να λέμε ο Μητσοτάκης είναι υπέρ της Ελλάδας 🤣.
    Παραλίγο να ακρωτηριάσουν δικό μου αστυνομικό γνωστό με την πρώτη δόση. Παραλίγο να χάσει το πόδι του

Comments are closed.