ΕΟΠΕ: Καλεί τους πολίτες να μην υποτιμάει την επικινδυνότητα του κορονοϊού και να δείχνει σεβασμό στους ασθενείς με καρκίνο

Κοινοποίηση:
Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας

“Το νοιάξιμο, η ανθρωπιά δεν χωρούν χαλάρωση. Δείχνουμε ανθρωπιά. Να νοιαζόμαστε είναι υποχρέωσή μας. Οι μάσκες δεν πέφτουν για όλους”. Με αυτά τα μηνύματα, μέσα από 4 διαφορετικά videos, η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) βοηθά στην ενημέρωση και αφύπνιση του κοινού, υπενθυμίζοντας προς όλους, ότι οφείλουμε να βρισκόμαστε σε εγρήγορση, και να αποδεικνύουμε πάντα, ότι νοιαζόμαστε για τους ασθενείς με καρκίνο.

Η Εταιρία καλεί το κοινό να μην υποτιμά την επικινδυνότητα του κορονοϊού και να δείχνει έμπρακτα σεβασμό στους ασθενείς με καρκίνο. “Μπορεί τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό να χαλάρωσαν, η χρήση μάσκας να μην είναι υποχρεωτική και να μην χρειάζεται πια να επιδεικνύουμε το πιστοποιητικό εμβολιασμού, όμως είναι σημαντικό να βρισκόμαστε σε εγρήγορση και να βοηθάμε ώστε οι ασθενείς με καρκίνο να παραμένουν ασφαλείς. Για αυτό τον λόγο είναι σημαντικό, σε χώρους με συνωστισμό να μην ξεχνάμε τη μάσκα, να ολοκληρώσουμε όλες τις δόσεις εμβολιασμού και εάν νοσήσουμε να αυτοπεριοριστούμε, ώστε να προστατέψουμε τους γύρω μας και να ξαναβγούμε όταν είναι ασφαλές”, τονίζει η ΕΟΠΕ.

Σημειώνει ότι “η ευσυνειδησία και η επίγνωση ότι η στάση που ακολουθούμε καθημερινά επηρεάζει ευάλωτους πληθυσμούς, όπως είναι οι ασθενείς με καρκίνο, αποτελεί τη βάση για να μπορέσουμε όλοι μαζί, σεβόμενοι ο ένας τον άλλο, να βοηθήσουμε στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, προστατεύοντας και αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο”. Παράλληλα, η ΕΟΠΕ καλεί τους ογκολογικούς ασθενείς, εάν νοσήσουν, να απευθυνθούν στον ογκολόγο τους για τη σωστή φαρμακευτική αγωγή, ενώ απευθύνει έκκληση να ολοκληρώνουν όλες τις δόσεις εμβολιασμού και να μην ξεχνούν τη μάσκα τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Φορατε μασκες και πλενετε τα χερια συχνα και πολυ σχολαστικα, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.

  2. ΠΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ; ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ; ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!

  3. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ. ΜΑΛΑΚΕΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΖΕΙ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

Comments are closed.