ΕΜΕΤΟΣ!! ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! «Αλέξη γερά να φύγει η δεξιά» – ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Κοινοποίηση:
329769578_882171726381087_3755742842215274750_n-1

Χειροκροτήματα και δυναμικά συνθήματα επεφύλασσαν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα κατά την άφιξή του στο Ιβανώφειο στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία του.

Περί τις 19.30 ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στο Ιβανώφειο και χαιρέτησε τους πολίτες και τους βουλευτές και τα μέλη του κόμματος που δίνουν το παρών, ενώ ανεβαίνοντας στο βήμα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το λαό της Τουρκίας που δοκιμάζεται από τις συνέπειες του φονικού σεισμού των 7,8 Ρίχτερ και αφού τον είχε προλογίσει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

Ο ελληνικός λαός ανέκαθεν είχε κοντή μνήμη. Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά από το παραπάνω βίντεο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. O oρισμός της αποτυχίας η συγκέντρωση, ήμουν εκεί, μαζεύτηκαν τα σόγια, ο καθένα έπρεπε να φέρει τη μητέρα του ή τον πατέρα του ή τον αδελφό του κλπ., εγώ πήγα με 5 συγγενείς, οι 3 δεν ψηφίζουν, δεν το ψάχνει κανείς, όμως είμαι κομματικά ΟΚ

  2. μην αγχωνεστε…απο την συγκεντρωση αυτη φανηκε το τελος του τσιπρα….σε ενα γηπεδακι 2500 θεατων που το μισο το κλεισανε για να μπορεσουν να γεμισουν το υπολοιπο ειχε τα στελεχη να καθονται μπροστα και στις κερκιδες αντε 2000 κοσμο σε μια πολη 1000000….το αναποδο λοιπον συμβαινει απο αυτο που γραφετε στα μυνηματα σας….ο κοσμος τους γυρναει την πλατη….ειδικα το ξαναλεω στην Μακεδονια τσιπρας και κουλης θα πανε απατοι…..

  3. Ξεφτιλισμένα δίποδα…Όρθια μπολιασμένα ζώα…Χειροκροτάτε την μεγαλύτερη κωλοτρυπίδα της πολιτικής λές και δε σας το φόρμαρε καλά στην πρώτη φορά αριστερά και θέλετε ακόμα.Απερίγραπτα ηλίθιοι..ανίκητα ηλίθιοι..

  4. φωτισ και τσεκουρι στους προσκυνημενους.Ειχε δικιο ο Γερος

  5. για Προσκυνημενα κοματοσκυλα προκειται που θα πρόδιδαν και την μάνα τους για το μεροκαματο

  6. ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ !
    ΔΗΛΑΔΗ Η Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ !
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΦΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ , Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ , Ο ΔΙΣΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ , ΡΕ , Α ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ !!!

    ΠΕΟΣΟΧΗ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ , ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ !

    Η Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ , ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΙ` ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ !!!

    ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟ ( ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ) !
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !
    ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΟΝ ” ΓΑΜΟ ” ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ !

    ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΛΥΠΑΜΑΙ !

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ !

    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΙΝΗΜΑ 21 !!!

  7. Ούτε βουλευτής να μη βγει το σκουλήκι. Να πάει να δουλέψει ο μπουχέσας.

  8. Αλέξη γερά-ο ζάεφ είναι κοντά. Πάρε και τον κούλη που τώρα συμφωνεί! Ντροπή στους ελάχιστους Μακεδόνες που πήγαν στον προδότη των Πρεσπών και των μνημονίων. Έστω και αυτοί οι ελάχιστοι, ντροπή τους. Μόνο Ηλία.

  9. Όταν λέω εγώ ότι αυτή η χώρα δεν έχει σωτηρία να με ακούτε διότι ΟΧΙ ο Κασιδιάρης να βγεί ο Δίας ο ίδιος να βγεί Πρωθυπουργός η Ελλάδα χώρα δεν γίνεται

Comments are closed.