ΕΠΟΧΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ! Οι Θεσσαλονικιές είδαν… περισσότερο πορνό απ’ όλους μας

Κοινοποίηση:
1186051-sirina_680

Το ότι η καραντίνα έχει κάνει πολύ κόσμο να το ρίξει στο πορνό είναι γνωστό. Άλλωστε δεν είναι λίγα τα σάιτς τα οποία διαθέτουν premium περιεχόμενο δωρεάν για να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την καραντίνα.

Στο παιχνίδι έχουν μπει δυνατά και οι γυναίκες, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία επισκεψιμότητας που δημοσίευσε η σελίδα Sirina TV, από την ημέρα που επιβλήθηκαν τα περιοριστικά μέτρα, 172.000 Ελληνίδες επισκέφτηκαν το site, σε σύνολο 570.000 μοναδικών επισκεπτών.

Όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, η περιοχή που κατέχει τα πρωτεία στην γυναικεία επισκεψιμότητα είναι η Θεσσαλονίκη με ποσοστό 35%, και ακολουθούν οι Σέρρες με 25%, η Αθήνα με 20%, η Λάρισα με 13% και η Κρήτη με 7%.

Η αγαπημένη ώρα των επισκεπτριών φαίνεται να είναι κάπου μεταξύ 14:00 και 16:00, με τις περισσότερες γυναίκες να είναι παντρεμένες.

Στην πρώτη θέση των πιο δημοφιλών ελληνίδων πορνοστάρ του καναλιού βρέθηκε η Αριάδνη Ακριβού, ενώ στους άνδρες ο Δημήτρης ΧΧΧ, με τον Ζαφείρη Ντούρο και τον Alberto Blanco να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ!!!
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΝΕΑ ΜΩΡΑ?
    Η ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ?

Comments are closed.