ΕΠΙΣΗΜΟ! Ο Παναθηναϊκός ανανέωσε για δυο χρόνια τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Κοινοποίηση:
Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε πριν από λίγη την επέκταση της συνεργασίας της για δύο χρόνια με τον Σέρβο τεχνικό, επισημοποιώντας αυτό που οι πάντες γνώριζαν μετά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας και την επίτευξη του ενός εκ των δύο μεγάλων στόχων της χρονιάς, την έξοδο στην Ευρώπη έπειτα από πέντε χρόνια ανομβρίας.

Πλέον απομένει ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ για να δούμε αν θα επιτευχθεί και ο στόχος της κατάκτησης του δεύτερου τη τάξει εγχώριου τίτλου

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής:
«Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του! Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου».
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: