ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ “ΣΟΝΤΕΡΣ;” Η σημερινή αποκάλυψη, μετατοπίζει το κίνητρο της άγριας δολοφονίας; Τι μας κρύβει η ΕΛ.ΑΣ; Γιατί τόσο βιαστική επικήρυξη; “ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ”, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 20χρονης ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ “ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ”. “Έμπορος οπλικών συστημάτων ή αξιωματούχος του ΝΑΤΟ;”

Κοινοποίηση:
exofillo17-5

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1899, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου 15 και 16 Μαίου, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

teaser17-5

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους.

opisthofyllo17-5

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Οτι είναι στη Γερμανική αποικία αγγλοσξωνικό, αμερικανικό, ελληνικό και εννοείται όχι γερμανικό πρέπει να εξαφανιστεί. Θέλουν οι Γερμανοί πάσει θυσία να γίνουν αποκλειστικοί ιδιοκτήτες της γης των προγόνων μας είτε διώχνοντας μας από τις εστίες μας , είτε σκοτώνοντας μας με πρόσχημα τις κατασχέσεις, την υψηλή φορολογία………Καλά πως γίνεται να έχουν πωληθεί αεροδρόμια , Ολυμπιακή , λιμάνια , ΟΤΕ , να είναι υπό πωληση η ΔΕΗ και το χρέος αντι να μειώνεται μεγαλώνει;;;;;;;;;;;

  2. Η κυβερνητική επιτροπή των ΗΠΑ εισηγήθηκε να αναγνωριστεί σαν νόμιμη τοπική κυβέρνηση η αυτόνομη διοίκηση Βόρειας και Ανατολικής Συρίας(Συριακό Κουρδιστάν). Αυτό δείχνει ότι ο Μπάιντεν θέλει να δημιουργήσει ένα μέρος του κράτους του Κουρδιστάν ώστε να πάει τη βάση του Ιντσιρλικ που είναι στα Άδανα της Τουρκίας εκεί επειδή είναι πολύ κοντά. Ταυτόχρονα όταν έγινε η αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρθηκε και το όνομα Κωνσταντινούπολη αντί για Ινσταμπουλ. Την ίδια στιγμή ο Bill Gates αγοράζει γη, γύρω από το κανάλι της Κωνσταντινούπολης, κάτι που σημαίνει ότι η Κωνσταντινούπολη θα φύγει από την Τουρκία και η Τουρκία θα διαμελιστεί οπότε η Τουρκία θ’ αντικατασταθεί στο ΝΑΤΟ χωρίς να υπάρχουν παρενέργειες. Εδώ θα πρέπει να πούμε επιπλέον ότι ολόκληρο το παλιο Κουρδιστάν περιλαμβάνει το Βόρειο Κουρδιστάν που είνζι στα σύνορα της Τουρκίας, το Νότιο Κουρδιστάν που βρίσκεται στο Βόρειο τμήμα του Ιράκ, το Ανατολικό Κουρδιστάν το οποίο βρίσκεται δυτικά του Ιράν και το Δυτικό Κουρδιστάν το οποίο βρίσκεται στο Βόρειο άκρο της Συρίας και το οποίο ο Μπάιντεν θέλει να το αναγνωρίσει με αυτόνομη νόμιμη κυβέρνηση(Συριακό Κουρδιστάν). Αν αναγνωριστεί το Συριακό Κουρδιστάν τότε είναι πολύ πιθανό ν’ αρχίσουν ν’ αναγνωρίζονται και τα υπόλοιπα σε βάθος χρόνου, έτσι ώστε με τις βάσεις που θα φτιάξει εκεί να είναι άμεση απειλή για το Ιράν.

  3. η 17Ν αποτελουντο απο πρακτορες της CIA που καθαριζαν οποιον δικο τους παρεκλινε απτις εντολες τους…17Ν δν υπηρξε ποτε σαν δηθεν αριστερη επαναστατικη οργανωση…ξεκαθαρισμα λογαριασμο πρακτορων ηταν αλλα επρεπε ναχει το “αριστερο προσωπειο” για να καλυπτεται

  4. Πολλοί πράκτορες και κατάσκοποι εγκαθίστανται στη Χώρα μας παριστάνωντας τους θαυμαστές της.
    Ο Πάτρικ Λη Φέρμορ ήταν ο τελευταίος γνωστός αρχικατάσκοπος, εγκατεστημένος στη Μάνη επί δεκαετίες συγκεντρώντας ένα ισχυρό δίκτυο κατασκοπίας. Γνωστή η τριάς που περιλάμβανε τον Νίκο Χατζηκυριάκο-Γκίκα και τον αμερικανό ζωγράφο Κώρζον. Στους νεώτερους περιλαμβάνονται ο Τζανής Τζανετάκης και ο πατέρας του Θέμου Αναστασιάδη, διευθυντικό στέλεχος στην εβραϊκής ιδιοκτησίας Shell.

  5. Επί Μπούλη η Ελλάδα μετατράπηκε όσον αφορά την εγκληματικοτητα σε Κολομβία .
    Όλοι οι Έλληνες είναι φυλακισμένοι στα σπίτια τους χωρίς λεφτά άνεργοι και πεθαίνουν από τις παρενέργειες των εμβολίων και κυρίως αυτών της Astra Zeneca που ενώ όλοι στην Ευρώπη το απέρριψαν η Ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να το χορηγεί.Ελευθεροι είναι οι αλλοδαποί ποικίλων εθνικοτήτων που κλέβουν και σφάζουν όποιον βρουν και η ΕΛ.ΑΣ τους παρακολουθεί ατάραχη στα ενδότερα διαμερίσματα της στην Κατεχάκη αδυνατώντας για μια ακόμα φορά να σταθει στο ύψος της και να προστατεύσει πραγματικά τον πολίτη.

  6. Κόρη του Σόντερς; Είναι αλήθεια άραγε; Ο πατέρας της δεν ζει Αλόννησο όπως λένε; Άνθρωπος χωρίς πρόσωπο; Μυστήριο λοιπόν

  7. Ο Κούλης ο Εσκομπαρ των Βαλκανίων έκλεισε την Ελλάδα υπακούοντας τα αφεντικά του τους Γερμανούς σ’ ένα από τα σκληρότερα lock down όλης της Ευρώπης με απογοητευτικό αποτέλεσμα που διέλυσε τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και θα διαλύσει ακόμα μια φορά φέτος τον τουρισμό.
    Γύρω στο 15 Αύγουστο θα προφασιστει πάλι την Ινδική μετάλλαξη την οποία ήδη μας την διαφημίζει ο MOSSIA ο Εβραίος από την Αγγλία για να ξανακλεισει τα πάντα.
    Ήδη προετοιμάζει το πράσινο πιστοποιητικό και μπόνους για τους εμβολιασμένους δια στόματος μπουμπουκου που αγαπάει το μπάφο πιο πολύ από τους ψηφοφόρους του.
    Το κακό είναι ότι δε πείθουν πια κανέναν και η δημοσκοπική κατρακυλα τους θα είναι τόσο μεγάλη που τη βγαζουν δε τη βγάζουν μέχρι τέλη καλοκαιριού χωρίς κάλπες.

  8. Καλά εσείς ξεπεράσατε όλους τους ντετεκτιβς από Αγκάθα Κρίστι μέχρι Σέρλοκ Χολμς. Εσείς αδικειστε με τέτοιο απαράμιλλο ταλέντο στην εξιχνίαση εγκλημάτων.
    Από καθαρά πολιτική εφημερίδα που ήσασταν
    κάποτε κανατε pfizer του κτηνιάτρου και μεταλλαχθηκατε σε πράκτορες 007.
    Στέφανος Χίος=Hello Bond!! James Bond!!

    1. Και το πρόβλημα σου ποιο είναι miss moneypenny? Εάν δεν σου αρέσει να μαθαίνεις ΜΌΝΟ αλήθειες, μην διαβάζεις τον Στέφανο Χίο.

  9. EINAI ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ?????????????

Comments are closed.