ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!! 43% πάνω οι τιμές των ενοικίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση:
9

Μεγάλη αύξηση, και μάλιστα σε υψηλά (διψήφια) ποσοστά, σημειώνουν οι τιμές των ενοικίων που ζητούν οι ιδιοκτήτες από τους υποψήφιους μισθωτές στις δημοφιλέστερες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας.

Αθήνα

Οσον αφορά στις ζητούμενες τιμές των αγγελιών για ενοικίαση, το Παγκράτι και το ιστορικό κέντρο είναι οι πιο δημοφιλείς περιοχές του Δήμου Αθηναίων, όπου σημειώνονται οι μεγαλύτερες αυξήσεις στα ενοίκια από το 2016 μέχρι σήμερα, προσεγγίζοντας αντίστοιχα το 43% και το 28%, ενώ εκτός των ορίων του δήμου πρωταθλητές στην αύξηση των ζητούμενων ενοικίων αναδεικνύονται η Καλλιθέα, το Μαρούσι και το Χαλάνδρι, με ποσοστά στα πέριξ ή και πάνω

Θεσσαλονίκη

Από τα 6,5 ευρώ ανά τ.μ. προ διετίας, το ζητούμενο μέσο ενοίκιο τώρα στο κέντρο της πόλης είναι στα 8,5 ευρώ ανά τ.μ. Υψηλό διψήφιο ποσοστό ανόδου (πάνω από 28%) σημειώνουν τώρα τα ενοίκια στην Πυλαία, έχοντας φτάσει πλέον τα 7,1 ευρώ ανά τ.μ., ενώ η πιο φθηνή περιοχή, είναι ο Εύοσμος με μικρή σχετικά άνοδο (κατά 9%) στη διετία και ενοίκιο που φτάνει τώρα τα 4,1 ευρώ ανά τ.μ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: