ΕΛΛΗΝΕΣ: Στο Σύνταγμα δεν χωρούν ανωμαλίες – Μάλλον μπερδεύτηκε με την προσωπική του ζωή ο Βορίδης

Κοινοποίηση:
ΤΡΑΒΕΣΤΙ

Διαβάσαμε στη σελίδα των ΕΛΛΗΝΩΝ για τον λεγόμενο  – στον πατριωτικό χώρο – πολιτικό των τραβεστί!

“Το ανθελληνικό σύστημα Μητσοτάκη σε μια ύστατη προσπάθεια να ανακόψει τη μεγάλη δυναμική του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, προανήγγειλε ρύθμιση προκειμένου να μας αποκλείσει από τις εθνικές εκλογές.

Οι προσπάθειες και τα ψεύτικα όνειρα που κάνουν θα πέσουν για άλλη μια φορά στο κενό.

Ο κύριος λόγος που κάνουν αυτές τις ενέργειες είναι για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, επειδή τα ποσοστά μας είναι πολύ πιο υψηλά από αυτά που παρουσιάζουν τα πουλημένα και διεφθαρμένα κανάλια της διαπλοκής και τις μίζας.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ Εθνικιστές δεν λυγίζουν και το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμμετέχει κανονικά στις εκλογές στις οποίες και θα μπει θριαμβευτικά στη Βουλή!

Δεν μας λυγίζει τίποτα και κανείς, ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά μέχρι την τελική νίκη.

Υ.Γ. Ο Μάκης Βορίδης προφανώς έχει μπερδέψει την προσωπική του ζωή με το Σύνταγμα! Στο δεύτερο η κατάσταση είναι ξεκάθαρη και δεν χωρούν «ανωμαλίες»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Ζήτω η δημοκρατία της υπέροχης των γκέυ των μεταναστών των ανώμαλων των Ρομά των δεξιών των αριστερών των ληστών των υποχρεωτικών εμβολίων έναντι των φυλακισμένων απομονωμένων Ελλήνων
    Τελικά τόσος φόβος για έναν μόνο άνθρωπο από όλο το σάπιο πολιτικό αποβρασμα σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος έχει πολύ μεγάλη δυναμη !!!

  2. ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
    ΕΧΕΙ ΚΛΑΣΕΙ
    Μ Π Α Ρ Δ Α Μ Α Σ Κ Ο Υ Λ Α ! !
    ΕΛΑ ΛΙΑΚΟ ΚΑΝΕΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΛΥΣΜΑ ΜΕ
    ΓΙΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!!!! να στανιάρουν

  3. Αυτή η χούντα των βρόμικων σκουληκιών της νέας τάξης μόνο με αίμα θα πέσει

  4. Τους έχω ικανούς για όλα και να καταπατησουν το συνταγμα ε και; Τι νομιζεται οτι θα παθουν; Ποιος θα τους καταδικασει; αφου μαζι τα ψηφιζουν.

  5. Mistotaki edo eine Ellada oxi Turkia h Boria Korea, tha fas to kefalaki sou.

  6. H παράταξη των ανωμάλων καταστάσεων ονειρεύεται την εκτροπή του πολιτεύματος, το ζήσαμε με τα locdows, τα πρόστιμα, τη μούφα κλιματική αλλαγή και τα όνειρα του περί πολέμου με τον Πούτιν. Τώρα ξεσχίζει το δεξιά, μαζί με τα αριστερά ναυάγια της Μακεδονίας και τους κλέφτες συνεταίρους των μαφιόζων. Η δικαιοσύνη αλώθηκε, η δημοκρατία χάνεται, όμως έχουμε τη θέληση να τον συντρίψουμε.

  7. Ειναι ολοι τους εγκληματικες οργανωσεις Κυριως το ΚΚΕ με το ΠΑΜΕ Τσουβαλιασμα και δρομο στους κλεφτες και ψευτες της Βουλης

  8. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ΠΑΡΩΝ στις ερχόμενες εκλογές. Και θα συντρίψουμε το βράδυ των εκλογών το σάπιο καθεστώς Μητσοτάκη!

    1. ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ.

  9. “Να μήν εκπροσωπούνται στην Βουλή εγκληματικές οργανώσεις” ??;;
    Δηλαδή: KANENA κομμα της τωρινής Βουλής δεν θα έχει δικαίωμα υποψηφιότητος στις εκλογές!
    Η κοινοβουλευτική δημοκρατία απέτυχε. Εχει μεταμορφωθεί σε
    “Πρωθυπουργική Μοναρχία” ενός εγκληματικού PRIVE VULI CLUB,
    που έχει καταλύσει το Πολίτευμα και κάθε είδους ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

  10. καποτε νομιζα οτι ο Βοριδης ειναι σοβαρος και πατριωτης….
    αλλα φευ , σε μικρο διαστημα αποδειχτηκε απατεωνας και γελοιος………
    ουδεν κρυπτον υπο τον Ηλιον……

    Ηλια οι ανωμαλοι Πολιτικοι δεν μπορουν να κανουν τιποτα……..θα το πιουν το κωνειο

  11. ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΒΓΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Κ ΚΗΡΥΞΕ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Κ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ Κ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ…ΜΙΛΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ..ΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ Κ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ…ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΟΝΟ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ-ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ..ΕΤΣΙ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ 25% ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ-ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΙ…

  12. Οι γαλάζιοι συριζαίοι ξεπέρασαν και τους κανονικούς συριζαίους. Θέλουν να απαγορεύσουν το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη αυτοί που θέλουν γάμους γκέι και παλεύουν να βάλουν τα σκόπια στην εοκ! Τα σκόπια που στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατέβηκαν με όνομα Μακεδονία σκέτο! Μόνο οι πακιστανοί θέλουν απαγόρευση του κόμματος του Ηλία, ακόμα και οι αριστεροί λένε ότι έτσι θα τον γιγαντώσουν. Φτάσανε οι εκλογές εμβολιολάγνοι και θα φάτε τέτοιο μαύρο που δεν το φαντάζεστε, νέα φιλαράκια του ζάεφ! Με να θέλετε γάμους γκέι και τα σκόπια στην εοκ και την εγκληματικότητα στα ύψη και Αφγανούς που σφάχτηκαν στην Ομόνοια, εσείς ασχολείστε με τον φυλακισμένο Ηλία γαλάζιοι συριζαίοι!

    1. Ναι το σκέτο Μακεδονία σε χάλασε. Το βορεια Μακεδονία είναι καλό;

Comments are closed.