ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!! “Αποσύρετε την ανακοίνωση προς…” [ΕΓΓΡΑΦΑ]

Κοινοποίηση:
mitarakis-koitazei-dexia

Εξώδικο στο Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος (ΑΚΚΕΛ) έστειλε ο Μηταράκης μετά την ανακοίνωση του κόμματος που έκανε λόγο για εμπλοκή του υπουργού στην υπόθεση Λιγνάδη. Μάλιστα, στο εξώδικό του ο κ. Μηταράκης κάνει εκτενή αναφορά και στο φύλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ της 23ης Φεβρουαρίου όπου φιλοξενήσαμε εκτενές ρεπορτάζ:

Δείτε το εξώδικό όπως μας απεστάλη από το ΑΚΚΕΛ:

MitarakisExodiko1

MitarakisExodiko3

MitarakisExodiko4

Διαβάστε και την επίμαχη ανακοίνωση του ΑΚΚΕΛ:

MitarakisExodiko2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ο/Η Νέα αριστεροδέξια χουντοναζί Δαιμονοκρατία του τουρκογερμανού μ@λ@κ@. λέει:

    Τα μέλη της οικογένειας Μηταράκη, γιατί θάβονται στο εβραϊκό νεκροταφείο;;;; οεο

  2. Θα τους τα κλάσεις Κα Μηταράκη. Ο λαός στις εκλογές θα σας θα θάψει.

  3. Εβραίος είναι και αυτός και ανθέλληνας για να κάνει τη βρώμικη δουλειά με τις μκο και τους λαθρομετανάστες. Γι αυτό έχει τοποθετηθεί σε αυτό το υπουργείο. Μεγάλος υποκριτής ο κούλης όπου τιμάει τους ντιγκιντάγκες, του αρέσει το μπόλιασμα με κάθε καρυδιάς καρύδι, βάζει μασόνους και εβραίους σε κρίσιμα υπουργεία όπως κεραμέως μηταράκη κ.α. Κατάντησε τη νέα δημοκρατία ένα κόμμα αχταρμά που κοιτάει να βρεί ψήφους από το κέντρο και την αριστερά. Είναι αυτό δεξιό κόμμα?

  4. Φανέρωσε την πραγματική σου ταυτότητα ρε λεχρίτη! Να δουν οι Έλληνες ποιος πραγματικά είναι αυτός που τους απειλεί ότι θα τους φέρει στα σύνορα 10 χιλιάδες ισλαμιστες επειδή διαμαρτυρήθηκαν ! Πες το πραγματικό σου όνομα ρε αρουραίε !
    ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ σε αυτούς που σε ταΐζουν ρε αλήτη!

  5. Έλληνας my ass ! ! ! Κηδεύτηκε η αδελφή του Μηταράκη σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο , στο δεύτερο εβραϊκό κοιμητήριο Νίκαιας . Δείτε και την ανακοίνωση της ισραηλιτικής κοινότητας. Μπενζονανα Τζίνη (Ρουθ) Ζιχρονα’ Λι Βραχα’ .

  6. Το σκέφτηκε απο μόνος του το εξώδικο ο Μηταράκης; Δεν νομίζω, κάποιος απο τους πολλούς συμβούλους που πληρώνουμε εμείς τα κορόϊδα θα το κανόνισε. Αυτές οι μάπες σαν αυτόν είναι τηλεκατευθυνόμενα, προφανώς θα του θυμίζουν οι σύμβουλοι του και πως πρέπει να τινάζει το γαριδάκι του στο κατούρημα ή πως θα πλένει τα δόντια του.

  7. Για δείτε την κοντή μεζούρα που κάνει κι επίθεση

Comments are closed.