ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΡΟΤΑΣΗ – «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥΝΤΑ: ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ – ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΟΚ

Κοινοποίηση:
metro (2)

Το καθεστώς κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων έχει ξεφύγει, καθώς θέλει να σκληρύνει ακόμα περισσότερο το επερχόμενο Απαρτχάιντ, μετατρέποντας την Ελλάδα σε Βόρεια Κορέα της Ευρώπης, καθώς θα επικρατεί η φτώχια και ο αυταρχισμός.

Την ώρα που η ανεργία των νέων έχει φτάσει το 40% η μόνη τους σκέψη είναι πως θα τιμωρήσουν τους ανεμβολίαστους, βγάζοντας απύθμενο μίσος προς τους πολίτες.

Μέτρα για πίεση των αρνητών και όσων καθυστερούν τον εμβολιασμό τους εξετάζει η κυβέρνηση – Για επικίνδυνες πρακτικές και κοινωνικό διχασμό κάνει λόγο μεγάλη μερίδα πολιτών.

Σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση της μετάλλαξης Δέλτα του κορονοϊού και την αύξηση των εμβολιασμών κατά της Covid-19 στην Ελλάδα, ώστε να επιτευχθεί το τείχος ανοσίας, πρότεινε ο καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής στο ΕΚΠΑ Γιάννης Τούντας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Για τα Mέσα Mαζικής Mεταφοράς, τόνισε ότι «θα πρέπει ίσως να δούμε κατά πόσο μπορούμε να έχουμε συρμούς ή δρομολόγια που να είναι μόνο για εμβολιασμένους».
Ο κ. Τούντας εκτίμησε ότι «πρέπει να ληφθούν και άλλα μέτρα στους χώρους εργασίας. Το self test είναι μεν χρήσιμο όταν βγαίνει θετικό, δεν είναι όμως πολύ αξιόπιστο όταν βγαίνει αρνητικό. Θα έλεγα στους χώρους εργασίας πρέπει να υπάρχει υποχρεωτικά το rapid test σε εβδομαδιαία βάση για τους ανεμβολίαστους».

Πρότεινε, επίσης, να γίνουν περισσότερες στοχευμένες καμπάνιες ενημέρωσης για τον εμβολιασμό. «Πρέπει να δούμε ποιες είναι οι ομάδες που αντιστέκονται περισσότερο και εκεί να ρίξουμε το βάρος της ενημέρωσης» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τον εμβολιασμό των παιδιών, σημείωσε ότι είναι απαραίτητο να προχωρήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί ατόμων κάτω των 18 ετών.

«Αν δεν βάλουμε την ηλικιακή ομάδα 12-17 ετών μέσα στην εμβολιαστική πολιτική, για να μπορέσουμε να φτάσουμε πάνω από το 70% στο σύνολο του πληθυσμού, θα πρέπει να εμβολιαστούν οι υπόλοιπες μεγαλύτερες ηλικίες τουλάχιστον κατά 90%, κάτι το οποίο, καταλαβαίνετε, είναι ανέφικτο από τη στιγμή που έχουμε δυστυχώς αυτό το ποσοστό των αρνητών του εμβολίου», υπογράμμισε ο κ. Τούντας.

Ο καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής στο ΕΚΠΑ σημείωσε ότι ο εμβολιασμός πρέπει να είναι υποχρεωτικός στους υγειονομικούς, καθώς και σε άλλες ομάδες που έρχονται σε επαφή με πολλούς πολίτες καθημερινά, όπως οι εκπαιδευτικοί, οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, οι οδηγοί στα μέσα μαζικής μεταφοράς και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι στα γκισέ των Σούπερ μάρκετ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ;;; ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΟΚ ΑΠO ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στην Γερμανία, η καγκελαρία και το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως πλέον δεν θα υφίσταται Lockdown για τους εμβολιασμένους! Αυτό τι σημαίνει;;; Πως εκτός σπιτιού θα κυκλοφορούν μόνο οι εμβολιασμένοι με πάσο;;; Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ασφυκτικά…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

56 Σχόλια

  1. Ο Τούντας και ο κάθε χαρτογιακάς πρέπει να απαντήσουν στο απλό ερώτημα. Σε τι ποσοστό κινδυνεύουν οι υγιείς ομάδες και τους έχει πιάσει τέτοια αγάπη για την υγεία μας; Διότι για την γρίπη για παράδειγμα ο εμβολιασμός απευθύνεται στις ευπαθείς ομάδες. Δεν μπορείς να θέτεις σε κίνδυνο ανθρώπους που δεν ωφελούνται από ιατρική παρέμβαση. Να τονίσω, Γιάννη Τούντα, μιας και είσαι καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής ότι η λήψη φαρμάκων πρέπει να είναι στοχευμένη και δικαιολογημένη, (ωφελέειν ή μη βλάπτειν) το κορυφαίο και διαχρονικό αξίωμα της Ιατρικής πρακτικής.

  2. Τό self test δέν είναι αξιόπιστο όταν βγαίνη αρνητικό, γι’ αυτό προτείνει τό rapid, τό οποίο είναι επίσης αναξιόπιστο!! ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΡΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ!!!!

  3. Πάντως ακούω στο δρόμο συζητήσεις αγνώστων που κύριο θέμα είναι η βίαια καθαίρεση της κυβέρνησης με δικαστήρια και φυλάκισης όπως τον Τσοχατζόπουλο ,μελών των επιτροπών των ειδικών Λοιμοξιολογων ,πολιτικών και όσους γενικά συνέβαλαν στην ψυχολογική κοινωνική και οικονομική καταπίεση του λαού …ειδικά όταν η εγκληματικότητα και η κατάληψη της χώρας δεν έχει τέλος …δεν ξέρω αν τα εννοούν πάντως είναι μια πτυχή της αντίδρασης του καταπιεσμένου και αδικημένου Έλληνα .

  4. Δηλαδή έχουν εμβολιαστεί όλοι οι Αλβανοί και γενικά οι λάθρο, που κυκλοφορούν με τα ΜΜΜ? ή μόνον για τους Έλληνες θα ισχύσει αυτό (εάν ισχύσει που δεν το νομίζω!)? Εάν ισχύσει μόνον για τους Έλληνες, θα το ευχαριστηθώ πάρα πολύ, γιατί αυτοί ανέβασαν τον ηλίθιο που κυβερνάει!!!!!!!!!!!!!

  5. Βλεπω ντου με αλυσοπριονα τσεκουρια πιτμπουλ λυκοσκυλα κτλ αν οχι τον ιουλιο αρχες σεπτ προτου ανοιξουν τα σχολεια,αυτη φην φορα τπτ δεν θα μας εμποδισει να καψουμε το πορνειο τους την βουλη με οσο το δυνατον πιο πολλους απο αυτους μεσα

  6. Να μην ξεχνούν οι μπολιασμένοι, ότι σε λίγους μήνες θα είναι ξανά αμπόλιαστοι και θα τους ζητάνε να ξαναμπολιαστούν. Νομίζω ότι πολλοί παραβλέπουν ότι η “ελευθερία” τους θα πρέπει να ανανεώνεται συχνά με μπόλια. Και δεν ξέρω, μετά τον βιασμό της προσωπικότητάς τους που υπέστησαν από τα φασισταριά της κυβέρνησης, της παρενέργειες που βίωσαν, και τον τρόμο της ρώσικης ρουλέτας του εμβολιασμού τους, αν θα έχουν τα παπάκια να πάνε να το ξανακάνουν. Οπότε, σύντομα θα βρεθούν οι περισσότεροι στη πλευρά των “λεπρών” αμπόλιαστων.

  7. Μήπως θέλουν να στριμώξουν τα λαθροπιθηκια…μπα όνειρα κάνω…ολα για το καλό μας!

  8. Εφόσον όλα είναι γραμμένα εδώ και αιώνες ότι θα γίνουν όλα αυτά ,δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ούτε καμιάς επανάστασης …. Κάθεστε στον καναπέ και απολαύστε την αποκάλυψη , στης καρέκλες στα όρθια , κάντε τα μπάνια σας και μην ανησυχείτε το πεπρωμένο φύγει αδύνατο. Άπλα βρείτε τρόπο να επιβιώσετε , οποίος αντέξει δηλαδή . η αποκάλυψη λέει ότι θα συμβεί όποτε αντίδραση να αλλάξει κάτι δεν θα υπάρξει ξεχάστε το . Σταματήστε να ψηφίζεται έτσι κι άλλος μα παγκόσμια κυβέρνηση θα γίνει και σταματά να τρώγεσαι Έλληνα ότι ψήφισες λάθος , ήταν γραμμένο να γίνει . και εσύ καλά θα κάνεις να βγάζεις τα σχόλια χουντικοσυντακτη

  9. Εντάξει.το σφράγισμα όπως λένε οι γραφές,έγινε.

    1. Δεν έγινε.
      Μόνο το 40% εμβολιαστηκε.
      Ένα 60% αντιστέκεται

  10. Βγες ρε Έλληνα στους δρόμους. Όχι με κατσαρόλες όμως.

  11. Όσο είμαστε καναπεδατοι και φρεντατοι θα μας πηδάνε ,επανάσταση τώρα να τους διώξουμε,Τούντα μη σε βρούμε πουθενά!!

  12. ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΜ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ & ΤΙΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ , ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ , ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 65% ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΛΑΒΟΜΕΝΟΥΣ !!!

  13. εχουν παρει εντολη απο αγγελα να γκαζώσουν. Εχει θυμώσει η μαοίστρια που δεν προχωρα το πρωτο σταδιο κινεζοποίησης από τον εμβολιασμό ως έχει συμφωνηθεί και προτεσταντίζει, βγαζει τα επομενα δεκα βήματα αυταρχισμου της δυσης στην συσκευασία του ενός, ειδικά για την Ελλάδα την χώρα πειραμα, την χώρα που ενω εχει ξεπουληθει στην Κινα απο τους πολιτικούς της όσο καμία αλλη χωρα της ευρώπης (με τις ευλογίες της μαοϊστριας), η λέξη ΚΙΝΑ ειναι σαν να μην υπάρχει. Θα εμφανιστει η λεξη ΚΙΝΑ μονο όταν ο μπαμπακας μπαιντεν δώσει το οκ, όταν θελήσει να χρησιμοποιησει την Κινα ως μπαμπουλα δηθεν εχθρο και να ξεκινησει δήθεν ψυχρο πολεμο τεχνολογιας εναντιον της. Δηλαδή “παιδια πρεπει να γινουμε τεχνολoγικα χουντικότεροι της Κινας για να βγουμε μπροστα και να την φάμε. Δωστε το DNA σας, δώστε καθε ελευθερια σας, γινετε πιο κινεζοι απο τους κινεζους, φατε τον φασισμο με το κουταλι και θα σωθουμε”.

  14. 70% ήταν η εντολή απο την Μέρκελ αλλιώς θα μειωθεί η μίζα. Έτσι φορτώστε μας και άλλο για να δυναμώσουμε. Θα πάρουμε τα βουνά στο τέλος και όταν θα επιστρέψουμε θα γελάμε με τα χάλια σας, ό,τι θα έχει απομείνει απο αυτό το χάλι.

  15. Ο λαός πληρώνει τζάμπα δικαστές και εισαγγελείς. Μόνο μούρη και φιγούρα και τα φράγκα χοντρά κάθε μήνα.

  16. Η λύση είναι απλή…πιο απλή δεν γίνεται….ΞΕΚΑΝΑΠΕΔΙΑΣΤΕΙΤΕ…..!!!!!

  17. Ο/Η Οι Γερμανοί και ο γερμανογλύφτης μπουφοτάκης είναι φίλοι μας., θέλουν το καλό μας..... λέει:

    Και τα βρωμερά λαθροσκατά με τους βρωμά κυκλοφορούν ανενόχλητοι.

  18. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ

  19. Το εγραψα χτες το βραδυ….θα κανουν ασυμφοροι την κατασταση ειδη η πιεση ειναι τεραστια αν καποιος θελει 80 ευρο τον μηνα για rapid τεστ ποσοι και για ποσο θα αντεξουν.
    Αλλα δεν φτανουν η δυο δοσεις ειδη σε καποιες χωρες πχ τουρκια κανουν και τριτη δοση στους πανω απο πενηντα και υγειονομικους…εαν εχουν κανει δυο sinovac το τριτο το κανουν pfizer..εαν εχουν κανει δυο δοσεις pfizer επιπλεον μια δοση sinovac.
    Τελικα καθε χρονο θα κανουμε τουλαχιστον μια δοση για τα επομενα χρονια…

    1. Σαν τα πρεζάκια δλδ, θα παίρνουμε τη δόση μας… ευχαριστώ, δε θα πάρω!

  20. Ένας ακόμα ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, τελικά είναι πολλοί, έπρεπε να έρθει ο ΚΩΡΟΔΟ’Ι’ΟΣ για να τους γνωρίσουμε έναν έναν!!! Πρότεινες φοβερή λύση ΚΩΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕ!!!

  21. αν δεν στηθούν κρεμάλες στο Σύνταγμα δεν λύνεται το πρόβλημα

  22. Δηλαδή θα περνάει ο συρμός και θα γράφει πάνω, είσοδος μόνο για εμβολιασμενους; οι λεπτοί θα περιμένετε ώρες και αν σας μαζέψει κάποιο. Συγγνώμη μήπως πίνουν υπερβολική ποσότητα ναρκωτικών και έχουν κάψει τα εγκεφαλικά τους κύτταρα;

    1. Έχω την αίσθηση θα είναι άδειο των εμβολιασμενων και φίσκα των ανεμβολιαστων.

    2. Καθολου τρελλοι δεν ειναι ηξεραν αποχρονια πριν τι ερχεται. Δεν ειναι τυχαιο οτι εγκατεστησαν εδω κ 2 χρονια το ηλεκτρονικο εισητηριακι με τις ηλετρονικες μπαρες. Τωρα δειτε τι ωραια θα κουμπωσουν να “περναει” ο εμβολιασμενος το ψηφιακο πιστοποιητικο πανω απο το σκανερ και ποσο ωραια θ ανοιγει η μπαρα. Ολα σχεδιασμενα το εχουν στησει το πανηγυρι εδω κ καποια χρονια

  23. Αυτά που λένε είναι αποτέλεσματα από τις πολύ σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων που έκαναν στους εαυτούς τους.
    Τους χτύπησαν στον εγκέφαλο ανεπανόρθωτα.

  24. Με αυτά που γίνονται, ακόμα και οι απλά αναποφάσιστοι ψυλλιάζονται ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα και αποφασίζουν ΟΧΙ στο πειραματικό έκχυμα ΝΑΙ στην ελεύθερη βούληση Αυτά είναι: α) ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ (γιατί άραγε;) β) η ξεφτίλα της δωροδοκίας των νέων (γιατί άραγε;), η φασιστικής έμπνευσης καταστολή της ελευθερίας όσων έχουν αντίθετη άποψη και οι Πρωτοσαλταρισμένοι αδρά πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι που το παίζουν αρχίατροι

  25. Κοίτα ρε που όλοι οι καθηγηταδες την εχουν δει εξουσία και κάνουν και προτάσεις για μέτρα Τραβάτε ρε στα σπίτια σας και στις γυναικούλες σας να κάνετε τους κοκορικους.Αιντε κρατικοδιαιτοι κηφήνες.

    1. Θα φανε πολυ ξυλο απ’τον κοσμο στο τελος αυτοι οι “καθηγηταδες” του κωλου…να το θυμαστε!

  26. Θα θελα να είμαι ταχυδακτυλουργος ή μάγος.
    Να περιβάλλω με ένα προστατευτικό φίλτρο όλο το μακελειό και ειδικά τον Στεφ να μη μπορούν να τον πειράξουν και να γράφει όλα όσα ξέρει.
    Και να τους βλέπω να σκάνε από το κακό τους, να εξευτελίζονται, να σέρνονται μέχρι να ψοφήσουν.
    Τους μισώ.

  27. Εφόσον δεν ντρέπεται το ΕΚΠΑ να έχει τέτοιους φασίστες στο προσωπικό του, ντρέπομαι εγώ για το ΕΚΠΑ.

  28. Ο ΧΊΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !# ΑΥΤΗ ΕΊΝΑΙ Η ΝΑΖΊ !!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΌΣ !!! ΤΗ ΆΛΛΟ ΘΈΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΊΣ ????!!! ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΉΚΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟ ΦΤΆΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΈΡΜΑ !! ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΛΉ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ Γ@@@@!!!! ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΝΟΣΟΎΝ !!!! ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ !!! ΕΜΕΊΣ ????!!!

  29. Κούλη με την καψούρα θα μεινεις. Και εσύ και τα μασονακια τα αφεντικά σου. Ρε πόσο τιποτένιο ανθρωπάκι είσαι τελικά;;;;;

  30. Τι μετωπα πολλα; Αντε βγειτε ολοι στο Συνταγμα να μπουκαρουμε μεσα για να τελειωνει το πραγμα.

  31. Τελικά πόσο δίκιο έχουν οι λεγόμενοι ψεκασμανοι εεεεε;;;;. Για να λυσσανε τόσο πολύ αυτά τα Αληταρια που κάνουν τους κυβερνώντες για τα μπόλια φανταστείτε ρε μάγκες τι παιχνίδια παίζουν οι αλήτες και το ξαναλέω οι αλήτες και τα τσογλανια που μας τα φόρτωσαν στην πλάτη 2 μύρια μαλακες και πανχαζοι το 2019. Μητσοτάκη είσαι τελειωμένος και δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτε παραπάνω. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εξοργίζεις τον κόσμο και ……αυτό είναι παρα μα πάρα πολύ καλό. Συνεχίστε έτσι. Σε καλό δρόμο είστε.Οταν σαλταρουν όμως οι λογικοί και υγιείς σκεπτόμενοι Έλληνες και βουτήξουν τα όπλα τότε θα έρθετε όλοι στα ίσα σας. Προκαλείς την τύχη σου κουληηηηη.Προσεχε!!!!!!!! Μην νομίζεις ότι θα σε σώσουν 20, 30 η 40 μπάτσοι. Κοιμάσαι και ονειρεύεσαι μαλακααααααα!!!!!

  32. Βρίσκεται σ’εξέλιξη κοινωνικό απαρτχάιντ με απόφαση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ που καθορίζει και επιβάλλει τη διάκριση των Ελλήνων μέσα στο κράτος βάσει φασιστικών κριτηρίων σε καθορισμένες γεωγραφικές περιοχές. Ουσιαστικά πρόκειται για εξόντωση των Ελλήνων με σκοπό την αντικατάστασή τους με λαθροάποικους. Απλά τα πράγματα. Και μια απορία : τα στελέχη των μασονικών στοών κάνουν τα εμβόλια ?

  33. Πάνε ψοφα ρε μπστρδο.
    Όχι δεν είναι κακός ,ούτε μυρμήγκι δεν πατάω, αλλά τέτοιου είδους μπστρδα μόνο ψοφος τα αξίζει.

  34. Κανένας νομικός δεν μπορεί να κινηθεί εναντίον τους? Καταπατούν το σύνταγμα, καταπατούν το νόμο 2361/2021 του Συμβουλίου της Ευρώπης και δεν τους λέει κανείς τίποτα? Τι γίνεται εδώ ρε, που ζούμε? Και αυτός ο Τούντας δηλαδή τι είναι, καινούργιο φρούτο? Κάθε μέρα θα βγαίνει και ένας απίθανος και θα προτείνει να σφίγγουν τον κλοιό όλο και περισσότερο?

    1. Δυστυχώς, το δικαστικό σώμα παραδόθηκε. Έπεσε εκ των έσω. Υπάρχει πλήρης υποταγής και τον πιο βρώμικο ρόλο τον έπαιξε η περιβόητη ΈΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, αυτή που έβγαλε ανακοινώσεις υπέρ δολοφόνων. Ο ελληνικός λαός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ (ΚΑΤΑ 70% Κ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΕΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΦΑΝΤΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΤΙΩΝ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ (που είναι άγρια φακελωμένοι …). Η ΜΆΧΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ. Είναι μάχη ενός λαού κατά ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.

  35. Αφού νοιάζεσαι τόσο για την υγεία μας εμβολίασε πρώτα τους μετανάστες. Ρώτα τους αν έχουν κάποια ασθένεια σοβαρότερη από κοροιδοιό γιατί παλιά υπήρχε ανησυχία για έμπολα. Και πες μας πόσα παίρνεις; Και τέλος οι λοιμοξιολόγοι λέγανε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με τον συνωστισμό στα λεωφορεία!!!! Και από τότε καταλάβαμε ότι δουλεύανε για την κυβέρνηση γιατί ήταν οι ίδιοι που ζητάγανε μάσκα σε αυτόν που περπάταγε μόνος του στον δρόμο!!!! Και μία ερώτηση. Η παγώνη απάντησε για το “dancing with the stars”;;; Και γιατί δεν κάλεσαν τον Ιωαννίδη και κάλεσαν την παγώνη;

  36. Φίλε μου τα περιμένουμε αυτά.
    Το πάνε σιγά σιγά βλέποντας τους αριθμούς.
    Εάν βλέπουν ότι οι αριθμοί δεν αυξάνονται τσαφ σου πετάνε και άλλη μία απαγόρευση.Και μετά άλλη μια…κιαλλη μια….. κιαλλη μια μέχρι που ούτε από το σπιτάκι σου να μην μπορείς να βγεις.
    Εγώ πάντως είμαι πολύ προβληματισμένος πραγματικά βλέποντας Αγγλία , Ισραήλ κλπ που ενώ τα μπολια πάνε πολύ καλά δεν έχουν τα αποτελέσματα που ήθελαν και πάνε λένε και για τρίτη δόση.
    Κάτι γίνεται που δεν μας λένε και δεν θέλουν να μας πουν .
    Κάτι κρύβουν οι της ελίτ ,αυτή η σκέψη δεν μου φεύγει από το νου με τίποτα.Αλλα τι;;;

    1. Αυτό που δε λένε είναι ότι θέλουν να ξεκάνουν όσους περισσότερους μπορούν και όσοι απομείνουν (ιδανικά γι αυτούς λιγότερο από ένα δις παγκοσμίως) να είναι απόλυτα εξαρτημένοι και διαχειρίσιμοι από την ελίτ. Να πατήσουν κι ένα χάραγμα, όλοι να λατρεύουν τον ίδιο “θεό”, δηλαδή το σατανά και το πόπολο να ζει σε γκέτο, πλήρως εξαθλιωμένο, χωρίς ιδιοκτησία, χωρίς ανθρώπινες σχέσεις, χωρίς τίποτα. Θα μας αντικαταστήσουν οι μηχανές και θα είμαστε εντελώς αναλώσιμοι.
      Αυτό είναι το σχέδιο. Ο μόνος τρόπος να το ανατρέψουμε, είναι να κόψουμε τα κεφάλια των φιδιών όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μην έχετε αυταπάτες, κάθε μέρα που περιμένουμε χειροτερεύει τη θέση μας.

      1. Είδες κανείς να μπορεί να κόψει το κεφάλι του γενετιστή του;;

        1. Εδώ γενετιστή δεν έχω, όπως δεν έχει και το 70% των Ελλήνων. Είμαστε αρκετοί για να τους τελειώσουμε. Άμα εσύ είσαι ραγιάς και προσκυνημένος, στήσε κώλο να σε πηδάνε και μη μιλάς καθόλου.

  37. Οι τύποι έχουν λυσσάξει. Λογικά θα κάνουν τα πάντα για να εκβιάσουν αυτούς δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Αλλά μου φαίνεται επίσης ότι βρίσκονται υπό μεγάλη χρονική πίεση.

  38. Ρε σατανάδες, κάνετε σαν το θηρίο το πληγωμένο που είναι στα τελευταία του και προσπαθείτε να πάρετε κόσμο μαζί σας στην κόλαση , άντε και στον όξω από δω, τον πατέρα σας.

  39. Ας το σκληρύνουν κι άλλο το παιχνίδι, να μιλήσουν τα όπλα. Άλλωστε φτάσαμε πια στο σημείο που πρέπει να υπερασπιστούμε όχι μόνο τον εαυτό μας αλλά και την Πατρίδα και το Σύνταγμα. Το άρθρο 120 είναι ξεκάθαρο, πρέπει να αντισταθούμε με κάθε μέσο.
    Κι αν έχετε την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να χειριστούν τέτοιες καταστάσεις, μάλλον δεν έχετε ιδέα τι οπλισμός υπάρχει στον “ιδιωτικό τομέα”.

  40. Εχει τελειωσει αυτη η χωρα. Πολλα μετωπα ανοιχτα, κανεις δεν ασχολειται και η κυβερνηση βγαζει νομους για τον βασανισμο πολιτων. Γενικα βαλτα ολα κατω και δες τι βγαζει ολο αυτο. Οι νεοι ολοι θελουν να φυγουν απ την Ελλαδα. Ολα ετοιμα να γκρεμιστουν

        1. Μήπως θέλεις να σου μπει ένας ΠΟΥΛΟΣ;;

Comments are closed.