ΕΠΙΚΗ ΓΚΑΦΑ! ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η Λάτσιο πλήρωσε λάθος ομάδα για μια μεταγραφή της

Κοινοποίηση:
λατσιο σημα

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της βρετανικής εφημερίδας Guardian για ένα λάθος που έκανε η Λάτσιο.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2017 οι λατσιάλι είχαν αποκτήσει τον Πέδρο Νέτο από τη Σπόρτινγκ Μπράγκα με διετή δανεισμό και ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς για 12 εκατ. ευρώ, τα οποία θα μπορούσαν να γίνουν 17 μέσω διάφορων μπόνους που προέβλεπε η συμφωνία των δύο ομάδων. Ως εδώ όλα είναι κατανοητά, αλλά από εδώ και πέρα αρχίζει το μπέρδεμα.

Όπως αναφέρει ο Guardian, από τους ισολογισμούς της Λάότι τσιο προκύπτει τον Ιούλιο του 2018 και τον Μάρτιο του 2019 δόθηκαν δύο δόσεις για την απόκτηση του Πέδρο Νέτο, όχι στη Σπόρτινγκ Μπράγκα όμως αλλά στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας!
Ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για τη μεταφορά των χρημάτων στον λογαριασμό της πορτογαλικής ομάδας μάλλον μπερδεύτηκε και έβαλε σε λάθος λογαριασμό τα λεφτά, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο ομάδες δεν συμφωνούν στο πόσο ήταν το συνολικό ποσό που δόθηκε.

Η Λάτσιο, δηλαδή, υποστηρίζει μέσω των ισολογισμών της ότι κατέβαλε το ποσό των 11 εκατ. ευρώ στη Μπράγκα, η οποία από την πλευρά της υποστηρίζει ότι έλαβε 9,5 εκατ. ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σιγα το δυσκολακι.. Καποιος εφαγε 1.5 εκατομμυριο

  2. Έχουν κάνει το εμβόλιο έκει μέσα στη λατσιο.δεν εξηγείται αλλιώς.

Comments are closed.