ΕΠΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ για τον Πάπα Φραγκίσκο – Έφαγε τούμπα την ώρα της αναχώρησης από την Αθήνα – Μέχρι και η σκάλα του αεροπλάνου δεν τον θέλει(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Παρ’ ολίγον ατύχημα, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, είχε ο Πάπας Φραγκίσκος κατά τη διάρκεια επιβίβασής του στο αεροπλάνο, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, λόγω του ισχυρού αέρα, έχασε προσωρινά την ισορροπία του καθώς ανέβαινε τη σκάλα προκειμένου να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος. Άνθρωπος της ασφάλειας, έσπευσε να τον βοηθήσει και ο ίδιος, χωρίς να του παρασχεθεί κάποια βοήθεια, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για να συνεχίσει το ταξίδι του για τη Ρώμη.

Παρόμοιο σκηνικό, όπου ο Πάπας Φραγκίσκος είχε χάσει την ισορροπία του, είχε συμβεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις ΗΠΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μια χαρά τι τον κράζετε τον άνθρωπο ήρθε για ένα καλό και αυτός…θα έχει δώσει την παραγγελία για 100 ασυνόδευτους να πάνε στο Βατικανό για γλέντια, ξελαφρωνει και την χώρα, κάτι που δεν κάνουν οι πολιτικοί και δικαστικοί σε αυτήν τη χώρα γιατί τους θέλουν για πάρτι τους.

  2. αφου εφυγε ζωντανος οι καταρες αιωνων δεν πιανουν

Comments are closed.