Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ! Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου που έχει άλλους κανόνες και ο ιός την φοβάται

Κοινοποίηση:
yge

Σαστισμένη, η Ελλάδα ολόκληρη, κάθεται και παρακολουθεί το θαύμα που συντελείται κάθε Σάββατο, στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, όπου, με κάποιο μυστηριώδη τρόπο, ο ιός δεν κολλάει.

Κάποιον που ρώτησα, μου είπε ότι ο ιός δεν πλησιάζει, επειδή φοβάται το όνομα της εκπομπής -“Στην υγειά μας”-, άλλος μου είπε ότι το συγκεκριμένο κανάλι έχει πλάτες και μπορεί και γράφει τους νόμους εκεί που το μελάνι δεν πιάνει, ενώ ένας τρίτος, πιο έμπειρος, μου είπε ότι οι νόμοι στη χώρα του Καραγκιόζη, είναι λάστιχο και η εφαρμογή τους εξαρτάται από το “ποιός είσαι” και το “ποιόν ξέρεις”.

Αντιλαμβάνομαι βέβαια την ψυχαγωγική σημασία της συγκεκριμένης εκπομπής για μια χώρα που την έχουν κλειδώσει μέσα (λέμε τώρα), όμως, αντιλαμβάνομαι και το δίκαιο παράπονο πολυπληθών επαγγελματικών τάξεων που “πουλούν” ακριβώς την ίδια υπηρεσία που πουλά και ο Σπύρος, αλλά που όμως αργοπεθαίνουν.

Η Κυβέρνηση θα έχανε λιγότερο, αν εφάρμοζε το νόμο προς όλες τις κατευθύνσεις. Ισονομία το λέγαν στο χωριό μου. Όμως, οι επιτελικοί και οι άριστοι, δε πέρασαν ποτέ απ’ εκεί. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. …ἕνας λαός μέ δίχως μόρφωση καί ξευτιλισμένα μεμέτια ἐμετικά ἀνθρωπάκια τά ὁποία διακατέχονται πλήρως ἀπό ἐνδόμυχη κακία καί μοχθηρία πού στό σύνολό τους προπηλακίζουν τήν ἀντίθετη ἄποψη καί ὅτι ἄλλο δέν δύναται νά κατανοήση ὁ ὅρνιθονοῦς των.Αὐτοί εἶναι οἱ γραικούλιακες δίχως τσίπα καί ἀξία.
    Ἄ,νά μήν λησμονίσω καί τό πιό σημαντικό πού διακρίνει αὐτά τά ἐμετικά στό ἔδαφος συρώμενα ἀνθρωπάκια:τό πόσο ὑποχθόνια εἶναι.

  2. Θα ηθελα να ήξερα ποσοι ρουφιανοι πηραν τα SS τηλεφωνο? Σίγουρα κανεις.Μονο τους γειτονες ξερουν να ρουφιανεζουν τα χαμενα υποκείμενα.Ειμαστε ο χειροτερος λαος σε αυτο τον πλανητη.Ψευτες υποκριτες

  3. Δεν ξερουμε οτι σε καναλια που λιβανιζουν 24 ωρες το εικοσιτεραωρο τον Κουλη και το κομμα του, δεν μπαινουν προστιμα????? Μονο σε γριες, γερους, εργαζομενους, ανεργουσ, και εσχατως σε πιτσιρικια……..Να δουμε τι θα λεει το συγκεκριμενο καναλι – και οχι μονο – οσο θα πλησιαζει το Πασχα και ο Ελληνας θα νοιωθει την αναγκη να παει στην Εκκλησια….

  4. Γνωριζουν καλα κατι που εμεις το υποψιαζομαστε…

  5. Ξυπνήστε, το σύνταγμα έχει ήδη καταλυθεί, δεν υπάρχει δημοκρατία, το καθεστώς Μητσοτάκη είναι μια βιοχούντα και ισχύει αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω δηλ. οι κολλητοί της κυβέρνησης κάνουν ότι τους κατέβει ακόμη και ενάντια στο νόμο, άλλωστε τόση προπαγάνδα κάνει το συγκεκριμένο βρωμοκάναλο.

  6. Ηρεμήσετε …θα σας πουν ότι κάνουν rapid test πριν το γύρισμα και πριν μπουν στο στουντιο και ότι κάνουν συνέχεια γενικα.αν βρεθεί κάποιος θετικός δεν τον αφήνουν να μπει στο στούντιο.επισης κρατάν στοιχεία κλπ για ενημέρωση αν χρειαστεί.αυτα άκουσα επειδή μου έκανε εντύπωση και ρωτησα

    1. Αυτό δε λέει τίποτα. Εσύ έχεις δικαίωμα να πας σε άλλο νομό να δείς τη μάνα σου με αρνητικό rapid test; Ή να πας σε μπουζούκια; Ή να ανοίξεις το μαγαζί σου; Υποκρισία σε ολο της το μεγαλείο.

  7. αυτοι ολοι εκει μεσα θα ειναι ραντισμενοι με εντομοκτονα ρε κοροιδευουν τον κοσμο αυτος ο ηλιθιος ξεκινησε την μαλακια με τις μασκες και τα πλυσιματα αλλα στην μπουρδελοεκπομπη του δεν φορα κανεις μασκα και δεν κρατανε αποστασεις. κατα τα αλλα τους φταιει ο κοσμος στην ερμου οι κυνηγοι και οι ψαραδες

  8. Όταν έχεις να κάνεις με πολιτικούς απατεώνες και με διαπλεκόμενους παρατρεχαμενους που τρώνε και πίνουν στην υγεία σου απο τα λεφτά σου…..ε κάτσε τότε ρε λεβέντη νεοελληνα και κοίτα τους σα χαπατο γιατί απλά δεν έχεις ψυχή μέσα σου να κάνεις κάτι διαφορετικο!! …… Ρε μνημόνια και στρούγκα μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!

  9. Δάσκαλε που δίδασκες…
    Σχολαστικό πλύσιμο…και ξέπλυμα ενίοτε !

  10. Το χω γράψει πάμπολλες φορές:
    Ο κλάδος Ελληνική τηλεόραση συνεχίζει σαν να μην τρέχει τίποτα!!!
    Ούτε μάσκες,ούτε αποστάσεις ούτε αναβολή εκπομπών ούτε αναβολή γυρισμάτων…..
    Πώς γίνεται και 3 ή 4 άνθρωποι σε μια πλατεία ή σε ένα μαγαζί να θεωρούνται συνωστιζομενοι και να τρώνε πρόστιμο και αυτοί εκεί μέσα όσο μεγάλο κι αν είναι το στούντιο να είναι τόσα άτομα μπροστά από τις κάμερες και άλλα τόσα από πίσω που δεν φαίνονται????

  11. ποσο μαλ@κας πρεπει να εισαι για βλεπεις εκπομπη μ αυτο το γλοιωδη εμετικο παπαδοπουλο;

  12. Μάλλον πλένουν πρώτα τα χέρια τους σχολαστικά γι’αυτό.

  13. Ο Σπυρετος δήλωσε ότι στό πάρτυ οί καλεσμένες έκαναν τεστ εγκυμοσύνης .Ολα αρνητικά .

  14. Τελικά όντως η δικαιοσύνη είναι τυφλή, δεν μπορεί να δει τηλεόραση.
    Οι εισαγγελείς ευαισθητοποιούνται αλά καρτ, μετά σου λένε γιατί υπάρχει κοινωνική έκρηξη και γιατί ο κόσμος θα ξανακατέβει στο Σύνταγμα και θα σπάει ότι βρίσκει μπροστά του.
    Αυτή τη στιγμή η χώρα είναι καζάνι που βράζει και δεν υπάρχει βαλβίδα αποσυμπίεσης όπως έγινε το 2015 που το ρόλο αυτόν τον είχε παίξει ο ΣΥΡΙΖΑ.

  15. Στήν Υγειά τών παιδιών γλεντάνε ή στήν Υγειά τών Κορόιδων θεατών ;

Comments are closed.